פורסם 2003 בנובמבר 1722 שנים היי, אני רוצה להתקין במחשב ווינדוס אז רציתי להפוך אותו ל fat32 אבל מה זה ה bad הזה שלא נותן לי לגעת בכונן מלבד לפרמט אותו? (אין סיכוי! ) אין דרך להפוך אותו ל fat32 מבלי לפרמט?? תודה על ההקשבה...
פורסם 2003 בנובמבר 1722 שנים מחבר זה קרה אחרי שחיברתי את הגמפרים למצב שמחבר את הסלב והמסטרואז פתאום כתוב ש smart משהו והכונן במצב bad ,אבל הוא פועל מצויין!יש למישהו עצה??
פורסם 2003 בנובמבר 1822 שנים S.M.A.R.T היא אופציה שמנטרת אחרי פעילותם של הארדיסקים , ומתריעה אם יש כשל בכונןרוב הסיכויים שיש לך באד סקטורס בכונן , נסה להוריד תוכנה מאתר היצרן ולבצעLow level format , באם לא עוזר , והכונן באחריות החזר אותו לקבלת חדש.
פורסם 2003 בנובמבר 1822 שנים מחבר בדקתי ואין bad סקטורים,למעשה הוא רושם שאין בעיות כלל.אני מאמין שאם אני אפרמט זה יפתור את הבעיה אבל יש לי 70 גיגה מידע על המחשב שחבל לאבד!
פורסם 2003 בנובמבר 1922 שנים מחבר אמצע זה מסטרלידו זה סלבאז חיברתי את הג'מפר במצב "לבד" שזה חיבור של שתיהםמישהו יודע מה זה קשור לבעיה?
פורסם 2003 בנובמבר 2022 שנים מחבר אמממ... תנסה לשנות את סוג הפרטישן מ NTFS ל FAT32 תקרא למעלה,אני לא יכול לשנות את זה וזו הבעיה שלי רק פורמט הוא מרשה לי
פורסם 2003 בנובמבר 2022 שנים אני לא הבנתי, איך הכוננים מחוברים אצלך? תפרטוזה כמעט בטוח בגלל שלא ג'מפרת טוב!משהו חשוב: יש כוננים מסויימים שיש להם ג'מפר שמיועד ל "Single Drive" וזה מיועד אך ורק לזה ולא מיוחד בשביל לחבר על אותו כבל עוד כונן בSlave. אם אתה רוצה שזה יעבוד עם כונן נוסף על אותו כבר תשים אותו על "Master".
פורסם 2003 בנובמבר 2022 שנים מחבר אני לא הבנתי, איך הכוננים מחוברים אצלך? תפרטוזה כמעט בטוח בגלל שלא ג'מפרת טוב!משהו חשוב: יש כוננים מסויימים שיש להם ג'מפר שמיועד ל "Single Drive" וזה מיועד אך ורק לזה ולא מיוחד בשביל לחבר על אותו כבל עוד כונן בSlave. אם אתה רוצה שזה יעבוד עם כונן נוסף על אותו כבר תשים אותו על "Master".הכוננים מחוברים כך:הישן מחובר לבד לסקנדריוהחדש מחובר לפרימרי לבדשניהם מסטרים...ניתקתי את כל שאר הסידי רומים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.