עבור לתוכן

איך לפטור את בעית איטיות

Featured Replies

פורסם

יש לי בעית איטיות בלתי ניסבלת כל פעם אני נכנס לדוגמא לתוכנות כמו סקייפ הסקייפ מאיר לי שהמהירות שלי נמוכה ויש לי 12MB במסלול רגיל לא גיימר

ועשיתי את הבדיקה של בזק למהירות ושם היה כתוב רק 5.89MB

מה יכול להיות הבעיה אולי זה בעית חומרה???

ספקית זה בזק

תשתית HOT

למרות שאני כמעט בטוח שזה הפוך :s05:

פורסם

בטח שכחת ללחוץ על כפתור turbo.

ועכשיו ברצינות: איזה תשובה אתה מצפה לראות עם הפרטים שסיפקת?

פורסם

בוא תנסה לתת יותר פרטים

איזה ציוד מחובר ?

כמה מחשבים במידה וזה רשת ?

מהו סוג החיבור L2TP או MPLS

האם יש תוכנות ברקע כמו אימיול טורנט ?

פורסם
  • מחבר

מזה כפתור טורבו??

ראוטר tp link wn851gd

אין לי מושג איזה סוג חיבור איך בודקים

אין תוכנות ברקע

פורסם

מזה כפתור טורבו??

הוא צוחק איתך זה כפתור שהיה על XT או AT :nixweiss: כדי להעלות את המהירות של המעבד מאיזה 5MHz למשהו כמו 10Mhz זה היה בעיקר לתמיכה לאחור בתוכנות שעבדו על מעבד איטי ומהירות "turbo " היתה גורמת להם לעבוד "מהר מדי" .

אם אתה רוצה אינטרנט מובטח במהירות של 10 מגה זה עולה איזה 4500 שקל לחודש ;) . העובדה שאתה מקבל 5.5mbps אומרת שמצבך די טוב בהתחשב בעובדה ששעה 7 בערב זה בתוך שעות העומס.

אגב אני לא מבין למה skype צריך רוחב פס גדול אלא אם כן זה לוידאו. בארץ המהירות העולה לרוב די נמוכה והיא לרוב זאת שמגבילה שיחות וידאו שבהן צריך רוחב פס גבוה יחסית. לאודיו צריך איזה 64kbps לשיטה הנפוצה ביותר , PCM שנחשבת לקצת בזבזנית אבל היא לא מצריכה הרבה עיבוד. אולי יש לך 12 מגה במסלול היורד אבל בהעלאה זה בסביבות ה 800kbps (שזה 0.8 מגה) אז אל תחשוב בכלל לעשות שיחות וידאו ב720p כי צריך איזה 2.5 מגה ומעלה בשביל זה.

פורסם
  • מחבר

הבעיה הסדתרה כרגע אבל אני רוצה לציין שהיית פניה אלי מהוט ואני מאוד שמח לשרות כזה למרות שלא הייתי צריך

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים