עבור לתוכן

תקלה חמורה ב CPU

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אני אשמח שתמליץ לי על ספק אחר.

האם ספק יותר חזק יהיה יותר טוב?

• תגובות 47
  • צפיות 10.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ספק - יש מבחר ענקי של ספקים איכותיים שיחזיקו את המחשב שלך : seasonic corsair antec delta chieftec fsp hec

אם ה codegen 300 לא התפוצץ או עלה באש זה אומר שהמחשב שלך לא עובר את ה 150 W בערך, תיקח ספק הכי פשוט שתמצא של אחת מהחברות האלה (כנראה לא תמצא פחות מ 250)

פורסם
  • מחבר

סליחה, האם טרחת בכלל לקרוא מה שכתבתי בתגובתי האחרונה?

ספקים - קח סיסוניק

ותפטר מהלוח אפילו אם תצטרך להתחיל את הכל מההתחלה.

אני מודה לך על כל העזרה.

איפה אני יכול להשיג לוח כמו שציינתי?[br]פורסם בתאריך: 19.02.2011 בשעה 20:57:12

ספק - יש מבחר ענקי של ספקים איכותיים שיחזיקו את המחשב שלך : seasonic corsair antec delta chieftec fsp hec

אם ה codegen 300 לא התפוצץ או עלה באש זה אומר שהמחשב שלך לא עובר את ה 150 W בערך, תיקח ספק הכי פשוט שתמצא של אחת מהחברות האלה (כנראה לא תמצא פחות מ 250)

המאוורר של ספק זה הפסיק לעבוד ונראה חלקים מסויימים שרופים.

האם כדאי לקחת הספק גדול יותר?

פורסם

הספק שלך הוא דוגמא לספק גנרי : איכות בניה נמוכה, המאוורר נתקע והכול נשרף. מתחים לא יציבים, שבגללם נשרפו לך קבלים בלוח של המחשב. רכיבים חלשים, ולכן הוא נותן רק כ 150 W ולא את ה 300 W שכתוב עליו (אם תנסה באמת להעמיס עליו 300 W הוא יתפוצץ תוך כמה דקות)

בספק איכותי של 200 - 250 W כל זה לא קורה. שמים מאוורר איכותי שלא נהרס בקלות, מייצבי מתח וקבלים איכותיים ששומרים אל מתחים יציבים, והנתונים שכתובים אל המדבקה נכונים כך שניתן להפעיל את הספק כל הזמן בהספק המלא שכתוב והוא לא ייהרס[br]פורסם בתאריך: 19.02.2011 בשעה 22:23:16

את הלוח רצוי שכן תנסה לתקן, רוב הסיכויים שהוא יעבוד אחריי החלפת קבלים
פורסם

תשיג משהוא אחר : מינימום 150 שקל

תתקן את שלך : 0 שקל (50 שקל כולל מלחם ורכיבים)

פורסם

יש לhec ספק של 300W ב150 ש"ח,תחפש אותו.

בכ"מ,לא להתפשר על פחות מ3 שנות אחריות לספק שאתה קונה!

סיסוניק מאוד מומלצים,אבל הספק הכי זול שלהם ב225 ש"ח...

פורסם
  • מחבר

הלוח שלך כבר מיושן

תשיג כל דבר אחר חדש יותר רצוי צ'יפסט 41 לפחות

שכחתי לשאול איזה מעבד יש לך

המעבד שיש לי

Pentium®4 cpu 2.53 GHz[br]פורסם בתאריך: 19.02.2011 בשעה 23:22:37

הספק שלך הוא דוגמא לספק גנרי : איכות בניה נמוכה, המאוורר נתקע והכול נשרף. מתחים לא יציבים, שבגללם נשרפו לך קבלים בלוח של המחשב. רכיבים חלשים, ולכן הוא נותן רק כ 150 W ולא את ה 300 W שכתוב עליו (אם תנסה באמת להעמיס עליו 300 W הוא יתפוצץ תוך כמה דקות)

בספק איכותי של 200 - 250 W כל זה לא קורה. שמים מאוורר איכותי שלא נהרס בקלות, מייצבי מתח וקבלים איכותיים ששומרים אל מתחים יציבים, והנתונים שכתובים אל המדבקה נכונים כך שניתן להפעיל את הספק כל הזמן בהספק המלא שכתוב והוא לא ייהרס[br]פורסם בתאריך: 19.02.2011 בשעה 22:23:16

את הלוח רצוי שכן תנסה לתקן, רוב הסיכויים שהוא יעבוד אחריי החלפת קבלים

איפה ניתן להשיג קבלים באזור המרכז?

פורסם

מלוח שרוף אחר, חינם בכל מעבדת מחשבים

פורסם
  • מחבר

במידה ואני מחליף מחשב,

כיצד אני יכול להעביר את כל הדברים שהיו בHARD DISK כולל WIN XP?

פורסם

אתה יכול להעביר את הכונן הקשיח כמו שהוא

קבצי משתמש ייפתחו ללא בעיה

הוינדוס כנראה ייהרס (אם הלוחות לא מספיק דומים) ותהיה חייב לפרמט ולהתקין מחדש

פורסם

ונוסיף כאן, שמומלץ לחלק את הכונן הקשיח לכמה כוננים כדיי שניתן יהיה לפרמט את מערכת ההפעלה בלי לגעת בקבצים האישיים

אני עדיין ממליץ לנסות לתקן את הלוח. כל עוד הוא עבד לא היה לך דחוף להחליף, אז אם הוא יעבוד עכשו יש לך מחשבעובד במחיר אפסי

אני ממש לא מסכים אם זה שלוח שהוחלפו לו קבלים פחות טוב מלוח שעובד אם קבלים מקוריים. אם הקבלים הוחלפו כמו שצריך ולא מאוחר מדיי, הלוח יעבוד תקין לגמרי ולא ניתן יהיה למצוא בעיות איתו

פורסם

הסיבה לכל מה שקרה היא ספק של codegen

הספק יוחלף וזה סוף הסיפור

פורסם
  • מחבר

אני אנסה להחליף את הקבלים בכל אופן.

כמה ממולץ לחלק את HARD DISK לכמה כוננים.

פורסם

לגבי חלוקת ההארדיסק

מומלץ מחיצה נפרדת לWINDOWS , פשוט זה יקל בעתיד אם תחליט שוב להתקין מערכת הפעלה מחדש...

כמות שאר המחיצות זה תלוי בך

בהצלחה

פורסם

כונן למערכת ההפעלה ותוכנות : כמה שהם לוקחים (כולל קבצים זמניים ועדכונים וכדומה)

כונן לקבצים משתמש : כל היתר, כמה שיותר

כונן למערכת שחזור : אופציונלי. לא נפוץ (אני לא מכיר אף אחד אחר שעושה את זה), אצלי אני עשיתי כונן כזה של כמה מאות MB והוא מאפשר לי לשחזר את מערכת ההפעלה + כל התוכנות תוך כמה דקות בלי דיסק, כמו Recovery שיש במחשב נייד

כונן לזיכרון וירטואלי : כמה מאות MB לכונן כזה, או קצת יותר מכמות ה RAM אם הכונן משמש גם ל Hibernate. ב Windows נראה לי שאין כונן כזה (ואתה לא אמור ליצור אותו) אלא מערכת ההפעלה משתמשת ב C, ככה לפחות היה ב XP, לא יודע איך בויסטה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים