עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוזניות חדשות בתקציב של עד ִ 400 ש"ח

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

אני חבר חדש/ישן באתר ( הייתי חבר לפני 6 שנים בערך ) וחזרתי היום שוב .

לפני כשבועיים הלכו לעולמם (פחות או יותר ,עדיין חצי עובדות) האוזניות שלי AKG K416P . אין ספק שמדובר מבחינתי באוזניות מעולות . בעיקרון תכננתי להחליף אותן מזמן בגלל שהן לוחצות לי על האוזניים אבל מעבר לכך מדובר באוזניות מעולות . עכשיו ,לאחר שחפרתי ,ניגש לעניין :

בשבועיים האחרונים אני אחר חיפוש אוזניות חדשות . הדרישות שלי הן :

ֲ1. בס דומיננטי

2.תקציב של עד 400 ש"ח

3.לא ממש אכפת לי אם מדובר ב-in ear/on ear וכדומה . אני אומנם סולד מ-in ear כי בפעם היחידה שניסיתי כאלה כאבו לי האוזניים אבל אני צריך לבדוק שוב .פעם אחת לא מסיקה .

4.מעבר לבס דומיננטי חשוב שגם שאר המרכיבים (וקקאלס וכ'ו) יבואו לביטוי באופן שווה ,כלומר שיהיה איזון . כך זה באוזניות הנוכחיות שלי .

עד היום ניסיתי מסר רב של אוזניות בקילומבו . האוזניות שניסיתי הן :

HD418 - חסר קצת בס וקצת לוחצות

HD438- נוחות מאוד אבל חסר בס

Eh350 - מלאות בבס אבל לוחצות

HD205 - לוחצות ,מיד הורדתי אותן . לא טרחתי לבדוק אותן .

HD428- סבירות אבל קצת לוחצות

CX400-ְ האוזניות הראשונות מהסוג הזה (IN EAR שניסיתי) . לא הצלחתי לשמוע את הבסים , למרוטת שהדגם הזה מוגדר כדגם עם הרבה בסים . עם זאת , נאמר לי בדיעבד , שלא הכנסתי נכון את האוזנייה וזו הסיבה שלא הרגשתי בבסים ולכן אולי אנסה אותן שוב .

PX100-II - לא מבין על מה כל המאומה . הרבה טוענים שיש בהן לא מעט בסים אבל אני לא ממש הרגשתי משהו משמעותי . הן די נוחות .

PortaPro- מדובר באוזניות שמאופיינות בהרבה בס . עבורי זה מעולה ,אבל! הייתה לי הרגשה , לפחות בחלק מהשירים , שהבס המעולה בא על חשבון הצלילים הגבוהים יותר . בחלק מהשירים הווקאלס לא היה דומיננטי כלל .בחלקם הוא היה בסדר . חלק מהשירים נשמעו בווליום נמוך מידי (גם כשמד הווליום היה על 75 אחוז) . לשם השוואה אותם השירים בדיוק נשמעים מעולה ב-AKG שיש לי . מה שאני מנסה לומר הוא שחסר לי האיזון . באוזניות הנוכחיות שלי יש המון בס ,אבל באותה מידה יש דומיננטיות לשאר הפרטים בשיר . בכל האוזניות שבדקתי עד עכשיו או שהיה חסר בס ,או שהיה בס מעולה אבל שירה קצת שטוחה . שוב , לא בכל השירים שבדקתי זו הייתה התופעה . בסך הכל מדובר באוזניות לא רעות לטווח המחירים. הן מאוד נוחות ,אבל השתמשתי בהן רק ְֳ 20 דקות לכן קשה לדעת לטווח ארוך.ה-ComfortZone בהחלט נחמד . . אגב ,מספר נקודות לגבי ה-PortaPro

ֲֲֲ1 . האוזניות פתוחות . לא ממש אכפת לי ששומעים מה שאני שומע . יותר אכפת לי שאשמע את מה שקורה בחוץ ( גם עם האוזניות הנוכחיות שלי שומעים ,אבל לא באופן ניכר) .

2.הייתי קונה שוב AKG ללא היסוס . אני מאוד מרוצה מהאוזנייה הנוכחית . הבעיה היא שכל האוזניות האיכותיות שנמכרות בארץ דומות בגודלן למה שיש לי כרגע ,כלומר יושבות על האוזן ויש להן כריות . אני רוצה להמנע מלחץ על האוזניים ולכן לא קונה אותן ( אם אני לא טועה יש את הדגם K420 שהוא עם ספוג ,אבל הו מסיביות בדיוק כמו הנוכחיות שלי יכול להיות שיגרמו לאותה התופעה) .

עוד שאלה בבקשה :

אנילא מבין מה הכוונה ב-mid range/high range /low range . בעיקרון , יש לי עוד הרבה מה ללמוד בעניין וזה בהחלט מעניין אותי . אשמח לדעת על המושגים האלו ועוד .

תודה רבה לעוזרים .

פורסם
  • מחבר

אפשר בבקשה לקבל תגובה?

אשמח לכל המלצה שלכם .

מה דעתכם על K420 ? יש אותם למישהו ?

פורסם

כשהבס מודגש הוא מאפיל במידה מסויימת על התדרים האחרים.

מאחר שאני מעדיף אוזניות מאוזנות, קשה לי להמליץ לך על אוזניות ספציפיות שיתאימו לך. לסוני יש את סידרת ה-XB (אקסטרה בס) שאולי תתאים לך.

פורסם
  • מחבר

כשהבס מודגש הוא מאפיל במידה מסויימת על התדרים האחרים.

מאחר שאני מעדיף אוזניות מאוזנות, קשה לי להמליץ לך על אוזניות ספציפיות שיתאימו לך. לסוני יש את סידרת ה-XB (אקסטרה בס) שאולי תתאים לך.

להפך , זה בדיוק מה שאני מחפש, אוזניות עם בס ,מיד והיי מאוזנים , כמו ב-AKG שלי ששם יש בס מעולה אבל זה לא בא על חשבון תדרים אחרים .

האוזניות של סוני מהסידרה הזו הן קצת מסיביות ומגושמות לא ? אני מחפש משהו שאוכל להתנייד איתו .

תודה

פורסם

K420 אוזניות מעולות.

אגב - כדי שהאוזניות לא יילחצו לך, אתה צריך לכופף אותם כלפי חוץ.

פורסם
  • מחבר

K420 אוזניות מעולות.

אגב - כדי שהאוזניות לא יילחצו לך, אתה צריך לכופף אותם כלפי חוץ.

אתה יכול להגדיר מעולות ?

מה זאת אומרת לכופף כלפי חוץ ?

תודה

פורסם

תנסה Sennheiser HD-215

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.