פורסם 2011 בפברואר 914 שנים שלום בימים האחורנים המחשב שלי ביצע יתחול עצמאי, באחד מהפעמים נרשמה השורה הבאה.The cpu was previously due to a thermal event (overheating) service the unit right away to resolve thisמה עלי לעשות?לאחר הפעלת המחשב שמתי לב שהמאורר של הספק לא מסתובב, האם יש קשר?אשמח לקבל תשובה ופתרון הבעיה
פורסם 2011 בפברואר 1014 שנים הבנת את תוכן ההודעה? מה הקשר פה ל CPU?בסה"כ מדובר על מנגנון כיבוי עצמי במידע ויש התחממות יתר. תבדוק את גוף הקירור שלך ואם המאוור בספק לא מסתובב זה בטוח לא משהו טוב.
פורסם 2011 בפברואר 1114 שנים מחבר תודה רבה.הוספתי עוד מאורר למארז.פתחתי וסגרתי שוב את המאורר של גוף קירור של המעבד.מה צריכה להיות הטמפרטורה האידיאלית לcpu?
פורסם 2011 בפברואר 1114 שנים 40 - 50 C ללא מאמץ50 - 60 C במאמץ מקסימליאם תשים חומר קירור חדש ותנכה את כל האבק כנראה תגיע לטמפ' נמוכות יותר גם אם הגוף קירור הסטנדרטיעכשו בקשר לספקספק שהמאוורר שלו לא עובד מתחמם ונשרף מבפנים. יכול להיות ששלך עדיין עובד, אבל הוא יכול להיות קרוב מאוד ללהישרף ולשרוף אחריו את כל המחשבתפתח אותו, תבדוק אם אתה רואה שם : קבלים שהראש שלהם נראה מנופח, סימנים של שינוי צבע מהתחממות בלוח האלקטרוני (כהה יותר לייד רכיבים מסוימים, במיוחד באיזור של הסליל הגדול איפה שיוצאים כל החוטים לתוך המחשב). בידוד שרוף אל הסליל, וכו ספק שיש בו סימני התחממות יש להחליף מיידית
פורסם 2011 בפברואר 1414 שנים מחבר שמתי לב שיש קבלים נפוחים ונוזל מהם חומר מסויים ( לא כל הזמן) ליד צלעות הקירור במעבד/CPU.יכול להיות שהלוח אם עשה את שלו?האם בכל אופן המשחה תעזור?במידה וכן?בעזרת מה אני מנקה את איזור הCPU ותחתית גוף הקירור?.
פורסם 2011 בפברואר 1514 שנים קבלים מנופחים --> זה התקלה שלך, בגלל זה קורה כל היתרתחליף אותם לפי המדריך http://www.instructables.com/id/Replace-capacitor-in-computer-board/למה הם נדפקו ? תבדוק אם יש לך בעיה אחרת שהיתה יכולה לגרום לזהספק כוח באיכות נמוכה שנתן מתחים לא יציביםמעבד חזק מדי בשביל הלוח (נפוץ בלוחות הכי ישנים של סוקט 478)קירור חלש מדיי למעבד, הקירור והמעבד חמים מדיי כל הזמן
פורסם 2011 בפברואר 1514 שנים מחבר איפה ניתן לקנות קבלים?כיצד אני יודע כמה הספק אני צריך בספק ?כיצד אני יודע האם המעבד לא חזק מידי?
פורסם 2011 בפברואר 1814 שנים מחזק : קבליןם מנופחים הם תקלה שמתפשטת הלאהקבלים הם רכיבים לייצוב מתח. קבלים מנופחים --> מתח לא יציב --> התחממות יתר של קבלים אחרים ורכיבים אחרים במחשב --> הקבלים האחרים מתנפחים --> וכן הלאה
פורסם 2011 בפברואר 1914 שנים מחבר תודה רבה על האינפורמציה.אני אשמח לקבל רעיונות כיצד אני מחזיר את המחשב לחיים?האם זה אפשרי?החלפת ספק?החלפת קבלים?החלפת לוח אם?
פורסם 2011 בפברואר 1914 שנים מחבר אני רוצה לציין שהמחשב לא נידלק עכשיו. האם עדיין להחליף ספק וקבלים?לוח אם של INTEL SILVER REEF D 845 PESV[br]פורסם בתאריך: 19.02.2011 בשעה 16:32:59 שם הספק/חברה CODEGEN 300W
פורסם 2011 בפברואר 1914 שנים הספק הזה הוא ספק גנרי מהדפוקים ביותר, וידוע בכך שהוא שורף חלקי מחשב אחרים. להחליף אותו מיידית
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.