עבור לתוכן

Readon 9800 pro or GFFX 5900 ultra???

Featured Replies

פורסם

i am now in spain for a few days

and i have a very good deal on these cards

and i wanted to know witch one to buy?

i hope you could help me

פורסם

buy the radeon 9800 NON PRO

if you must so cuy the pro

but not the FX 5900!!!

פורסם

קח את הרדאון יותר טוב!

פורסם

בוודאי שהרדאון !

גם יותר זול וגם יותר טוב ...

במשחקים הדחשים שדורשים פיקסל שידר ו DX 9 הפרו עוקף אותו באיזה 30 אחוז...

פורסם

ואף ביותר מזה...

אם אתה רוצה לחסוך אתה יכול לקנות R9800SE של הרקולס ולקבל כרטיס פצצה ואז תהפוך אותו לפרו...

פורסם

R9800 - ואם אתה רוצה תשאל גם למה (אין סוף יתרונות יש לכרטיס הזה).

פורסם

of course 9800pro will pefform better than a modded 9800np... put them both on oc and u'll see.. ::)

get the 9800pro :-*

nvidia are dying :'(

פורסם

יש להבין ש R9800P הרבה יותר טוב מ R9800NP לכן אי אפשר להשוות בניהם. (אם משהו השווה פה שכחתי כבר :| )

2) R9800SE לא תמיד נהפך לפרו! ובחיים לא יהפך אם הוא פועל ברוחב פס של 128BIT העברת מידע בזיכרונות התצוגה.

פורסם

יש להבין ש R9800P הרבה יותר טוב מ R9800NP לכן אי אפשר להשוות בניהם. (אם משהו השווה פה שכחתי כבר :| )

קודם כל, ההבדלים לא כאלה גדולים ששווים את תוספת המחיר הגדולה שהיא יותר מ100$

דבר שני, אוברקלוק ל9800NP יכול להיעשות בקלות ואיתו אפשר לעבור גם את הביצועים של ה9800PRO וגם של ה9800XT.

*בגלל שהוא קונה את הכרטיס בחול אז לא הייתי ממליץ לו על 9800SE בגלל שלא בטוח שהמוד יעבוד וזה יכול להיות מאוד מבאס...

פורסם

1)קודם כל, ההבדלים לא כאלה גדולים ששווים את תוספת המחיר הגדולה שהיא יותר מ100$

2)דבר שני, אוברקלוק ל9800NP יכול להיעשות בקלות ואיתו אפשר לעבור גם את הביצועים של ה9800PRO וגם של ה9800XT.

3)*בגלל שהוא קונה את הכרטיס בחול אז לא הייתי ממליץ לו על 9800SE בגלל שלא בטוח שהמוד יעבוד וזה יכול להיות מאוד מבאס...

חילקתי את מה שכתבת לקטגוריות.

1) לדעתי כן, אבל זה מאוד תלוי. (והם מספיק גדולים)

2)כאן אתה ממש לא צודק, R9800NP אולי טכנית יעבור את R9800P בקלוק אם יעשו לו אובר קלוק, אבל מכיוון שהזיכרונות שלו מוגבלים מבחינה תיאורטית בזמני גישה, והליבה "כביכול" מוחלשת, (שאלו הדברים שחשבתי עליהם למה הוא לא עבר בביצועים את הפרו אחרי האובר קלוק) ה R9800NP לא יעבור את הפרו באובר קלוק, ואת זה ראיתיבבנצ'ים ואני לא אומר סתם, הלא פרו מתקרב אל הפרו (אחרי האובר קלוק כמובן) אבל עדיין יש הפרש במשחקים כבדים של עד 10-15% בודדים. (זאת אומרת ב 30FPS ל NON PRO יהיה בערך 3-5 פחות מהפרו)

מה שאומר שמה שאמרת אחרי זה , שהוא גם יעבור את ה XT --> שגוי בהחלט.

3) :)

*שכחתי להזכיר ש R9800NP כדי שיעבור את הקלוק של הפרו וישתווה אליו בביצועים *כמעט* צריך להעלות מתח, ולשחוק את הזיכרונות?

ממש לא שווה את זה

פורסם

חילקתי את מה שכתבת לקטגוריות.

1) לדעתי כן, אבל זה מאוד תלוי. (והם מספיק גדולים)

2)כאן אתה ממש לא צודק, R9800NP אולי טכנית יעבור את R9800P בקלוק אם יעשו לו אובר קלוק, אבל מכיוון שהזיכרונות שלו מוגבלים מבחינה תיאורטית בזמני גישה, והליבה "כביכול" מוחלשת, (שאלו הדברים שחשבתי עליהם למה הוא לא עבר בביצועים את הפרו אחרי האובר קלוק) ה R9800NP לא יעבור את הפרו באובר קלוק, ואת זה ראיתיבבנצ'ים ואני לא אומר סתם, הלא פרו מתקרב אל הפרו (אחרי האובר קלוק כמובן) אבל עדיין יש הפרש במשחקים כבדים של עד 10-15% בודדים. (זאת אומרת ב 30FPS ל NON PRO יהיה בערך 3-5 פחות מהפרו)

מה שאומר שמה שאמרת אחרי זה , שהוא גם יעבור את ה XT --> שגוי בהחלט.

3) :)

*שכחתי להזכיר ש R9800NP כדי שיעבור את הקלוק של הפרו וישתווה אליו בביצועים *כמעט* צריך להעלות מתח, ולשחוק את הזיכרונות?

ממש לא שווה את זה

לא צריך לעלות שום מתח הזיכרון של-R9800NP מגיע להמהירותשל ה פרו בOC פשוט ביותר(ובשביל לעלות מתח צריך לעשות VMOD)

בקשר לתשובה שתיים אתה טועה הליבה לא מוחלשת וכל הכרטיסים R9800P R9800se R9800NP יש אותה ליבה!

ורצתי ליראות את הבצמרקים שאמרתה כי אין שום הבדל בין הכרטיסים חוץ ממהיריות שנות בן הכרטיסים (MHZ) (חוץ מה-R9800se)

ולכן לאחר OC הוא מישתווה לו(חוץ מכרטיסים אחדים שהמהירות הזיכרון NS גבוהה מישל הפרו)

פורסם

אין אין לשום דבר ממה שאתה אומר בסיס שיכול לייצב את דבריך, :-\ וסתם אתרים בנט שהפליצו ש R9800NP שווה לפרו לא אומר לי כלום.

אתה יכול להביא לי הוכחה שמסבירה שהוא הפרו ואני אתנצל שגזלתי ממך את זמנך היקר, אפילו שאני בטוח שזה לא יקרה. (כי לא תימצא) :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים