פורסם 2003 בנובמבר 1822 שנים לי יש לוח asus p4b266-cקניתי kingston ddr 256mb 333 בתקווה שהוא יתאים את מהירותו ל 266....בכל מקרה בהתחלה עשה לי בעיות בהרצה של וינדואז ואז ריסט כל שניה לא נתן למחשב לעלות אפילו.. אחרי כמה משחקים בביוס וכמה ריסטים הצלחתי לעלות את הוינדואז עם הזיכרון, שיחקתי קצת במשחק, ראיתי עובד סבבה ולא קופא המשחק, אחרי כמה דקות של משחק אני מקבל את המסך הכחול הזה בשם הידוע לשמצע "blue screen of death"שעושה לי dumpcacheבכל מקרה כנראה שהזיכרון לא יציב..... יש אפשרות לסדר זו שהוא יעבוד יציב במהירות המתאימה ? חשבתי שהזכרונות מתאימים את עצמם.. ככה הרבה מאוד אנשים אמרו, עזרו לזבוב ישיש וחלוש שכמותי :-*
פורסם 2003 בנובמבר 1822 שנים בעיקרון הזכרון אמור להתאים את עצמו למהירות הנוכחית.וגם אם המהירת משתנה אז מסדרים אותה בביוס.תנסה להחליף סלוטים לזיכרון. אולי זה יעזור.
פורסם 2003 בנובמבר 1922 שנים מחבר בפעם הקודמת שניסיתי זה כאב מאוד, ישבתי חודש בבית חולים עם הזרקת סידן מגנטי.בכל מקרה אני לא חושב שיש לי את האופציה הזו בביוס......
פורסם 2003 בנובמבר 1922 שנים מחבר אוקי "מר מנהל" הבנתי את הרעיון, להבאה אני ידע, זרזיף שכמותי לא טרח לא קרוא את החוקים :-X
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.