פורסם 2011 בפברואר 1314 שנים לאחרונה שמתי לב שהמחשב נכבה לי אחרי כמה זמן שמדליק אותוובBIOS הוא מצפצף לי פעמיים צפצפוף של פעמייםבדקתי טבלת צפצופי בקרת תקלה באתר של אינטל (הלוח אם הוא INTEL DP35DP)האפשרויות הן אחד כרטיס מסךשתיים זיכרוןושלוש מעבדאת הכרטיס מסך וזיכרון שללתי כי לא נראית תקלה - יש תמונה ברורה בלי הפרעותוזיכרון אין משהו שעולה לנגד עיניי שאמור להוות תקלהכשהווינדואז עלה אז הספקתי להפעיל אוורסט ומראה לי טמפרטורות בין 79 מעלות לבין 85 בערך.....לפני כמה זמן בערך חצי שנה החלפתי למחשב מאוורר למעבד בשווי של בערך 70 שח באייבורי...זה יכול להיות שצריך להחליף משחה טרמית או גוף קירור?המחשב הוא בן 4 שנים בערך
פורסם 2011 בפברואר 1314 שנים סביר להניח שגוף הקירור לא מונח טוב מה שאני ממליץ לך זה לחדש משחה טרמית ובדוק שהגוף הקירור מוכנס היטב.
פורסם 2011 בפברואר 1314 שנים מחבר לגבי משחה טרמית יש חברה מומלצת או שזה לא משנה?ומה הסיכוי שבאמת הגוף קירור לא מונח טוב אם עד לאחרונה לא הייתה שום תקלה?
פורסם 2011 בפברואר 1314 שנים הסיכויים שגוף הקירור זז :כנראה שהמחשב קיבל מכה או מההתחלה לא הורכב כמו שצריךדבר נוסף מה שאני ממליץ לך לעשות זה גם לנקות אבק מתוך המחשב זה יעזור מאודדבר שלישי ואחרון סוג משחה טרמית מומלצת:http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=764999
פורסם 2011 בפברואר 1414 שנים מחבר אחלה תודה חידשתי את המשחה התרמית ל MX2והידקתי את המאוורר כי מסתבר שמי ששם אותו לא שם אותו טוב...אבל עדיין הטמפרטורה לא יורדת ממינימום 44ובפעם האחרונה שבדקתי היה מקסימום 65-70 בערך (זה היה אתמול בערב)במאוורר לא היה אבקיכול להיות שזה סתם מאוורר חנטריש...מאייבורי ב70 שח הטמפרטורות עכשיו נעות בין 44-77בערך...כל הזמן משתנה לא קבועוקשה מאוד למצוא אותו לאורן זמן על הטמפרטורה המינימליתבעיקרון לרוב נע על ה50+בגדול כשפתוחים את הEVEREST אז בהתחלה מראה 70 ומשהוואז יורד לחמישים ומשהו או ארבעים ומשהו...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.