עבור לתוכן

GTX 580 vs HD 6950

Featured Replies

פורסם

יש לי כמה שאלות :

מה יותר כדאי לקנות היום כרטיס מסך איזה אחד מהם ולמה ?

רציתי לדעת כמה הפרש FPS יש בין כל כרטיס והאם ההפרש הזה הוא משמעותי ושווה.. ברזלוציה 1920X1080

ה 6950 אפשר לפתוח אותו ל 6970 עכשיו מה שרציתי לדעת זה האם כשאני פותח אותו והוא נהיה 6970 לעשות לו אוברקלוקינג ועד כמה יגיע היחס שלו מול GTX 580

וכשעושים לו אוברקלוקינג עד כמה הכרטיס יהיה חם ואיזה ספק הוא צריך!? תודה

• תגובות 33
  • צפיות 6.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ה gtx 580 הוא הכרטיס מסך הכי טוב היום אבל הוא מאוד יקר אני אישית משתמש ב 6950 כי הוא יותר משתלם והוא מריץ משחקים על fps גבוה מאוד לדעתי הוא כרטיס מצויין. עכשיו לשיקולך תחליט מה אתה מעדיף את "ה"כרטיס אבל מחיר די יקר או כרטיס חזק מאוד שמספק את הסחורה אבל הוא קצת יותר חלש ובמחיר יותר עממי. המשך יום טוב :)

פורסם
  • מחבר

אני יודע שה 580 הוא הכי טוב אבל השאלה ברזולוציה כזאת כמה הכרטיס הזה יהיה פקטור ליד ה 6950?

ותגיד אתה פתחת אותו ל 6970 ?

פורסם

ברזולוציות של מעל 1920X1200 וגם זה רק במספר קטן של משחקים.

אם כבר 6950 אז אתה יכול לעשות CF של 6850 שנמכרים במחירי זנות ב-KSP ולהגיע לביצועים של לפחות 580

פורסם
  • מחבר

לא אני לא מתכוון לעשות CF... כרטיס אחד מספיק .. כרטיס אחד חזק!

מה אתה אומר לקנות 6950 ולפתוח אותו ל6970 או לקחת את ה 570 GTX ?

אני מבולבל

פורסם

במחיר של הGTX580 אתה יכול להביא שני 6950 או אפילו שני 6870 ששני המערכים אונסים את הGTX580

אם בודקים כרטיס מול כרטיס הרי ש6950 פתוח ועם OC ייתן ביצועים כמו של GTX580 בסטוק

פורסם

אתה רוצה כרטיס חד ליבתי הכי חזק בעולם רק GTX 580 שום כרטיס לא משתווה אליו ותעשה לו קצת לא יותר מדי OC יספיק 5% אפילו אז שום 6870 CF ולא 6950CF

לא יעברו אותו !!!

אל תשכך בשביל לעשות CF אתה צריך ספק חזק מאוד ויקר

פורסם

^ שטויות במיץ. שום כרטיס בודד לא טוב יותר מ-CF של 6950 ובטח לא פתוחים ל-6970, לא עם OC ולא בלי.

פורסם

וגם אם הלוח שלך לא תואם, במחיר שלו אתה קונה 2 6850 וגם לוח תואם...

פורסם

אתם חיים בסרט 6850 CF :lol:אתם מנחמים את אצמכם כי אין לכם תכציב לכרטיס כזה באירופה כרטיס הזה הכי נמכר

אין אליו !!!

פורסם

כן... אהא.... ::)

תתחיל לקרוא סקירות חבר.

http://www.techpowerup.com/reviews/ATI/Radeon_HD_6850_CrossFire/

http://www.guru3d.com/article/radeon-hd-6850-6870-crossfirex-review/7

ממש צר לי לנפץ לך את הפנטזיה הזאת שלך ש-GTX580 הוא איזשהו כרטיס נשגב שאי אפשר להגיע לכח שלו אבל אם תקרא קצת סקירות אתה תראה שהוא חזק ב13% בערך מGTX570, כרטיס שנמצא מתחת לHD6970 בדירוג כולל.

GTX580 חלש במעט מHD5970, הHD6850 CFX לא משאירים לHD5970 אפילו סיכוי

פורסם

קראתי מספיק וגם ראיתי הרבה סוגי כרטיסים אתם רודפים אחרי FPS שהביצעוים יהיו טובים

אבל שוחכים על איכות תמונה שהיא בכרטיסי NVIDIA יותר טובה בהרבה מATI סוף סוף ATI מפסידה בקרב ובגדול

שלא נזכיר את פיסיקס וכו...

פורסם

אוקיי אז עכשיו תמשיך לחפש סיבות אחרות,

1 - איכות תמונה יותר טובה בהרבה? זאת הצהרה רצינית, לא כל אחד היה זורק את המילה "הרבה" בשביל להוציא את עצמו צודק

תשאל אנשים מה הם חושבים על ההבדלים באיכות התמונה, כאחד שיש לו פה 1,2,12 כרטיסי מסך אני יכול להבטיח לך שברוב המוחלט של המקרים היא זהה לחלוטין

בנוסף AMD גם שיפרו את האיכות שלהם בדרייבר 11.1 החדש, זניח לחלוטין. כך ששחויית המשחק נפגעת? לא, לא במאום. אותו אתר שNVIDIA כל כך אוהבים קומפיוטרבייס (היחסים בניהם כמעת רומנטיים אחרי ה"תגלית" ההיא ואינטרסים עפים באוויר) בעצמו טען על שיפור איכות התמונה. בדיוק מנגד אני יכול להגיד שאיכות ניגון הוידאו בכרטיסי AMD גבוהה יותר ולהביא לך לפה גם 7 לינקים לביקורות בנושא.

2 - פיזיקס? זהו עכשיו שכנעת אותי, כותר בינוני פעם ב-8 חודשים שמביא תמיכה במשהו שאין לו השפעה גדולה על חויית המשחק.

פורסם

DJ

12 כרטיסי מסך ?

אתה עושה אוסף או שאתה מוכר אותם יד שניה :cool2:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים