עבור לתוכן

מתלבט בין D-Link, DIR-655 לראוטר אחר

Featured Replies

פורסם

אני מחובר ב-NGN 10 מגה ואני מחפש ראוטר טוב לאחר שה-WRT-54GL מת.

חשבתי על D-Link DIR-655 אבל אחרי בירור קצר באינטרנט אני רואה שהוא לא תומך בקושחה DD-WRT

שמעתי המון דברים טובים על הראוטר הזה אז השאלה שלי היא האם החיסרון של זה שאי אפשר להתקין עליו את הקושחה DD-WRT הופכת את הקנייה שלו ללא כדאית ועדיף ללכת על ראוטר אחר או שברמתו של הראוטר הזה אין לי צורך ב-DD-WRT.

תודה.

פורסם

אם DD_WRT הוא MUST עבורך אתה יכול לרכוש את ה-1043 של TP-LINK או את אחד הנתבים החדשים של LINKSYS. תבדוק באתר של DD_WRT אילו בדיוק נתמכים.

פורסם
  • מחבר

אוקיי תודה רבה, בסופו של דבר הלכתי על ה-DLINK.

אגב משהו שאני לא מצליח למצוא זה איך אני מגדיר לנתב לתת כתובת IP מסויימת לפי הכתובת MAC, מישהו יודע אולי איפה האפשרות הזו נמצאת ?

עריכה:

הסתדרתי תודה

פורסם
  • מחבר

אפשרות אחרת שלא הצלחתי למצוא זה איפה אני יכול לסגור את האפשרות להתחבר לראוטר באלחוטי

תודה

פורסם

אפשרות אחרת שלא הצלחתי למצוא זה איפה אני יכול לסגור את האפשרות להתחבר לראוטר באלחוטי

SETUP tab

WIRELESS SETTING tab

Manual wireless Network setup button

uncheck the "Enable wireless" checkbox

save changes

פורסם
  • מחבר

תודה רבה.

פורסם
  • מחבר

התכוונתי איך אני מבטל את האפשרות של להתחבר לתפריטים של הראוטר ממחשב שמחובר לרשת באופן אלחוטי לא לסגור את השידור האלחוטי.

פורסם

לא ראיתי כזאת אופציה.

מה שאתה יכול לעשות זה להשתמש בהצפנה שזה טוב לכל דבר, כמובן להכניס סיסמא לתפריט של הראוטר.

אם אתה רוצה שיתחברו ללא סיסמא או הצפנה אתה יכול להפעיל את הGUEST ZONE שזה בעצם שידור נוסף שאליו יכולים להתחבר בנוסף.

דרך הGUEST ZONE עד כמה שראיתי לא ניתן להתחבר לתפריט של הראוטר אם מורידים את הבחירה מהאופציה של .Enable Routing Between Zones

פורסם
  • מחבר

כן את זה אני מכיר תודה רבה.

אגב מוזר שבנתב כזה יקר ומלא באופציות דווקא אופציה כזו בסיסית מבחינת אבטחה לא קיימת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים