עבור לתוכן

בקרוב מחליף לZTE BLADE הZTE SAKTE

Featured Replies

פורסם

אני חושב שאנשים שוכחים שבהתחלה פלאש לא היה... הנקסוס שלי בזמנו לא תמך בפלאש... באופן די "מוזר" שרדתי את זה... אולי לא הכי נוח בגלישה באינטרנט אבל זה לא קריטי כמו שאתה גורם לזה להישמע

• תגובות 39
  • צפיות 5.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

חלילה קריטי. אם זה מה שהובן אז יש פה קצר תקשורת. אני אומר שבתור מכשיר (הBLADE), הפונקציה שהכי מורגשת בחסרונה עבורי היא יכולתו לתמוך בFLASH. הפונקציה השניה אגב היא שאני יכול רק לצפות בפורום דרך המכשיר ולא להיכנס ולהגיב.

פורסם

האמת? לא ניסיתי להיכנס לHW דרך הסלולר... (עזוב שרוב הפורומים שלי עובדים עם tapatalk) מניסיון עם פורום אחר, הצלחתי להיכנס והגיב דרכו גם עם ה6120 שלי עם אופרה, ועכשיו עם האנדרואידים אין לי בעיה כזאת

פורסם

חלילה קריטי. אם זה מה שהובן אז יש פה קצר תקשורת. אני אומר שבתור מכשיר (הBLADE), הפונקציה שהכי מורגשת בחסרונה עבורי היא יכולתו לתמוך בFLASH. הפונקציה השניה אגב היא שאני יכול רק לצפות בפורום דרך המכשיר ולא להיכנס ולהגיב.

מוזר , זה אמור לעבוד לך .. אני מגיב לא מעט מiPhone 4 שלי פה בפורום וזה עובד בלי בעיה ???

פורסם

^^

גם אני יכול, דרך ה-SGS בדולפין.

פורסם

ברור שאתה יכול ,אני לא מבין מה הבעיה אצלו שהוא לא יכול להגיב בפוורם ,אין פה שום פלאש באתר ושום כלום ,אז זה לא הכי נוח בגלל שהאתר לא מתאם למסכים האלו אבל זה עובד :s05:

פורסם

האמת? לא ניסיתי להיכנס לHW דרך הסלולר... (עזוב שרוב הפורומים שלי עובדים עם tapatalk)

עכשיו גם הזון עובד עם tapatalk

FYI :)

פורסם

יפה יפה, לא מתכנן בכל מקרה להיכנס לHW דרך הסלולר אבל עדיין יפה

פורסם
  • מחבר

אתמול קראתי באחד המוספים של מעריב שZTE צפויים להימכר בארץ בקרוב. נושא הכתבה היה התערוכה בברצלונה, ולא פרטו מעבר. אבל אני חושב שאנחנו עתידים לחזות בתהליך המדהים של איך מחיר נחמד כמו 660 ש"ח עבור הBLADE הופך ל1400 ש"ח בארץ.

פורסם

זה ידוע שבארץ המחיר הוא. $*2 ..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים