עבור לתוכן

כמה שאלות לגבי SMARTPHONE

Featured Replies

פורסם

אהלן,

ראיתי את הפרסומת של אורנג' כבר כמה פעמים והיא משכה את תשומת ליבי...

יש לי מכשיר ישן למדי ואני אשמח להפטר ממנו ...

השאלה שלי היא כזאת, האם המבצע של אורנג' משתלם,

ואם כן האם ה SMARTPHONES שהם מציעים טובים בכלל ? אם כן כמובן איזה... עם עדיפות ל ANDROID , שיהיה אפשר להתקין HONEYCOMB (כדאי ? )

אם לא מה הסמארטפון הכי מומלץ היום ? אני שוקל גם לקנות את ה NEXUS S במחיר יחסית נח מארה"ב , אבל הבנתי שבגלל שהמכשיר לא נמכר בארץ אז זה יחסית בעייתי לקבל עליו החזר כספי חודשי וההחזר בכל מקרה יהיה נמוך למדי, ככה שאולי התשלום החודשי יהיה גבוה מדי...

בקיצור כל מידע שאתם יכולים להביא לי בנושא יעזור לי מאוד...

אם זה רלוונטי אז אני חייל, אם יש תוכנית ספציפית, ואני צריך חבילת גלישה גדולה משום שבמקום בו אני משרת לא יהיה WIFI ככה שאני אחייה על האיננטרנט הרגיל (אני יודע שיש אפליקציות כמו WHATSUP שחוסכות בסמסים ודברים כאלה, ככה שאולי עדיף אפילו להשקיע בעיקר בחבילת הגלישה ופחות בחבילת סמסים ושיחות...)

פורסם

1. לקנות מכשיר מחברה סלולרית זה מתכון לאסון, ראה "סיפור שלא נגמר בסלקום":

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=490429.0

המכשירים אצלם יקרים יותר, לעיתים עמוסים בתוכנות איטיות שתוקעות ולא נחוצות וגורמות לך להתחייב.

2. חלת הדבש לא תגיע לפלאפונים, זוהי מערכת שיועדה לטאבלטים. מה שכן יגיע לפאלפונים הוא 2.3

3. במקום הנקסוס אס כדאי שתשקול גלאקסי אס, זה כמעט אותו מכשיר, הגאלקסי זול יותר (2400 ש"ח מחנות פרטית בארץ). אם אתה רוצה פירוט של יתרונות וחסרונות רק תגיד.

4. לגבי ההחזרים, ראה "חוק 'ניתוק זיקה' - ריכוז מידע וחוויות משתמשים":

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=489166.0

5. הפלאפונים המומלצים כיום הם:

- Samsung Galaxy S

- HTC Desire HD

- Google Nexus One (לא ממש)

- Samsung-Google Nexus S

- Sony Ericsson XPERIA X10

- Dell Streak

- LG Optimus X2 (חדש והכי חזק עד כה)

אלו היו ה-High-End. אם אתה רוצה מכשירים יותר צנועים, רק תגיד.

6. עוד שאלות?

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה :)

ירדתי מהרעיון של לקנות דרך החברה...

בכל מקרה למה ה SGS יותר טוב מה NEXSUS S ?

אני דווקא שמעתי שיש ייתרון קל ל NEXUS בגלל שיש בעייה במערכת הפעלה ה SGS או משהו כזה...

אם זה רק מבחינה כלכלית, אז דווקא גם כאן יש ייתרון גדול ל NEXUS S מבחינתי משום שאח שלי יכול לקנות לי אותו בארה"ב במחיר דיי טוב, יותר טוב מ2400 על ה SGS ...

השאלה היא האם ללכת על ה NEXUS S או שיש אלטרנטיבות בשוק היום שיותר טובות ממנו משמעותית ?

ואני גם מנסה להבין בערך כמה כסף אני אשלם בחודש, בהנחה שאני אקח חבילת גלישה גדולה יחסית, אבל במקביל חבילת שיחה וסמסים לא כל כך מטורפת, למרות שאם יש דיל משתלם אז אולי כדאי ללכת על זה...

האם סכום של משהו כמו 150~ ש"ח בחודש זה ראלי ?

ולא ממש הבנתי איך הקטע של הזיוכי עובד, כי הבנתי שהחברות עושות עם זה המון צרות.

נניח שאח שלי קונה את המכשיר בארה"ב ומביא לי קבלה שמוכיחה שהוא קנה את המכשיר (אני מדגיש הוא ולא אני....) זה מספיק טוב ?

או שמא בגלל שלא השם שלי רשום על הקבלה זה יכול להוות בעייה ? או שבכלל מכשיר מחו"ל יכול להוות איזו שהיא בעיה ?

כי אם אני לא מקבל את ההחזר אז זה חסרון דיי משמעותי, זה משהו כמו 50 שקל בחודש או משהו כזה וזה הרבה ...

פורסם

SGS = NEXUS S

זהים כמעט לגמרי, ההבדל היחיד הוא המערכת ההפעלה וגם זה יגיע לSGS במוקדם או במאוחר

פורסם
  • מחבר

SGS = NEXUS S

זהים כמעט לגמרי, ההבדל היחיד הוא המערכת ההפעלה וגם זה יגיע לSGS במוקדם או במאוחר

אני יודע, ועל כן אני חושב שעדיף לי לקנות את ה NEXUS S אם אני יכול להשיגו במחיר זול יותר...

השאלה העיקרית עכשיו היא לגבי ההחזר, נניח שה NEXUS S יעלה לי משהו כמו 550$ שזה בערך 2000 שקל

מה אני צריך לעשות כדי לקבל החזר והם אני אקבל את כל הכסף בחזרה ובאיזה פריסה, כלומר בכמה חודשים...

שוב אני אומר בהנחה שאחי קונה את המכשיר ואני מציג קבלה עם השם של אחי, זה יכול להיות בעייתי ?

אני לא רוצה להגיע למצב שאני משלם יותר מ200 שקל בחודש, וגם זה הרבה, אני מכוון יותר לכיוון של ה150~ בחודש פחות או יותר, החרי ההחזרה כמובן...

פורסם

אם יש לך אפשרות לקחת את הנקסוס על פני הגלקסי , אל תחשוב פעמיים

פורסם

יתרונות לSGS:

- קהילה גדולה עם פיתוחים קיימים, הנקסוס עדיין חדש.

- זול יותר (בארה"ב המחירים יהיו נמוכים יותר מבארץ).

- אפשר להכניס לו כרטיס זיכרון.

- יש כבר גרסאות מעוברתות ומותאמות למשתמש הישראלי.

- מחיר.

יתרונות לNS:

- מערכת הפעלה נקייה מגוגל (בגלקסי היא מותאמת ע"י סאמסונג).

- יש אנשים שמדווחים בעיות GPS בגלקסי, לא קיימות בנקסוס.

- שבב NFC (שיש עוד הרבה זמן עד שיהיה לו שימוש בארץ).

- פלאש למצלמה.

אף אחד לא בטוח איך עובדים ההחזרים, גם לא הפקידים (לכאורה). אתה מוזמן לעבור על הדיון הלינק שהבאתי מקודם, ואף לפרסם את שאלותיך שם, לי אין מושג.

כל הקטע עם ההחזרים, לפי דעתי עדיף שתשאל שם, הם אנשים שיודעים יותר ממני בנושא.

[OMRIJ - תגובות כאלו, לא מנומקות ודי פאנבוייות לא ממש תורמות. אתה מוזמן לפרט.]

פורסם

לנקסוס S יש מערכת חדשה יותר שמתוחזקת ע"י גוגל ולא ע"י החובבנים בסמסונג (ובגלל זה הוא מקבל ניקוד של פי 4 בביצועי המעבד הQUADRANT)

הוא מקבל עדכונים שוטפים מייד (ולהבדיל מהגלקסי לא נמצא רגע לפני סוף החיים - מחר יוכרז הגלקסי 2)

הקהילה של הגלקסי היא בדיחה, לוקחים רום של סמסונג ומורידים ממנו כמה תוכנות ומחליפים THEME

תסתכל מה קורה במכשירים אחרים ותבין מה זה קהילת פיתוח.

אני ממש לא הפאנבוי, להזכירך זה המכשיר שלי ביום יום, אתה לעומת זאת לא ממש אובייקטיבי

פורסם

לא הבנתי למה אתה אובייקטיבי ואני לא- אני בעל SGS ואתה בעל NS :nixweiss:.

אני מאוד משתדל להיות אובייקטיבי ולהראות את שני הצדדים- ראה יתרונות וחסרונות בתגובה הקודמת שלי, זה לא אובייקטיבי?

[כתבתי שהקהילה קטנה בגלל שהמכשיר חדש].

פורסם

גם אני בעל SGS...

בדיוק בגלל זה אני אובייקטיבי, כי אני יכול לראות גם את הדברים הרעים במכשיר

ולא לחיות תחת אילוזיה שהכל בסדר ומה שלא - הקהילה תתקן

כמו התגובה הזאת

SGS = NEXUS S

כמו שאתה יכול לראות בXDA, אם זה יקרה - זה יהיה במאוחר

אבל אתה מוזמן להתקין CM7 ולספר לנו איך חווית השימוש שלך ;)

פורסם

אני לא חי באשליה, אני מסופק מהמכשיר ולא נתקל בבעיות.

אין לי בעיה לראות בעיות, בוא ותאיר את עיני (ובפעם האחרונה, אם חשבת להעלות את זה, הGPS לא מאוד מדוייק אבל אצלי הוא עובד, הוא מצליח להביא אותי לאן שאני צריך).

כן הסוללה לא מספיקה לי להרבה זמן שימוש אבל כך זה גם במכשירים אחרים.

אני לא מצלם בלילה, אני לא צריך פלאש.

יש לי ROM נקי וחלק.

אין לי בעיות.

פורסם

סמסונג הבטיחו 2.3 החודש, לא? מה קורה עם זה?

פורסם

אני לא חי באשליה, אני מסופק מהמכשיר ולא נתקל בבעיות.

אין לי בעיה לראות בעיות, בוא ותאיר את עיני (ובפעם האחרונה, אם חשבת להעלות את זה, הGPS לא מאוד מדוייק אבל אצלי הוא עובד, הוא מצליח להביא אותי לאן שאני צריך).

כן הסוללה לא מספיקה לי להרבה זמן שימוש אבל כך זה גם במכשירים אחרים.

אני לא מצלם בלילה, אני לא צריך פלאש.

יש לי ROM נקי וחלק.

אין לי בעיות.

הנקודה היא שבשביל להגיע למצב שאתה מרוצה מהמכשיר צריך לעבוד "קשה"

וכל זה כדי שהוא יראה ויתנהג כמו שהנקסוס עושה ישר מהקופסא (אבל עושה את טוב יותר מכל רום של darky או pilot x )

אי אפשר להשוות לא את הביצועים ולא את היציבות

ואוטוטו תראה 2.4 על הנקסוס ואתה עדיין תחכה ל2.3

סמסונג הבטיחו 2.3 החודש, לא? מה קורה עם זה?

כרגע מעניין אותם הגלקסי 2...

פורסם

אני לא הייתי צריך לעבוד קשה, אנשים אחרים עבדו בשבילי. התקנתי רום 1 שכולל את הכל וזהו. [אני משתמש ברומים של amadey].

אתה מתעקש על נקודה אחת, ואני מוכן לקבל אותה. כתבתי אותה ביתרונות-חסרונות.

בוא ננטוש את הויכוח ונתמקד בלעזור לפותח הדיון.

פורסם

זאת לא נקודה זניחה, התוכנה זה הדבר החשוב ביותר בסמארטפון

ולכן אם ההפרש לא גדול או אם יש לו אפשרות כלכלית להוסיף כסף - שלא יחשוב פעמיים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים