פורסם 2011 בפברואר 1214 שנים שלום לכולם. לפני כשבוע פירמטתי את המחשב ולאט לאט אני מחזיר את המערכת למצב הקודם. מכיוון שאני לא המשתמש היחיד במחשב, יש לי כמה תיקיות שאני רוצה להגביל אליהם את הגישה (אני האדמין). אני זוכר את הפעולה בתור משהו פשוט מאוד- מאפיינים על התיקיה, שיתוף, ושם הופכים את התיקיה לפרטית או שנכנסים להרשאות ומוחקים את כל המשתמשים שלא רוצים שיכנסו\ ימחקו את התיקיה.... הבעיה שאני לא מוצא את האופציה שפותחת את הלשונית של ה"אבטחה" באפשרויות של התיקיה והצ'אקבוקס של ה"הפוך לפרטי" משום מה לא ניתנת לסימון... מה אני מפספס פה? תודה לעוזרים
פורסם 2011 בפברואר 1314 שנים אם התקנת XP אז קודם כל תבטל simple file sharing בהגדרות של windows explorer. זה בה"כ להוריד checkbox אחד.כמובן שזה לא מונע לקחת בעלות במידה וניתן כמו בכל מצב של מערכת הרשאות בNTFS.
פורסם 2011 בפברואר 1414 שנים מחבר איך אני מגיע להגדרות של האקספלורר?ואני לא חושב שזה מה שאני מחפש... אני רוצה שבמקום לשונית "שיתוף" בהגדרות תיקייה יהייה לי גם "שיתוף" וגם "אבטחה" (או משהו כזה... הWIN שלי באנגלית אז אין לי מושג איך קוראים לזה בעברית...)
פורסם 2011 בפברואר 1814 שנים מחבר תודה... עבד.עכשו יש לי שאלה שאולי לא קשורה (ואולי כן): יש לי במחשב שני משתמשים, אחד אדמין ושני חשבון מוגבל. ברשימת המשתמשים מופיעים כמה משתמשים מיותרים שאני לא מבין מאיפה הגיעו: 1- creator owner2- מערכת (סיסטם), אבל נגיד שזה עוד מובן...3- "משתמשים" שאני מניח זה מעין שיתוף של כל המשתמשים במחשב בלי קשר לחשבון4- משתמש לא מזוהה s-1-5-21-משו משו... מספר ארוך...מאיפה הגיע מספר 4? תולעת\ טרויאן? אני צריך למחוק אותו? (אם כן- איך?)
פורסם 2011 בפברואר 1814 שנים מה שרשמת בסעיף 4 זה SID של משתמש מערכת גנרי.http://support.microsoft.com/kb/243330דרך ה snap-in של lusrmgr.msc הרבה יותר קל לראות ולהבין הכל.
פורסם 2011 בפברואר 1814 שנים מחבר יש מצב שהמשתמש הזה נוצר בגלל גישה של משתמש לא מזוהה דרך הרשת? כי אני לא זוכר שהיה לי כזה לפני הפירמוט... לא מצאתי לזה תשובה בקישור
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.