עבור לתוכן

מחפש ראוטר אלחוטי - תקציב עד 400 (נראה לי מספיק)

Featured Replies

פורסם

הצרכים:

- ראוטר אלחוטי

- אמין

- יכולת לכבות את האלחוט כשאין לו שימוש

מוכן לשלם יותר בשביל ראוטר איכותי ואמין אבל לא בטוח שיש הבדל בין edimax שעולה 170 ש"ח ל-Linksys שעולה 360

צריך המלצות בבקשה

פורסם

בכל נתב אפשר לכבות את האלחוט, השאלה היא אם אתה רוצה כפתור חיצוני או שאתה מסתפק בגישה דרך תפריטי הרשת למנגנון הכיבוי.

פורסם
  • מחבר

דרך התפריט מספיק טוב.

פורסם

כפי שכתבתי לך, כל נתב תומך בכך. תצטרך לפרט קצת יותר על השימושים שלך ועל סוג כרטיס הרשת האלחוטי שלך על מנת לקבל המלצה. כמו כן תרשום איזה טווח צריך הנתב לכסות והאם יש ממ"ד/קומות בסיפור שלך.

פורסם
  • מחבר

כפי שכתבתי לך, כל נתב תומך בכך. תצטרך לפרט קצת יותר על השימושים שלך ועל סוג כרטיס הרשת האלחוטי שלך על מנת לקבל המלצה. כמו כן תרשום איזה טווח צריך הנתב לכסות והאם יש ממ"ד/קומות בסיפור שלך.

- אין לי כטיס רשת אלחוטי, המטרה היא להדליק אותו בעת צורך ללפטופ לדוגמה ... האמת שזה אומר שיש לי כרטיס רשת אלחוטי בנייד אבל לא יודע איזה, זה באמת כל כך חשוב?

- יש ממ"ד אבל לא איכפת לי ממנו

- שטח הוא של דירה ממוצעת

כל הדילמה כאן היא האם יש טעם להשקיע בלינקסיס שעולה 360 ש"ח על פני אדימקס שעולה 170? אני רוצה ראוטר שידע להתמודד עם עומסים (הרבה חיבורים במקביל מרשתות שיתוף או אימיול), עבודה לאורך זמן ללא צורך בריסטרס כי איזה buffer התמלא/השתגע לו, משהו שלכאורה ראוטר אמור לעשות כברירת מחדל אבל האם ליקר יותר יש יכולת התמודדות טובה יותר ולכן הוא עדיף או שהכול זה אותו דבר רק עם מעטפת/מפעל שונה ואז אין טעם להשקיע יותר?

פורסם

אני חושב שלהשקיע 300+ שקל ב-WRT54GL זה סתם ביזבוז כסף. בסכום הזה ניתן לרכוש נתב טוב יותר. אם אתה מעוניים לחסוך, EDIMAX או TP-LINK או D-LINK יתנו לך תמורה טובה עבור נתב של 200 שקל.

פורסם
  • מחבר

אני חושב שלהשקיע 300+ שקל ב-WRT54GL זה סתם ביזבוז כסף. בסכום הזה ניתן לרכוש נתב טוב יותר.

למה הכוונה ב"נתב טוב יותר"? משהו שיענה על צרכי וששווה לי להשקיע בו, או נתב שאני בכל מקרה לא צריך כי הוא מותאם לסביבה עיסקית ולכן כדאי לי לקחת נתב ב-200 ש"ח ולסגור עניין

פורסם

נראה שעל פי הצרכים שלך והנטיה שלך נתב ב-170 עד 200 שקל יתאים לך.

פורסם
  • מחבר

תודה על כל ההסברים והסבלנות :)

בטווח הזה מה מומלץ? edimax זה טוב? יש חברה עדיפה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים