פורסם 2003 בנובמבר 1722 שנים 17" Proview DX-787 Digital FLAT Monitorזה מה שיש לי כרגע עוד נתון זה שהגודל נקודה הוא 0.25
פורסם 2003 בנובמבר 1722 שנים עכשיו כולם יקפצו ויגידו לך שמסכים של Proview=חרא.אני ראיתי כמה מסכים מהדגם החדש של Proview, אולי איכות התמונה לא הכי טובה אבל היא בהחלט טובה, וביחס למחיר שלה, היא משתלמת.אגב, למה אתה לא לוקח19' אם כבר?
פורסם 2003 בנובמבר 1722 שנים אוי אני מת על המסכים האילו פשוט כיף לדפוק עליהם אחרי שנה כדי שיסתדר הצבע\יפסיר לרצד כיף מזכיר תמסכים הישנים
פורסם 2003 בנובמבר 1722 שנים מחבר איך אתם אומרים שהמסך לא טוב לכול מסכי הcrt יש אותו שיטת תצוגה לו ? :-X
פורסם 2003 בנובמבר 1722 שנים איך אתם אומרים שהמסך לא טוב לכול מסכי הcrt יש אותו שיטת תצוגה לו ? :-Xזה כמו לשאול "למה לאדה זה רכב לא טוב? הוא הרי נוסע על 4 גלגלים כמו כל השאר?" (וכל החוכמולוגים, הלאדה ששופרה ע"י לוטוס לא נחשבת).Proview הוא מסך מצויין, אם אתה לא אוהב את העניים שלך ומת על כאבי ראש.
פורסם 2003 בנובמבר 1722 שנים 1. כל כך קשה לכתוב את המסך בכותרת? מה הכיף של אנשים לכתוב הזה ולא לכתוב דגם של מסך ?!?!?2. למה לשאול על משהו שיש לך כבר3.לא, לא כל המסכים אותו דבר ומן הסתם זאת הסיבה שיש יותר מדגם אחד וחברה אחת, פרוויו לא מהמומלצות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.