עבור לתוכן

עזרה בנושא לחיבור מהמחשב לטלוויזיה

Featured Replies

פורסם

שלום

קניתי טלוייזה לפני כמה ימים וחיברתי אותה היום למחשב עם כבל dvi ל hdmi

יש לי 8800gt

ומה שקורה זה שבטלוויזיה רואים רק את התמונה של הרקע בלי תיקיות בלי עכבר ובלי כלום רקק את התמונה

אז אם יש אישהו משהו שאני יכול לעשות בשביל שאני יוכל לראות סרטים והכל בטלוויזיה זה יהיה מעולה.

אז איך אני עושה את זה?.?

תודה

פורסם

מדריך מקוצר לריבוי מסכים:

מסך ראשי (PRIMARY) עליו יפעלו משחקים באופן טבעי ושבו ימצא תפריט ההתחל והTASKBAR של הוינדוס.

מסך נוסף יתקיים או במצב MIRROR, או במצב EXTENDED DESKTOP.

במצב שולחן מורחב (EXTENDED) נוסף שטח עבודה אליו אפשר לגרור חלונות (למשל להציג סרט בזמן שגולשים במסך אחר).

במצב MIRROR המסך השני ישקף את מה שקורה בראשון ולא ירחיב שטח עבודה (כמו מראה).

לחיצה על כפתור וינדוס (בין הALT ל CTRL השמאלים במקלדת) + P תפעיל תפריט בחירה בין האפשרויות.

לא תמיד הרזולוציות ומיקום המסכים יתאימו ולכן אם יש צורך אפשר להגדיר הכל ידנית דרך תוכנת הדריוור של הכרטיס גראפי ו/או ההגדרות הויזואליות בוינדוס.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה רבה רבה

עובד

אפילו התלהבתי מה extended

יש עוד דרך לחבר את המחשב לטלויזיה שאני לא יודע עליה??

ואיך אפשר לעשות שיראו בטלוייה באיכות הכי טובה שיש כשאני מעביר מהמחשב?

פורסם

חוץ מלהתאים יציאות אל כניסות אין עוד דרך להעביר.

כדי לשפר את איכות התמונה עדיף להשתמש ביציאה/כניסה הכי איכותית שקיימת מהאפשרויות.

ולהגדיר רזולוציה הכי גבוהה שהטלוויזיה תומכת (במסך/טלוויזיה LCD זה בדרך כלל גם אומר הרזולוציה הטבעית של המסך).

החיבור הכי איכותי הנפוץ לתמונה הוא DVI ו HDMI שאפשר גם לתאם בניהם באופן טבעי ללא המרה כי הם משדרים אותו סיגנל רק דרך צורת חיבור שונה.

הבא בתור זה VGA אני מניח.

ואחרי זה COMPONENT

SVIDEO

וCOMPOSITE

HDMI יש בטלוויזיות חדשות וחלק מהכרטיסים גראפים חדשים.

DVI לא נפוץ בכלל בטלוויזיות ממה שידוע לי אבל קיים כמעט בכל כרטיס גראפי מהשנים האחרונות ועד היום.

VGA די נפוץ בטלוויזיות ישנות או בשביל תאימות לאחור וקיים בכרטיסים גראפיים ישנים.

יש מתאם גם בין DVI לVGA שמתאים למצבים מסוימים ונחשב איכות VGA.

COMPONENT קיים דרך מתאם בחלק מהכרטיסים הישנים ובטלוויזיות ישנות וחדשות.

SVIDEO קיים בטלוויזיות ישנות ובכרטיסים גראפים ישנים (בהרבה מקרים עם מתאם מיוחד שהגיע עם הכרטיס).

COMPOSITE קיים בטלוויזיות ישנות וגם בחדשות כתאימות לאחור, ובחלק מהכרטיסים הגראפים הישנים.

המצב האידיאלי בשבילך זה כניסת HDMI בטלוויזיה ויציאת HDMI או DVI בכרטיס הגראפי.

רוב הסיכויים שישלך יציאת DVI ואתה צריך כבל DVI ל HDMI לאיכות מירבית.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים