עבור לתוכן

אוזניות לעריכת וידאו-מתלבט בין 2 דגמים

Featured Replies

פורסם

אני רוצה אוזניות INEAR לעריכת וידאו, בד"כ לשעות הלילה...

הזמנתי מאיביי ב 2 דולר, ואחרי שחיברתי אותם למחשב- הם הלכו לפח...שם מקומם...

יש לי סוני MDR700 גדולות, אבל אני רוצה בתוך האוזן, שישמש לי לפעמים לחיבור למצלמת וידאו בשטח. (בעיקר לעריכה אבל גם וגם).

תקציב לא יותר מ100 שקל.

אני אוהב צליל עמוק ועשיר, אוהב באס.

חשבתי על:

סנהייזר CX300 II , או על AKG K324 P.

יש לי ציוד סאונד של סנהייזר (משדרים אלחוטיים ומייק נייק דש) ואני מרוצה מהמוצרים שלהם.

מה דעתכם?

פורסם

צליל עמוק ועשיר ב-100 שקלים? נשמע לי בלתי אפשרי.

מעבר לזה ל-CX300 יש המון זיופים ברשת (במיוחד באיביי).

הדבר היחיד שלדעתי זול ונשמע טוב (אבל לא IEM) הוא ה-KOSS KSC75.

פורסם
  • מחבר

בגלל זה החלטתי לקנות בארץ.

אני לא מצפה לצליל מדהים, ל 700 שלי יש צליל ממש טוב.

שוב, מחפש משהו בתוך האוזן שישמש לי גם לעבוד בלילה, וגם לחבר למצלמת וידאו במקומות רועשים.

אחד מהם- מי עדיף?

אגב, ראיתי של AKG יש יותר DB, זה אומר שבלי מגבר- בחיבור ישיר למצלמה- אני ישמע חזק יותר או שזה זניח?

פורסם

זה די זניח. אני עם עבר לא טוב עם CX300 (מקילומבו) הייתי הולך על ה K324P.

פורסם
  • מחבר

עבר לא טוב...? למה?

מה לגבי ה DB שכתבתי למעלה...

פורסם

זה די זניח.

עבר:

לי היו CX300 II שקניתי מקילומבו ומתו לי אחרי חצי שנה.

מתו בשימוש רגיל. הפיצול Y והפלאג הלכו ונפרמו.

מימשתי אחריות בקילומבו והשאירו לי הודעה שאני יכול לבוא לקחת ואז אמרו: "חייבו אותך ב 45 שח", או "חייבו אותנו ב 45 שח", זה לא היה כ"כ ברור.

בכל מקרה אם אני מגיע לשמה ואני צריך לשלם 45 שקל על תיקון אוזניות עלובות שהלכו לי אחרי חצי שנה, אני לא קונה שמה יותר.

קניתי את ה CX-300 II בסביבות אוגוסט בקילומבו ת"א ב 150 ש"ח. האוזניות היו בתהחלה די סבבה אבל ישר מרגישים שהאיכות די ירודה. אני מניח שזה בגלל שהן עשויות כביכול מחומרים ממחוזרים, לא יודע בדיוק. אחרי כמה חודשים, באזור החוט שמפצל ל 2 האוזניות, הוא התחיל להחשף ולהתפרק. האוזניות אמנם עדיין עובדות ככה עד עכשיו אבל הן מרגישות ממש שבירות, כאילו כל רגע החוט הולך להקרע. לפני חודשיים שלושה התחילו לשמוע Distortion חזק מאוד באזניה הימנית. קודם כל שומעים ממש חלש ובאיכות ירודה. לפעמים גם לא שומעים בכלל. וכששומעים יש כאמור עיוות צליל גדול מאוד. זה התחיל לקרות גם באוזניה השמאלית לאחרונה.

זה הניסיון שלי איתן, השיקולים הם שלך.

ואגב, באמת כשבאתי הייתי צריך לשלם 45 ש"ח בשביל התיקון. פשוט בושה, 1/3 מהמחיר המקורי של האוזניות שמתו בשימוש רגיל וצריכים להיות מכוסים תחת אחריות. שמה אני באמת כבר לא קונה יותר (רק בא להאזין אם מחפש אוזניה אחרת :P) - אבל זה לא לנושא.

פורסם
  • מחבר

אני במקומך לא הייתי משלם, יש לאן לפנות אם רוצים להתנגח...

חוץ מזה שיכלת לשלוח מכתב ליבואן, היה מפצה אותך בחדש.

לא מכיר את החנות, יש את החנויות האלה, לי לא משנה:

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=731921

אולי נפלת על ייצור לא טוב...

פורסם

אני די בטוח שמדובר ברכיבים שממנו מיוצרים האוזניות בגירסא II (זו כביכול גירסאת "Green" - אתה מקבל אותה מקרטון ממוחזר עלוב).

וקילומבו הוא היבואן.. אז אין בדיוק למי לפנות, בטח לא על מוצר של 150 שקלים.. פשוט לשלם ולשתוק - אותי עם הפסידו.. לא שיש להם כזה מבחר אגב, ידחפו לך רק Sennheiser.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים