עבור לתוכן

התקנת windows xp

Featured Replies

פורסם

תראו ניסיתי להתקין את הווינדוס נכנסתי לדיסקט עשיתי e:\setup.exe

לא פעל זה אומר לי שהוא לא יכול לקרוא מכונן e

וגם עשיתי שהמחשב יפעל ישר מהסידירום וזה שוב העלה לי את זה לתקליטון

מה צריך לעשות?

פורסם

יש לך בכלל דיסק התקנה של XP?

אתה צריך להכניס דיסק כזה לסידירום. אם הדיסק הוא bootable (שאפשר לעשות ממנו boot), אז אתה צריך להגדיר בביוס בוט מהסידירום ואז ההתקנה תעלה לבד.

אם הדיסק הוא לא bootable, אתה צריך להכין תקליטון איתחול (אתה יכול להוריד אחד מהאתר www.bootdisk.com), להגדיר את הביוס לעשות בוט מהתקליטון, ואז לגשת לכונן סידירום שלך, ובתוכו למצוא את הקובץ הפעלה. זה לא setup.exe.

קובץ ההפעלה של תוכנית ההתקנה נמצא בתוך התיקייה i386 ונקרא winnt.exe. אז אחרי שאתה מאתחל מהתקליטון, אתה נכנס לסידירום שלך, למשל כך:

F:

(האות עצמה תלוייה בכמות הכוננים במחשב שלך. אם אתה לא יודע, תנסה לעבור אחד אחד עד שתגיע לדיסק)

אח"כ:

cd i386

ואח"כ:

winnt.exe

ו-search.gif היה מוצא לך את התשובה. להבא השתמש בו.

פורסם

יש לי שאלה בנושא של WINNT דרך הדוס ...

תמיד שהייתי (פעם) לוחץ על WINNT בדוס הוא עושה תפעולות שלו במסך הכחול הזה אבל לא רואים שההתקנה זזה בכלל

כאילו הוא נתקע ... יש למישהו הסבר? (עם הרבה דיסקים זה היה כך)

פורסם

להיט סינק

אל תשתלט על הדיון

פתח דיון משלך

פורסם
  • מחבר

איך אני יודע שיש בדיסק bootable במחשב שלי שאני שם את הדיסק של ההתקנה של ווינדוס זה עולה לבד

ולא ידעתי שצריך לעשות winnt

פורסם

יש לך בכלל דיסק התקנה של XP?

אתה צריך להכניס דיסק כזה לסידירום. אם הדיסק הוא bootable (שאפשר לעשות ממנו boot), אז אתה צריך להגדיר בביוס בוט מהסידירום ואז ההתקנה תעלה לבד.

לפחות תקרא את ההודעות שכתבו לך יותר בעיון...

בעיקרון, דיסק מקורי הוא BOOTABLE. ברוב המקרים דיסק לא מקורי הוא לא BOOTABLE אז תיקח בחשבון.

פורסם
  • מחבר

אהה בסדר אז יש לי דיסק התקנה של windows xp

ו.....הוא לא מקורי

פורסם

בעיקרון, זה לא מחייב.

אני ראיתי בחיי הרבה דיסקים מקוריים שהם לא bootable, וגם הרבה דיסקים לא מקוריים שהם כן bootable.

אבל E.S, אם כבר הודית שהדיסק שלך לא מקורי.... מצטער. לא נוכל לעזור לך.

פורסם
  • מחבר

טוב אני מבין

תודה בכל זאת

:)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים