פורסם 2011 בפברואר 1114 שנים שלום חבריםברשותי מחשב נייד עם יציאת HDMI וגם יש כרטיס קול עם יציאות 5.1יש לי פלזמה 50 אינץויש לי קולנוע ביתי של HITACHIכרגע אני מחבר את המחשב לפלזמה עם כבר HDMI רגיל ורואה סרטיםואני רוצה איכשהו לחבר גם את הקולנוע הביתי לעסקבמגבר של קולנוע ביתי יש 2 חורים RCA של AUXיש 6 חורים RCA לכניסה של מערכת סראונד (רמקולים מחוברים בנפרד)ויש כניסה של קומפוננטהאם יש כבר מיוחד שעושה את העבודה?תודה
פורסם 2011 בפברואר 1114 שנים "קולנוע ביתי" אני מניח שהכוונה לרסיבר.ממחשב נייד בדרך כלל אין אפשרות לחבר רסיבר שיקבל צליל היקפי.אפשר להוסיף משהו חיצוני שנותן חיבור SPDIF, או אם יש רסיבר מתאים, לחבר את ה-HDMI אליו לשהסאונד יצא דרכו.בחלק מהטלויזיות גם קיימת יציאה אופטית שיכולה להעביר את הקול לרסיבר.
פורסם 2011 בפברואר 1114 שנים מחבר אז אתה לא צריך כבר HDMI, אתה צריך כברים לסאונד.איזה כבלים אלו ? איך נקראים?"קולנוע ביתי" אני מניח שהכוונה לרסיבר.ממחשב נייד בדרך כלל אין אפשרות לחבר רסיבר שיקבל צליל היקפי.אפשר להוסיף משהו חיצוני שנותן חיבור SPDIF, או אם יש רסיבר מתאים, לחבר את ה-HDMI אליו לשהסאונד יצא דרכו.בחלק מהטלויזיות גם קיימת יציאה אופטית שיכולה להעביר את הקול לרסיבר.זה דיוידי משולב רסיבר...במחשב נייד יש 3 חורים ליציאה לרמקולים 5.1 גם רשום עליו שזה תומךמשהו חיצוני למה הכוונה?ברסיבר אין כניסה של HDMI יש רק קומפוננט צבעוניים כאלו, ויש 6 RCAאם יש לי במחשב נייד סרט HD, ואני מחבר נגיד וידאו דרך VGA, ואודיו אני יקח כבל שקצה אחד יהיה בננות של אוזניות וקצה אחר יהיה 6 RCAהשאלה אם יראו את הסרט טוב בטלויזיה או שחייב כבל HDMI? ובכלל אפשרי לעשות מה שרשמתי פה?
פורסם 2011 בפברואר 1114 שנים לגבי האודיו זה בדיוק מה שזה נראה.אם יש שלושה יציאות ל5.1 אז אלו יציאות סטראו.מה שאומר שאתה צריך כבלים מתאימים בין ה3 במחשב לבין ה 6 במערכת, בדיוק כמו שהבנת.וידאו תמיד עדיף בHDMI אם אפשרי.ואם אין ברירה גם VGA יעשה את העבודה.
פורסם 2011 בפברואר 1114 שנים אההה, משולב.. כמו שידידנו אמר פה, אתה כנראה צריך 3 כבלים של PL-RCA (מאזניות לזוג בננות אדום לבן), ולחבר אותם למקומות המתאימים במחשב וברסיבר. תוודא ש-6 כחיבורים ברסיבר הם באמת כניסות ולא יציאות. (אמור להיות כתוב IN) ושבאמת כל חיבור מתאים לרמקול אחר (סנטר, ימני קדמי, ימני אחורי וכו')
פורסם 2011 בפברואר 1114 שנים מחבר אוקי תודדה רבה לשניכםרק עוד שאלה קטנהברגע שאני מחבר את הכבל HDMI הוא מנטרל לי את הבננות של המחשביש אפרות נגיד רק וידאו להעביר ב HDMIוהאודיו דרך הבננות של אוזניות?
פורסם 2011 בפברואר 1114 שנים איזה מחשב זה?יכול להיות שאפשר לשנות חזרה דרך אפשרויות הסאונד בלוח הבקרה.
פורסם 2011 בפברואר 1114 שנים אני מאמין שאפשר להגדיר שהHDMI לא יעביר סאונד או יבטל את היציאות אודיו.לא הגיוני שלא תהיה אפשרות כזאת.
פורסם 2011 בפברואר 1114 שנים מחבר תודה רבה לשניכם זה המחשבhttp://www.night-net.net/index.php?main_page=product_info&products_id=29&cPath=29
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.