עבור לתוכן

שאלות על צורב DVD

Featured Replies

פורסם

היי

יש לי היום כונן DVD ו צורב CD מותקנים (DVD TOSHIBA ו צורב LITE ON 52)

אני רוצה לקנות צורב DVD, האם כדאי להחליף את ה DVD או את ה CD-RW? (כלומר, האם עדיף לההשתמש בצורב DVD גם בתור צורב CD קצת יותר איטי, או בתור נגן DVD)

דבר נוסף, הצורב שאני חושב לקנות הוא PIONEER 106 ה-1000 ש"ח כולל משלוח... אשמח לתגובות למחיר ולדגם

תודה

פורסם

כדאי לך להחליף את הצורב כי אפשר לעתיק מדיה בנפחים של dvd מכונן dvd לא מכונן cd

פורסם

כן אבל מצד שני אתה תצרוב ממש לאט עם הצורב dvd ביחס לצורב שיש לך אכשיו.

אבל מצד שלישי עדיף שתראה סרטים ב dvd-rom ולא בצורב dvd על מינת לא לקצר לו את החיים,החלטה שלך.

ו btw כן הצורב הוא טוב,לפי כל המאמרים שקראתי ולאנשים שיש להם את הצורב הזה....הוא עושה את העבודה.

פורסם

עדיף לך להחליף את הdvd כי אתה תצרוב ממש לאט עם הצורב dvd ומה זה לקצר לו את החיים?! אז אולי גם שלא יצרוב איתו הרי זה ישחוק אותו לא?

פורסם

אתה יכול לקנות כרטיס IDE ב 150 ש"ח ו...

לחבר עוד CD וגם עוד HD ועד ישאר מקום!!! :P

פורסם
  • מחבר

האם בשביל לעשות עותק של של סרט DVD צריך כונן DVD לקריאה (DISK TO DISK) או שמספיק רק הצורב?

בקשר לכרטיס IDE נוסף, האם ההתקנה פשוטה? PLUG AND PLAY? ב- WINDOWS XP? האם יש דגמים שונים או דברים שצריך לשים לב לפני שקונים?

תודה

פורסם

אי אפשר לקרוא דיסקים של DVD עם כונן CD רגיל (CD/צורב, לא משנה)

בשביל זה אתה חייב שיהיה לך כונן DVD. אם אתה רוצה להעתיק DVD אז אתה צריך כונן למקור וכונן לצריבה (למרות שאפשר גם בלי זה).

בקר IDE יעלה לך בערך 150 שקלים, וכן יש דגמים שונים. גם אם הבקר הוא לא P&P אז הוא יבוא עם דיסק דרייברים... לא תהיה בעיה להתקין

פורסם

רק משהו קטן שאני טורח לומר לאנשים לפני שהם קונים צורב DVD:

ברוב המקרים אי אפשר לעשות העתק של סרט בעזרת צורב DVD

הסיבה היא נורא פשוטה שהצורב יכול להכניס רק 4.7 ג'יגה לדיסק וסרט ממוצע הוא 6 ג'יגה

ככה נשארות לך שלוש אופציות:

או לצרוב את הסרט מינוס כל התוספות ומינוס התפריט (ואז למה בכלל יש לך אותו על DVD)

או להוריד את האיכות של הסרט (ושוב אז למה בכלל יש לך אותו על DVD)

או לחכות לאפריל מתי שיוצאים כוננים שיכולים לצרוב שתי שכבות ואז תוכל לעשות העתק מדויק של סרט

אני אישית הולך על האופציה השלישית (גם אין לי כסף כרגע אז זה גם סיבה אבל אפילו אם היה לי הייתי מחכה)

פורסם
  • מחבר

איפה ראית שבאפריל יוצאים כוננים צורבי DVD של שתי שכבות?

ידוע מתי יגיעו לישראל ומה בערך יהיה המחיר?

אמנם העתקת סרטים זו לא הסיבה שאני קטנה צורב, אבל אם עוד 4 חודשים יצא צורב DVD בעל נפח כפול - אז אולי שווה לחכות

(אלא אם הצורבים הללו יהיו יקרים ויהיו להם באגים של גירסה ראשונית..)

פורסם

חבריא, אני מבקש לא לגלוש לנושאים אשר תוכנם (הבלתי חוקי, אגב) לא קשור לנושא הת'ראד.

תודה מראש.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים