פורסם 2011 בפברואר 1114 שנים שלום לכםיש לי בעיה במחשב:1. אני מדליק את המחשב... הוא מתחיל לעלות ואז מבקש ללחוץ F1 כתוב ככה PRESS F1 TO CONTINUEאחרי שאני לוחץ זה כותבCHECKING NVRAMואז מתחיל לעלות2.אחרי הפעם הראשונה שהוא עלה בדרך כלל הוא קופא....סתם קופא ואי אפשר לעשות כלוםאחרי ריסטרט הוא בדרך כלל לא עולה3.אני מאתחל את המחשב דרך הכפתור על המארז (כי אי אפשר אחרת)ואז מגיעה הבעיה השלישיתהמחשב נדלק מריץ את כל המאווררים על ממש חזק ומהר כל הנורות דולקות אבל הוא לא מעלה את עצמו, המסך נשאר כבוי והמחשב מבי צפצופים איזה 4-5 צפצופים מוזרים כמו שיש בדרך כלל מתי שמפעילים את המחשבניסיתי הכל:פורמטהוספתי לא מזמן עוד 2 גיגה זיכרון אז בדקתי אם זה בגלל זה אבל זה לא בגלל זהדרייברים הכל בסדר איתםניקוי אבק... לא עזר (וגם לא חשבתי שיעזור)העפתי את כל מה שמחובר למחשב (הציעו לי לעשות את זה)השארתי מחוברים רק את העכבר והמקלדת והמסך כמובןהלכתי לחנות ושם המוכר הזה שהוא גם הטכנאי אמר שזה בגלל האינטרנט (WTF)בדקתי את הלוח ושום דבר לא מנופח שם והכל נראה תקין לגמרילא יודע מה עוד אפשר לעשותראיתי במקומות שונים שיש להם בעיות דומותשהם ניסו להחליף בטריה של הלוח ולא עזרועוד כמה דברים שלא ממש עזרו
פורסם 2011 בפברואר 1114 שנים תנסה לעשות עידכון לביוסהיתה לי בעיה די דומה ב IBM עם לא יעזור תנסה להחליף למחשב רכיב רכיב , תריץ MHDD מה איירנס דרך אגב איזה דגם לוח ?
פורסם 2011 בפברואר 1214 שנים איזה לוח אם יש לך ? ובכלל בן כמה המחשב ?אגב לא חייב להיות קבל מנופח מספיק שיש כתם מאחורי הלוח - קבל מנופח\מפוצץ יכול להיות מוסתר בין הלוח לחיבור של הקבל , אם תראה קבל שנוטה הצידה יכול מאוד להיות שהוא מנופח מלמטה .החלף ספק כח דבר ראשוןלאפס את הביוס דבר שני חבר רק את החשמל ללוח ללא דיסק קשיח וצורב - הפעל ותראה אם יש עדיין שגיאה יש שגיאה - סיכוי קלוש למעבד\זיכרון החלף לוח - ובהצלחהאגב לטכנאי אמור להיות כרטיס PCI אשר בודק שגיאות אתחול ומציג לו את מספר השיגאה - מאוד שימושי אתה יכול לרכוש אחד באופן פרטי (תמיד טוב בבית)
פורסם 2011 בפברואר 1214 שנים מחבר המחשב ישןמפרט:E67508800GTP5K P35 DS3L של אסוסENERMAX 500W4G RAMSEAGATE 250GBחבר עזר לי פה קצת והוא אמר שהצפצופים(אחד ארוך ו3 קצרים)זה בעיה בכרטיס מסךהוצאתי אותו ניקיתי אותו ובנתיים המחשב לא קפא ולא עשה את הבעיה שהוא לא נדלקעכשיו הבעיה היא הF1 כשאני מדליק את המחשבהוא כותב לי משהו בסיגנוןCPU LOADING ERROR משהו כזהואז PRESS F1 TO CONTINUEוכשאני לוחץ הוא כותבCHECK NVRAMואז ממשיך לעלות כרגיל
פורסם 2011 בפברואר 1214 שנים אל תיגע בביוסהמחשב אמור לעלות בהצלחה וללא תקלות בצורה הבסיסית ביותר אם כל גרסה של ביוס, והוא כבר עבד מקודם אם הביוס הקיים
פורסם 2011 בפברואר 1214 שנים אל תיגע בביוסהמחשב אמור לעלות בהצלחה וללא תקלות בצורה הבסיסית ביותר אם כל גרסה של ביוס, והוא כבר עבד מקודם אם הביוס הקייםהמחשב אמור לעלות - הוא לא עולה נכון רוב התקלות האלו נובעות מ - OC , שינוי חומרה , ומתח לא תקין (ספק כח) . הבעייה שמוצגת פה היא לוח אם תקול - ונכון יהיה לעדכן גירסה חדשה ללוח אם .
פורסם 2011 בפברואר 1314 שנים ואת אף אחת מהתקלות האלה לא פותרים אל ידיי עדכון ביוסהמחשב עבד תקין אם הביוס הקיים, וביוס הוא תוכנה - זה לא קבל שהתנפח או מייצב מתח שקיבל מכת ברק. ביוס לא נהרס אם לא הורסים אותו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.