עבור לתוכן

פלאפון מיילסטון

Featured Replies

פורסם

יש לי פלאפון מסוג מוטורולה 853 A milestone עכשיו..הוא התנתק לי מהרשת של סלקום...ואני לא מצליחה להחזיר אותו..בחיפוש רשת רושם לי כל הזמן ששגיאה...מישהו מבין בבקשה

פורסם

איזה שגיאה?

האם זה קרה פתאום או שהתקנת/שיחקת עם משהו?

האם ניסית לעשות כיבוי והפעלה מחדש למכשיר?

פורסם
  • מחבר

כותב שלא יכול לחפש רשתות,כן בטעות לחצתי על התחברות לרשת אחרת כחיפשתי משהו...[br]פורסם בתאריך: 13.02.2011 בשעה 18:24:51

כן ,הדלקתי מחדש פעמיים,הבעיה היא הבגדרות בפלאפון.כי בעברת סים לפ אחר הצלחתי להתקשר
פורסם

תנסה להגדרות ואז לרשתות אלחוטיות ומפעילים סלולאריים ( wireless& networks - לא יודע איך זה בעברית) - זו האופציה העליונה ביותר, ושם רד למטה ותבחר ברשתות סלולאריות (Mobile networks - שוב, אחת לפני האופציה האחרונה) ושם את האופציה התחתונה ביותר - מפעילים סלולאריים. שם הוא אמור לחפש את המפעילים ואתה אמור לבחור את שלך, בין אם זה סלקום/פלאפון או אורנג' או להגדיר שהוא יבחר אוטומטית

פורסם
  • מחבר

תודה,עשיתי את זנ כבר כמה פעמים.זנ כותב נרשם לסלקום וככה זה יכול להיות 10 דקות ולא קורה כלום

פורסם

תנסה להגדיר שיבחר את הרשת הסלולארית אוטומטית...

אבל לא מבין איך זה קרה לך פתאום, במה התעסקת בדיוק?

פורסם
  • מחבר

הוא כותב לי ארעה שגיאה במהלך חיפוש רשתות כשאני מנסה לעשות חיבור אוטמטי,לפעמים כותב שהוא התחבר אבל זה לא מחובר.

פורסם

אוקי אבל השתנה משהו? עשית משהו שלאחריו זה לא מתחבר יותר?

פורסם
  • מחבר

אני נראה לי בטעות נסיתי להתחבר לאורנג' ומאז זה פשוט לא מתחבר לרש סלקום.דברתי בטכני עם סלקום לא עזרו הלכתי לעיר למעבדות שיש אמרו לי שהחברה חסמה חח אבל העברתי סים אני מדברת מפל אחר...אז לא יודעת מה הבעיה

פורסם

אם זה מכשיר של סלקום, גשי למרכז השירות, בטוח יוכלו לסדר לך את זה.

בטח ובטח אם מדובר בבעיית הגדרות.

פורסם
  • מחבר

זה לא פלאפון של חברת ססלקום שחבר מצא ולא נראה י רעיון טוב ללכת לשם[br]פורסם בתאריך: 14.02.2011 בשעה 12:37:49

פלאפון של חברת סלקום...אבל של לקוח סלקום וזה לא מתאים להביא לשם פל כזה[br]פורסם בתאריך: 14.02.2011 בשעה 12:38:31
חבר שלי מצא את הפלאפון הוא שייך לחברה,אם אביא אותו לשם יעלו על זה
פורסם

פלאפון שהוא "מצא" הוכרז ככל הנראה כגנוב/מכשיר אבוד ולכן נחסם כליל/לרשת סלקום.

תהיה בנאדם טוב ותנסה לאתר את הבעלים של המכשיר

פורסם

הי אני איבדתי מיילסטון של רשת סלקום לאחרונה. איפה מצאת אותו? :pissed:

איפה אתה גר?

פורסם

ממש אבל ממש אין מקום לדיונים כאלה בפורום, בהצלחה עם המכשיר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים