עבור לתוכן

אוזניות חדשות בתקציב של עד ִ 400 ש"ח

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

אני חבר חדש/ישן באתר ( הייתי חבר לפני 6 שנים בערך ) וחזרתי היום שוב .

לפני כשבועיים הלכו לעולמם (פחות או יותר ,עדיין חצי עובדות) האוזניות שלי AKG K416P . אין ספק שמדובר מבחינתי באוזניות מעולות . בעיקרון תכננתי להחליף אותן מזמן בגלל שהן לוחצות לי על האוזניים אבל מעבר לכך מדובר באוזניות מעולות . עכשיו ,לאחר שחפרתי ,ניגש לעניין :

בשבועיים האחרונים אני אחר חיפוש אוזניות חדשות . הדרישות שלי הן :

ֲ1. בס דומיננטי

2.תקציב של עד 400 ש"ח

3.לא ממש אכפת לי אם מדובר ב-in ear/on ear וכדומה . אני אומנם סולד מ-in ear כי בפעם היחידה שניסיתי כאלה כאבו לי האוזניים אבל אני צריך לבדוק שוב .פעם אחת לא מסיקה .

4.מעבר לבס דומיננטי חשוב שגם שאר המרכיבים (וקקאלס וכ'ו) יבואו לביטוי באופן שווה ,כלומר שיהיה איזון . כך זה באוזניות הנוכחיות שלי .

עד היום ניסיתי מסר רב של אוזניות בקילומבו . האוזניות שניסיתי הן :

HD418 - חסר קצת בס וקצת לוחצות

HD438- נוחות מאוד אבל חסר בס

Eh350 - מלאות בבס אבל לוחצות

HD205 - לוחצות ,מיד הורדתי אותן . לא טרחתי לבדוק אותן .

HD428- סבירות אבל קצת לוחצות

CX400-ְ האוזניות הראשונות מהסוג הזה (IN EAR שניסיתי) . לא הצלחתי לשמוע את הבסים , למרוטת שהדגם הזה מוגדר כדגם עם הרבה בסים . עם זאת , נאמר לי בדיעבד , שלא הכנסתי נכון את האוזנייה וזו הסיבה שלא הרגשתי בבסים ולכן אולי אנסה אותן שוב .

PX100-II - לא מבין על מה כל המאומה . הרבה טוענים שיש בהן לא מעט בסים אבל אני לא ממש הרגשתי משהו משמעותי . הן די נוחות .

PortaPro- מדובר באוזניות שמאופיינות בהרבה בס . עבורי זה מעולה ,אבל! הייתה לי הרגשה , לפחות בחלק מהשירים , שהבס המעולה בא על חשבון הצלילים הגבוהים יותר . בחלק מהשירים הווקאלס לא היה דומיננטי כלל .בחלקם הוא היה בסדר . חלק מהשירים נשמעו בווליום נמוך מידי (גם כשמד הווליום היה על 75 אחוז) . לשם השוואה אותם השירים בדיוק נשמעים מעולה ב-AKG שיש לי . מה שאני מנסה לומר הוא שחסר לי האיזון . באוזניות הנוכחיות שלי יש המון בס ,אבל באותה מידה יש דומיננטיות לשאר הפרטים בשיר . בכל האוזניות שבדקתי עד עכשיו או שהיה חסר בס ,או שהיה בס מעולה אבל שירה קצת שטוחה . שוב , לא בכל השירים שבדקתי זו הייתה התופעה . בסך הכל מדובר באוזניות לא רעות לטווח המחירים. הן מאוד נוחות ,אבל השתמשתי בהן רק ְֳ 20 דקות לכן קשה לדעת לטווח ארוך.ה-ComfortZone בהחלט נחמד . . אגב ,מספר נקודות לגבי ה-PortaPro

ֲֲֲ1 . האוזניות פתוחות . לא ממש אכפת לי ששומעים מה שאני שומע . יותר אכפת לי שאשמע את מה שקורה בחוץ ( גם עם האוזניות הנוכחיות שלי שומעים ,אבל לא באופן ניכר) .

2.הייתי קונה שוב AKG ללא היסוס . אני מאוד מרוצה מהאוזנייה הנוכחית . הבעיה היא שכל האוזניות האיכותיות שנמכרות בארץ דומות בגודלן למה שיש לי כרגע ,כלומר יושבות על האוזן ויש להן כריות . אני רוצה להמנע מלחץ על האוזניים ולכן לא קונה אותן ( אם אני לא טועה יש את הדגם K420 שהוא עם ספוג ,אבל הו מסיביות בדיוק כמו הנוכחיות שלי יכול להיות שיגרמו לאותה התופעה) .

עוד שאלה בבקשה :

אנילא מבין מה הכוונה ב-mid range/high range /low range . בעיקרון , יש לי עוד הרבה מה ללמוד בעניין וזה בהחלט מעניין אותי . אשמח לדעת על המושגים האלו ועוד .

תודה רבה לעוזרים .

פורסם
  • מחבר

אפשר בבקשה לקבל תגובה?

אשמח לכל המלצה שלכם .

מה דעתכם על K420 ? יש אותם למישהו ?

פורסם

כשהבס מודגש הוא מאפיל במידה מסויימת על התדרים האחרים.

מאחר שאני מעדיף אוזניות מאוזנות, קשה לי להמליץ לך על אוזניות ספציפיות שיתאימו לך. לסוני יש את סידרת ה-XB (אקסטרה בס) שאולי תתאים לך.

פורסם
  • מחבר

כשהבס מודגש הוא מאפיל במידה מסויימת על התדרים האחרים.

מאחר שאני מעדיף אוזניות מאוזנות, קשה לי להמליץ לך על אוזניות ספציפיות שיתאימו לך. לסוני יש את סידרת ה-XB (אקסטרה בס) שאולי תתאים לך.

להפך , זה בדיוק מה שאני מחפש, אוזניות עם בס ,מיד והיי מאוזנים , כמו ב-AKG שלי ששם יש בס מעולה אבל זה לא בא על חשבון תדרים אחרים .

האוזניות של סוני מהסידרה הזו הן קצת מסיביות ומגושמות לא ? אני מחפש משהו שאוכל להתנייד איתו .

תודה

פורסם

K420 אוזניות מעולות.

אגב - כדי שהאוזניות לא יילחצו לך, אתה צריך לכופף אותם כלפי חוץ.

פורסם
  • מחבר

K420 אוזניות מעולות.

אגב - כדי שהאוזניות לא יילחצו לך, אתה צריך לכופף אותם כלפי חוץ.

אתה יכול להגדיר מעולות ?

מה זאת אומרת לכופף כלפי חוץ ?

תודה

פורסם

תנסה Sennheiser HD-215

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים