פורסם 2003 בנובמבר 1822 שנים ביום ראשון שעבר הזמנתי לדים מהאתר www.LSDiodes.com ביום שני בבוקר ההזמנה יצאה מארה"ב וכבר היום היא הגיעה....אני ממש מרוצה מהצורה בה נשלחה החבילה- במהירות ובמקצועיות!!המחירים בארץ לא מתקרבים למחירים שמציע האתר.... וגם ההזמנה עלתה רק 2$ שזה אפילו יותר נמוך ממשלוח בארץ...הזמנתי 30 לדים וקיבלתי במתנה 4 לדים (בונוס כמות הקניה) כלומר קיבלתי בסך הכל 34 לדים ושילמתי בסך הכל 21$ כולל משלוח!!!לדעתי ממש משתלם!(מה שרשוב בכתב יד בהזמנה זה מה שקיבלתי בונוס...)זוהי המעטפה כולה איך שקיבלתי אותה:
פורסם 2003 בנובמבר 1822 שנים איזה התלהבות , קניתה 30 לדים ב 21 $ ואתה חושב שעשיתה את הקנייה של החיים שלך , אני קונה כל לד ב 70 אג בארץ , יצאתה דיי פרייאר ,גם חיכיתה שבוע ללדים שלך וגם שילמתה 100 שקל עליהם . ב 70 שקל אני יכול לקנות 100 לדים בכל צבע שאני רוצה . קיצר בכסף שאתה קניתה בחוול לדים הייתה יכול לקנות בארץ 150 לדים במקום 30+4 מתנה שקיבלתה .
פורסם 2003 בנובמבר 1822 שנים האם שילמת דרך PayPal ?האם שילמת שני דולרים נוספים על אבטחת המשלוח ?תודה,אבנר
פורסם 2003 בנובמבר 1822 שנים איזה התלהבות , קניתה 30 לדים ב 21 $ ואתה חושב שעשיתה את הקנייה של החיים שלך , אני קונה כל לד ב 70 אג בארץ , יצאתה דיי פרייאר ,גם חיכיתה שבוע ללדים שלך וגם שילמתה 100 שקל עליהם . ב 70 שקל אני יכול לקנות 100 לדים בכל צבע שאני רוצה . קיצר בכסף שאתה קניתה בחוול לדים הייתה יכול לקנות בארץ 150 לדים במקום 30+4 מתנה שקיבלתה . אתה יכול לתת פירוט במקרה איפה אפשר לקנות בכזה מחיר לדים?
פורסם 2003 בנובמבר 1822 שנים מחבר איזה התלהבות , קניתה 30 לדים ב 21 $ ואתה חושב שעשיתה את הקנייה של החיים שלך , אני קונה כל לד ב 70 אג בארץ , יצאתה דיי פרייאר ,גם חיכיתה שבוע ללדים שלך וגם שילמתה 100 שקל עליהם . ב 70 שקל אני יכול לקנות 100 לדים בכל צבע שאני רוצה . קיצר בכסף שאתה קניתה בחוול לדים הייתה יכול לקנות בארץ 150 לדים במקום 30+4 מתנה שקיבלתה .נותן לך משהו לבאס??? זה גם ככה כבר קרה אז לא יעזור לי הפרטים שנתת (לא שביאסת אבל לא משנה!)אני שמח בשבילך, אתה תותח!!!האם שילמת דרך PayPal ?האם שילמת שני דולרים נוספים על אבטחת המשלוח ?תודה,אבנר שני הדולר כלולים במחיר שנקבתי (21$) ואכן שילמתי דרך PayPalדף ההזמנה:
פורסם 2003 בנובמבר 1822 שנים זה נחמד שאתה שם תמונות ואני מאוד שמח בשבילך (רציני) אבל שים את כל התמונות הבאות בהודעה אחת ... 114508534 - הוא לא יצא פראייר
פורסם 2003 בנובמבר 1822 שנים מחבר זה נחמד שאתה שם תמונות ואני מאוד שמח בשבילך (רציני)אבל שים את כל התמונות הבאות בהודעה אחת ... 114508534 - הוא לא יצא פראייר לפי מה שהבנתי אי אפשר לשים יותר מתמונה אחת בהודעה...ותודה!תכולת השקית:
פורסם 2003 בנובמבר 1822 שנים מחבר היכן נמצא באתר ה-led standoff ?תודה,אבנר כשאתה "עושה חשבון" בסוף קופץ לך חלון שמציע לקנות led standoffעוד תמונה של תכולת השקית:
פורסם 2003 בנובמבר 1822 שנים יש לי פיירוואל כך שלא יקפוץ לי שום חלון אשמח אם תוכל לצלם תקריב של ה standoff הללו. האם אלו גופים עגולים שמשחילים על גבי רגלי הלדים ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.