עבור לתוכן

שיחזור תמלילים שהוקלדו באתר אינטרנט ובשעה שלחצתי "שלח" האתר קרס (עזרה דחופה)

Featured Replies

פורסם

שלום רב , הלילה ערכתי כתבה באתר אינטרנט מסויים , כתבה ארוכה קצת ולקח לי די זמן ארוך לנוסחה וכו' , בשעה שהקלדתי את הכתבה הכל היה בסדר , אבל לאחר שכבר סיימתי להקליד את הכתבה שרציתי לעלות לאתר , ולחצתי על כפתור שלח שנמצא באתר כדי לשלוח את הכתבה לאישור מנהלי האתר ישעלו את הכתבה לאתר , באותו רגע קיבלתי הודעה כזאת

Dear surfer,

The request you just sent was invalid,

Please contact your website administrator for more information.

Best regards

sPD.co.il Administration

הבנתי ממנהלי האתר שהיה קריסה של האתר לכמה דקות וזה קרה דווקא כשכבר סיימתי להקליד ולחצתי שלח

מה שקורה כעת שאין לי כוח להקליד שנית את כל הכתבה שוב , האם יש דרך כלשהי לפחות למצוא את המילים שהקלדתי במחשב ? אולי בהיסטוריה במקום כלשהו ? (אני בטוח שאתם יודעים למה אני מתכוון כי זה קורה לעיתים תכופות כשמשיקעים בכתבה רצינית לאתר כלשהו ופתאום יש הפסקת חשמל או בעייה כלשהי באתר עצמו והאתר קורס לכמה דקות ועקב כך אנו נאלצים לנסח מחדש את הכתבה הארוכה

אני אשמח לקבל עזרה דחוף בבקשה תודה רבה

פורסם

קודם כל אני לא מבין למה רשמת פה הכל ב bold italic...

שנית, אני לא יודע איך זה עם IE, אבל עם Firefox גם אם עשית submit לform כלשהו וחזרתה חזרה בהיסטוריה של הניווט אתה עדיין תראה את מה שהזנת.

אם תוכן כזה באמת חשוב לך תדאג לערוך אותו לפני הכלך בתוכנה נפרדת ורק אחרי זה להזין לאתר.

פורסם

ואם זה כן FF / Chrome, אז כמובן שאם סגרת את הדפדפן / סגרת את הטאב ופתחת המון טאבים אחריו, אין בדיוק מה לעשות.

פורסם

לא ממש הבנתי מה בעיית החומרה פה, אבל ניחא.

בכל אופן, אני נעזר בתוסף בשם LAZARUS לפיירפוקס שנועד למנוע בדיוק מצבים כאלה ועושה את עבודתו נאמנה:

https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/lazarus-form-recovery/

מומלץ בהחלט.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים