פורסם 2011 בפברואר 1014 שנים אני יתחיל בתוכנות ואז בבעיה(היא מורכבת ממספר דברים)לניטור האינטרנט שלי אני משתמש בתוכנה networxיש לי חייגן בכבלים מכרטיס הרשת ישירות למודם של טריון ב012אני משתמש בתוכנות הורדה של מגה אפלוד mega manager ו התוכנה jdownloaderאנטי וירוס נוד 32 מעודכן ותקיןאז ככה:1) הנוד 32 מזהה בכניסה לוינדוס את הוירוס 10/02/2011 11:43:15 Startup scanner operating memory Operating memoryWin32/Olmarik trojan הוא לא מצליח להסיר אותו וצצ מדי פעם,ניסיתי את ONE CARE של מיקרוסופט באינרטנרט כולל בדקית אנטי וירוס ותיקון שגיאותוזה עדיין לא עבר,וPANDA ANTIVIRUS LIVE2)אחרי שימוש באחת מתוכנות ההורדה למעלה(שניהם עושים שימוש ב JAVA) קורה לי שמהירות ההורדה וההעלאה יורדות ל0 אבל הוינדוס מראה עדיין כאילו הוא מחובר לרשתאחרי שאני שם לב לבעיה אני נכנס לאחת התוכנות והם נתקעות ואני חייב לסגור בכוח וכמובן כשאני מנסה להתחבר לרשת מחדש החייגן אומר לי בעייה 868 בעיה ואפילו אתחול של הכרטיס רשת בלוח הבקרה לא עוזר רק ריסטרט בכוחאחרי אני מאבד שליטה לגמרי בוינדוס:*לא מאפשר ללחוץ על CTRL+ALT+DELETE וצריך להפעיל אותו מRUN*לא מאפשר ריסטרט או כיבוי רק בעזרת קומבינה של קודם כל switch user ורק אחרי זה כיבוי*כשזה קורה הרזולוציה של השולחן עבודה משתנה והעיצוב*וכשאני מנסה בהתחברות לרשת לעשות diagnose זה לא נותן ואז אני מנסה לעשות LOG REPOET זה כותב no free space storageרק אחרי ריסטרט הכול לחזור לעצמו עד לתקלה הבאההוינדוס נמצא כל כונן C של טרבייט של סמסונג בSATAהתוכנות הורדה נמצאות על כונן D של WD SATA והכונן הולך הרבה ל STANDBYMODE ביטלתי זיכרון CACH במחשב כי יש לי 4 גיגה ראם ווינדוס 32 ביט וכרטיס NVIDIA 8800GTS מעודכןכל העדכונים של וינדוס UPDATE מעודכנים
פורסם 2011 בפברואר 1014 שנים בוא נתחיל בכותרת שתכיל את תקציר הבעיה(מהות הבעיה), ולא כותרת מוזרה ומעצבנת כמו שרשמת.ונמשיך בזה שתערוך את ההודעה שלך ותוסיף סימני פיסוק וכמובן נקודות בסופי המשפטים (כן, גם אם מדובר על שורה חדשה).
פורסם 2011 בפברואר 1014 שנים מומחי HWZONE להתפקד בעייה בעייתית מאוד windows 7ומה זה הכותרות האלו שמצווים על אנשים לעשות משהו.אני לא חייב לעשות שום דבר.אני לא אוהב שכותרות אומרות לי מה לעשות.
פורסם 2011 בפברואר 1014 שנים מחבר אני לא התכוונתי להעליב אף אחד אפילו ניסיתי להחמיא לגולשי האתר פשוט לא הבנתם את ההומור שלימצטער אם מישהו נפגעאבל בכל מקרה אני צריך עם הבעיות שלי כי אני כבר משתגע מזה
פורסם 2011 בפברואר 1014 שנים קודם כל אם ביטלת את הPF אז תחזיר אותו כי גם עם 8GB זיכרון זה לא רעיון טוב לבטל אותו.לגבי הוירוס אפשר לנסות סריקה מLIVECD עם אנטי וירוס מעודכן, כך שסריקה לא תתבצע אחרי שהוינדוס עם הוירוס עולה.אפשר לנסות לחפש כלי להסרה של הוירוס הספציפי הזה שאולי יש לכמה מחברות האנטיוירוסים.
פורסם 2011 בפברואר 1214 שנים מחבר הבעיה שניסיתי עם malwarebytes anti mal wareנוד 32מיקרוסופט onecare panda liveאו שהם לא מוצאים את הוירוס והנוד במקרה הזה השתגעאו שלא מצליחים להסיר אותואת הPF אני יחזיר אבל מה אני יעשה עם הבעיה השנייה שלי?
פורסם 2011 בפברואר 1214 שנים אולי הגיע הזמן להתקין וינדוס חדש.אם אתה לא מצליח לפתור את הבעיה בזמן סביר ואתה חושב שאפשרויות מוצו, מה עוד יש לעשות ?
פורסם 2011 בפברואר 1214 שנים מחבר חשבתי אולי אני לא היחיד שיש לו את הבעיה הזאת"אחרי שאני שם לב לבעיה אני נכנס לאחת התוכנות והם נתקעות ואני חייב לסגור בכוח וכמובן כשאני מנסה להתחבר לרשת מחדש החייגן אומר לי בעייה 868 בעיה ואפילו אתחול של הכרטיס רשת בלוח הבקרה לא עוזר רק ריסטרט בכוחאחרי אני מאבד שליטה לגמרי בוינדוס:*לא מאפשר ללחוץ על CTRL+ALT+DELETE וצריך להפעיל אותו מRUN*לא מאפשר ריסטרט או כיבוי רק בעזרת קומבינה של קודם כל switch user ורק אחרי זה כיבוי*כשזה קורה הרזולוציה של השולחן עבודה משתנה והעיצוב*וכשאני מנסה בהתחברות לרשת לעשות diagnose זה לא נותן ואז אני מנסה לעשות LOG REPOET זה כותב no free space storage"פשוט באסה פירמוט לוקח זמן,ועכשיו לבסס את כל התוכנות מחדש ומשחקים
פורסם 2011 בפברואר 1314 שנים קודם כל כמו שנאמר כאן תחזיר את הPF.לגבי הוירוס - תסגור את הSYSTEM RESTORE, תעשה RESTART למחשב ותעלה בSAFEMODE ואז תבצע סריקה והסרה ע"י האנטי וירוס. לאחר שסיים עוד פעם RESTART ואז תעלה רגיל ותחזיר את הSYSTEM RESTORE, אמור להיות בסדר. סביר להניח שהוירוס חוזר כל פעם כי הוא נשמר בSYSTEM RESTORE.
פורסם 2011 בפברואר 1314 שנים מחבר יש לכם איזשהי דרך להפעיל את נוד 32 בsafe mode?ניסיתי ולא הצלחתיPF החזרתי למקומו....
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.