עבור לתוכן

אפשר רשמים על חברת טריפל C ועוד שאלה.

Featured Replies

פורסם

מי שמחובר לחברה הזאת איך היא ביחס לבזק +בזק בן לאומי (GAMER) במהירות של 5MB?

זה כבר עובר כל גבול, לא מדבר על הורדות שגם שם זה קטסטרופה אבל פאקינג סרטון מסכן ביוטוב אני לא יכול לראות? מה זה החרא הזה?

הבנתי שCCC די טובה אפשר קצת פרטים עליה? האם תשתית של בזק וCCC יכולים לחיות באותו בית בשלום? הכוונה אם במשרד יהיה CCC וכל שאר הבית CCC?

פורסם

CCC הם טובים רק אם אתה לא משתף קבצים. הם חוסמים פורטים של תוכנות שיתוף בצורה אלימה ביותר.

פורסם

מי שמחובר לחברה הזאת איך היא ביחס לבזק +בזק בן לאומי (GAMER) במהירות של 5MB?

זה כבר עובר כל גבול, לא מדבר על הורדות שגם שם זה קטסטרופה אבל פאקינג סרטון מסכן ביוטוב אני לא יכול לראות? מה זה החרא הזה?

הבנתי שCCC די טובה אפשר קצת פרטים עליה? האם תשתית של בזק וCCC יכולים לחיות באותו בית בשלום? הכוונה אם במשרד יהיה CCC וכל שאר הבית CCC?

נכון להיום כל החברות טובות יותר מבזק בינלאומי (014). אלא אם אתה מוכן לשלם אקסטרה לגיימר אבל גם השירות הזה מתחיל לצלוע (כבר כמה שבועות).

מה זה אומר ?

CCC הם אחלה, וברגע שהם ישנו את המודל שלהם לצריכה לפני תעבורה הם יהיו עוד יותר אחלה.

נחיה ונראה, לדעתי הרבה משתמשים (רגילים ולא כבדים) ישלמו יותר.

פורסם
  • מחבר

הכוונה היא האם אפשר על אותו קו להחזיק 2 חיבורי אינטרנט?

פורסם

אצלך זה באמת Phenomenon...

פורסם

אין לי חסימה לביטורנט בccc אומנם בשעות העומס קצב ההורדה יורד פלאים אך לא יותר מידי.

למשל עכשיו אני מנסה לראות פרק סטרימינג במגהוידאו (10 בערב) ואני צריך לחכות!

חוץ מזה הכל סבבה, ניתוקים הם עניין נדיר וסה"כ אני די מרוצה מהמחיר הנוח ללא התחייבות, לא ציפיתי שיצליחו להחזיק על אינטרנט טוב לאורך זמן..בחודשיים-שלוש האחרונים הרשת שלהם מחפירה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים