פורסם 2011 בפברואר 914 שנים אני מחובר ב-NGN 10 מגה ואני מחפש ראוטר טוב לאחר שה-WRT-54GL מת.חשבתי על D-Link DIR-655 אבל אחרי בירור קצר באינטרנט אני רואה שהוא לא תומך בקושחה DD-WRTשמעתי המון דברים טובים על הראוטר הזה אז השאלה שלי היא האם החיסרון של זה שאי אפשר להתקין עליו את הקושחה DD-WRT הופכת את הקנייה שלו ללא כדאית ועדיף ללכת על ראוטר אחר או שברמתו של הראוטר הזה אין לי צורך ב-DD-WRT.תודה.
פורסם 2011 בפברואר 914 שנים אם DD_WRT הוא MUST עבורך אתה יכול לרכוש את ה-1043 של TP-LINK או את אחד הנתבים החדשים של LINKSYS. תבדוק באתר של DD_WRT אילו בדיוק נתמכים.
פורסם 2011 בפברואר 914 שנים מחבר אוקיי תודה רבה, בסופו של דבר הלכתי על ה-DLINK.אגב משהו שאני לא מצליח למצוא זה איך אני מגדיר לנתב לתת כתובת IP מסויימת לפי הכתובת MAC, מישהו יודע אולי איפה האפשרות הזו נמצאת ?עריכה: הסתדרתי תודה
פורסם 2011 בפברואר 1014 שנים מחבר אפשרות אחרת שלא הצלחתי למצוא זה איפה אני יכול לסגור את האפשרות להתחבר לראוטר באלחוטיתודה
פורסם 2011 בפברואר 1014 שנים אפשרות אחרת שלא הצלחתי למצוא זה איפה אני יכול לסגור את האפשרות להתחבר לראוטר באלחוטיSETUP tabWIRELESS SETTING tabManual wireless Network setup buttonuncheck the "Enable wireless" checkboxsave changes
פורסם 2011 בפברואר 1014 שנים מחבר התכוונתי איך אני מבטל את האפשרות של להתחבר לתפריטים של הראוטר ממחשב שמחובר לרשת באופן אלחוטי לא לסגור את השידור האלחוטי.
פורסם 2011 בפברואר 1114 שנים לא ראיתי כזאת אופציה. מה שאתה יכול לעשות זה להשתמש בהצפנה שזה טוב לכל דבר, כמובן להכניס סיסמא לתפריט של הראוטר.אם אתה רוצה שיתחברו ללא סיסמא או הצפנה אתה יכול להפעיל את הGUEST ZONE שזה בעצם שידור נוסף שאליו יכולים להתחבר בנוסף. דרך הGUEST ZONE עד כמה שראיתי לא ניתן להתחבר לתפריט של הראוטר אם מורידים את הבחירה מהאופציה של .Enable Routing Between Zones
פורסם 2011 בפברואר 1114 שנים מחבר כן את זה אני מכיר תודה רבה.אגב מוזר שבנתב כזה יקר ומלא באופציות דווקא אופציה כזו בסיסית מבחינת אבטחה לא קיימת.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.