עבור לתוכן

בקרוב : חיוב על כמות ההורדה מהאינטרנט.

Featured Replies

פורסם

Well , ידענו שזה יגיע ...

אני לא ממש מתרגש מזה , Less crap to download ...

פורסם
  • מחבר

Well , ידענו שזה יגיע ...

אני לא ממש מתרגש מזה , Less crap to download ...

ת'אמת גם לי לא איכפת..אני פשוט יתנתק. לא צריך אינטרנט.

פורסם

טוב נו אני ממילא לא מוריד הרבה דברים....

פורסם

זה לא יקרה

וגם אם כן, מקסימום עוד 50 שקל בחודש למורידים הכבדים מאוד... ביג דיל

יותר מזה כבר לא שווה להתחבר לאינטרנט

וחוץ מזה יהיו מבצעים כמו "10 ג'יגה חינם בתשלום חודשי של 20 שקל"

וכל מיני כאלה

זה לא יקרה, וגם אם כן, לא נורא ב-כ-ל-ל... who cares

פורסם

אוף, אני כבר מריח את החזרה ל56K הישן :smiley7:

הסיבה היחידה שעברתי לאינטרנט המהיר זה רק בגלל ההורדות :saint: .

אם על זה אני צריך לוותר, אין לי טעם להשקיע בחיבור מהיר :-X, מעצבן בעוד שבשאר המדינות חושבים על פיתוח וחידושים בתחום האינטרנט(עוד לא שכחתי את הVDSL) וכאן בארץ רק חושבים על דרך לקחת יותר ויותר כסף על אותו הדבר >:(

לדעתי ספקית האינטרנט הראשונה שתתחיל בתעריף ע"פ כמות ההורדה תאבד דרסטית לקוחות=כסף. לא נשמע לי הגיוני ???

פורסם

באמריקה זה ככה מאז ומעולם וגם בארץ זה היה אמור להיות ככה הרעיון המקורי היה לתת לנו הורדה בלי הגבלה כמה זמן ואז להתחיל לחייב לפי הורדה אבל...

הרעיון הזה נהגה בתקופת הבועה כשזה מה שחשבו על כל דבר באינטרנט הוכח מאז שהצרכנים מצביעים ברגליים ופשוט הולכים לשירות אחר שבחינם

פורסם

בארהב זה לא ככה ואף פעם לא היה, וגם לא יהיה, פשוט שם לא מורידים סרטים, תוכנות ומה שאתם רוצים בקצב ובתדירות שלנו.

אבל אני חושב שזה צעד מטופש ואני לא מאמין שזה יקרה, ועם כן אז בעתיד הרחוק, כתבות כאלה יש הרבה. אז אני לא סומך על זה.

פורסם

זה בחיים לא יקרה

זה הכל סתם דיבורים

ובארה"ב זה ממש לא ככה

פורסם

זה ממש מעניין שבכל פעם ששומעים פה "חו"ל" או "מדינות אחרות", זה כאילו מילה נרדפת ל"ארה"ב".

תתפלאו לשמוע שבמדינות רבות בעולם (רבות מאוד), כן משתמשים בשיטה הזאת. תשלום לפי כמות ההורדה.

אל תשכחו גם שארה"ב זאת מדינה שמורכבת ממספר רב מאוד של ארצות. יכול להיות שבאזורים מסויימים שם באמת לא עובדים בשיטה הזאת, אבל ברוב המקומות כן. כך גם באירופה.

תסתכלו על זה מנקודת מבט נוספת: שיטה כזאת משפרת באופן טוטאלי את איכות השירות ורוחב הפס שאנחנו מקבלים מהספקית. אנשים כבר לא יורידו סתם דברים, אלא רק מה שהם באמת באמת צריכים, בגלל שהם ידעו שעל כל דבר שמורידים הם משלמים. אז העומס על ספקיות האינטרנט וכמות תעבורת המידע על הקווים שלהם יורדים באופן דראסטי. מי שכן נשאר להוריד, יזכה במהירויות ופינגים טובים הרבה יותר לארץ, ובעיקר לעולם.

פורסם

הבעייה הגדולה של בזק אינה הורדת הסרטים אלא השימוש ב VOICE OVER IP שפוגע בהכנסות שלהם , וסביר בהחלט שיפגע הרבה יותר בשנה הבאה , לכן הם רוצים להעלות את המחיר לפי תעבורת המידע . לא קשה להאמין שבמציאות בה האינטרנט מתחרה ישיר של חברות התקשורת , ינסו חברות התקשורת להלחם בחזרה באינטרנט.

כמובן שרצון לחוד ומציאות לחוד , שכן היום כבר מתנהלים ניסויים של העברת אינטרנט על גבי תשתיות חשמל (www.mainnet-plc.com) , שלא לדבר על השימוש הנרחב באינטרנט על כבלים , ובשימוש שסביר שיהיה של שימוש אינטרנט בדרכים נוספות כגון סלולרי ולוויני , כך שאיני רואה הצלחה גדולה לניסיון חסימה מהסוג הזה.

כנראה שבקרוב יתחיל האינטרנט בעצמו להיות תחלופה זולה מאוד לשיחות טלפון על גבי רשת בזק , ואז יתבצע הבום הגדול של נטישת בזק לחלוטין ואי קניית קווי טלפון כלל ( שמחירם הקבוע הוא כבר יותר מ - 40 ש"ח לחודש ללא שימוש בשיחה מזוהה או בתא קולי שמסופקים כיום כברירת מחדל של כל קווי הטלפון הסלולרי ).

פורסם

אני חושב שזה מהלך מאוד טפשי.

החברות התחייבו לספק לכל אחד את רוחב הפס שהוא משלם עליו. אם הם לא יכולים לעמוד בזה בגלל שבנאדפ משתמש במה שהוא משלם עליו אז יש להם בעיה גדולה.

שישפרו את השרת שלהם ושלא יכבידו על הלקוחות.

פורסם

רוצה לחזק ולהוסיף שכן בהרבה מדינות עושים את החיוב הזה.

בנוסף, יש מדינות שנותנות לך חבילות כמו שאנחנו מקבלים עם מגבלה:

תוריד ותהנה אך אל תעבור את תעבורת ה - X (ככה וככה ג'יגה) לחודש.

במידה ועברת את X קבל קנס יפה וגדול על הכמות ה Y (כמות שעברת) ביחס לככה וככה.

אין מה לעשות - זה מה יש..

בכל מקרה, אני לא רואה את היום הזה מתקרב למדינתינו בנתיים ולכן אין דאגה בליבי :)

אחרי הכל יש מיתון וחברות הכבלים יודעות איזו נטישה המונית של לקוחות ואיזה מבצעים יגיעו ממתחרות אחרות בשוק.

פורסם

לי זה נשמע כמו רעיון מצויין.

כשכל אחד משלם על המשאבים שהוא צורך בפועל, אולי סופסוף נוכל לקבל רוחב פס גבוה יותר, עוד upstream במיוחד, כיוון שאין להם מה להפסיד במקרה כזה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים