עבור לתוכן

תקלה חמורה ב CPU

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

בצעתי פירוק של הספק ויש סימנים שריפה, אני מזכיר שהספק עבד והמאוורר לא עבד.

לאחר החלפת המאוורר בספק המחשב המשיך לעבוד עד לפני מספר ימים.

כיום המחשב לא עובד.

האם עדיין אני צריך ספק בהספק של 300W?

כיצד אני מפרק את המאוור של המעבד ע"מ להוסיף משחה טרמית?

האם המאוור מתפרק עם צלעות קירור?

כיצד אני מנקה את האיזור של המשחה הישנה?

על מה יש לשים לב בזמן פירוק המאוור?

תודה

• תגובות 47
  • צפיות 10.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ספק שיש בו סימני שריפה לא מחברים למחשב, אפילו לא לשניה. בשניה הזאת הוא יכול להישרף סופית ולשרוף את כל המחשב

אם הספק codegen 300 החזיק את המחשב שלך זמן מסויים, זה אומר שהמחשב לא לוקח יותר מ 150 W. _כל_ ספק איכותי שתמצא היום (וכנראה לא תמצא פחות מ 250) יתאים : hec / fsp / delta / כל יתר הספקים האיכותיים הבסיסיים ביותר. אתה יכול למצוא כזה ב 130 שקל

מאווררים של מעבדים שונים מתפרקים בצורה שונה. בחלק יש ידיות + חיצים, בחלק קפיץ מתכתי שנתפס לסוקט של המעבד או לפלסטיק בלוח, בחלק ברגים וכו. כולם חוץ מהכי ישנים (קפיץ שנתפס לסוקט - אינטל 370 ו AMD 462) לא צריך כוח משמעותי כדיי לחבר או לשחרר את הקירור

המאוורר והצלעות קירור בנויות בצורה שונה במחשבים שונים, בדרך כלל המאורר אם הקירור מתפרקים ביחד מהמעבד ואז כשהם בחוץ ניתן להפריד אותם אחד מהשני

תרסס אל החומר התרמי הישן (אל הצלעות ואל המעבד) דאודורנט (או כל ספריי אחר שמכיל ממיסים) ו_מהר_ תוריד אם נייר טואלט. תזרוק את הנייר לפח ולא לשרותים

בפירוק : לא להפעיל יותר מדיי כוח, אם משהוא לא הולך הוא אמור ללכת בדרך אחרת (חוץ מקירורים ממש ישנים מלפניי 8 - 10 שנים). בהרכבה : שהקירור יושב שטוח אל המעבד ונוגע בכל השטח של הליבה

פורסם

ההבדל בביצועים לא משמעותי. תיקח את הכי פשוטה ורצוי אחת שלא על בסיס מתכת

פורסם

זה סוג המומלץ:

‏Arctic Cooling MX-2 Thermal Compound Grease 4g‎

פורסם

^ ספק איכותי

גם ל hec ו delta יש ספקים ברמה הזאת

פורסם
  • מחבר

אחרי שניקיתי את המשחה הישנה מהמעבד ומהצלעות קירור כיצד אני מורח את המשחה החדשה ואיפה ?

על המעבד או על צלעות קירור?[br]פורסם בתאריך: 5.03.2011 בשעה 06:53:43

קניתי ספק כח מחברת TOPOWER 450W.

170 ש"ח.

כיצד אני מחבר את הספק הנ"ל?

ואני שואל זאת בגלל שיש לו מאוורר גדול ולא כמו כל הספקים הג'נרים.

האם המאוורר צריך להיות כלפי מעלה או מטה?

פורסם

כנראה שהספק שקנית הוא גנרי

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

הדגם הוא

Model No : TOP - 450P5

SAFE POWER

אני אשמח לדעת כיצד אני מחבר אותו?

האם המאוורר כלפי מטה או מעלה?

תודה

פורסם

המאוורר בכיוון כזה שהקירות של הספק לא חוסמים אותו. ברוב המארזים תוכל לחבר אותו רק בכיוון 1 בגלל איך שהחורים לברגים ממוקמים

פורסם
  • מחבר

איפה אני מורח את המשחה הטרמית על מעבד או גוף הקירור?

במה צריך לשים לב שמורחים את המשחה שלא יהיה נזק?

לגביי הספק

בקשר לתמונה 2 יש את רכיבי הסינון כל המקומות על הלוח מלאים בספק שקניתי.

לגביי שאר הפרמטרים אני לא יכול לראות. צריך לפתוח את הספק וחבל יש לי אחריות לשנתיים.

אני מקווה שיהיה בסדר עם הספק הנ"ל.

פורסם

יש מדריך בחלק של מדריכים. הוא מותאם בעירק למעבדים אם ליבה קטנה אבל אפשר לשים ככה אל כל המעבדים

במעבדים אם פלאטת אלומיניום מובנית אתה יכול לשים כמות של חומר באמצע של המעבד ולשים אליה את הקירור כך שהוא מוחץ אותה

כדיי שלא יהיה נזק אל תשים יותר מדיי, כך שהחומר לא יגיע לדברים מחוץ לשטח שבין המעבד והצלעות קירור. כשאתה סוגר את החיבורים של הקירור תסגור אותם בצורה סימטרית (באינטל תסגור בו זמנית כל 2 פלסטיקים שעומדים באלכסון אחד מהשני) כך שהקירור יהיה ישר

יש ל Topower כמה סדרות, אבל ב 170 שקל לא נראה לי שיש להם ספקים טובים במיוחד. יותר משנה לאמינות מה יש בספק אחריי הרכיבים האלה, אם אתה מצליח לראות דרך המאוורר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים