עבור לתוכן

lenovo ThinkPad W510 4319 - 8,000-11,000

Featured Replies

פורסם

למישו יש אולי ניסיון עם המחשב/דגם הזה והאם אפשר לקבל עליו המלצה.

אני גם פתוח ואשמח לקבל המלצה על תחנות/דגמים דומים של לנובו או חברות אחרות, מבעלי ניסיון.

גם לגבי מחיר/שירות, יועילו הכוונה והמלצה.

תודה מראש למגיבים

פורסם

יש לי ניסיון עם הדגם המקביל ה-T510.

מדובר במחשב עסקי בעל מאפיינים מהטובים שיש בשוק. בהשוואה לסדרת ה-T המחשב הזה מכיל כרטיס מסך יעודי לעיבוד גרפי.

אם היית מפרט בנוגע לשימושים במחשב ולתקציב היה אפשר לענות לך אם המחשב משתלם עבורך או שעדיף לשקול דגמים נוספים.

בנוסף, השירות של לנובו בארץ נחשב טוב מאוד. (גב של IBM ישראל)

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה!

המחשב מיועד ליישומים גרפיים והפעלתם במקביל.

הוא אמור לשמש כתחנת עבודה ראשית.

התקציב הוא כמה שפחות, אך מדובר בסדר גודל 10000 שח

פורסם

במקרה הזה, מומלץ לענות על השאלון בחוקים של הפורום.

בנוסף, תנסה לפרט בנוגע לתוכנות בהם יעשה שימוש (על מנת לחפש דרישות שלהן)

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

* מטרות המחשב: עריכה גרפית לעבודה מסיבית ופעולות כבדות, חשובה מהירות תגובה בכל פעולה ועבודה במקביל בכמה תכונות

* גודל המסך: כ-15-16 אינטש

* משקל רצוי: סביר

* סוללה טובה עם זמן עבודה של כמה שעות

* רצוי כונן קשיח של כ-500 ג"ב

חשוב לי לדעת עד כמה חשוב לי להתעקש על coreI7 820 מול coreI7 720

(למשל 4319-67G מול 4319-2PU)

ובכלל, איזה דגם מבין ה-4319 מומלץ יותר מול מחיר וביצועים

תודה

פורסם

ההבדל בין המעבדים לא שווה לדעתי את הפרש המחירים.

אם אתה רוצה לקבל ביצועים טובים יותר, עדיף לך לחכות עוד כחודש ליציאת הדגמים החדשים של לנובו ודל שיכילו את מעבדי הדור החדש של אינטל

קפיצת הביצועים שתקבל תהיה גבוה, ותקבל מחשב עם מעבד חזק מה-820 במחיר נמוך מה-720.

פורסם

ההבדל בין המעבדים לא שווה לדעתי את הפרש המחירים.

אם אתה רוצה לקבל ביצועים טובים יותר, עדיף לך לחכות עוד כחודש ליציאת הדגמים החדשים של לנובו ודל שיכילו את מעבדי הדור החדש של אינטל

קפיצת הביצועים שתקבל תהיה גבוה, ותקבל מחשב עם מעבד חזק מה-820 במחיר נמוך מה-720.

הבחור שמעלי צודק לחלוטין

עוד המלצה חמה היא לקנות את המחשב בחו"ל עם דגש לארה"ב.

תחפש את הדגם שרלוונטי לגביך באמזון ותתפלא לראות את הפרשי המחירים העצומים (3000-4000 שקל הפרש הם סכומים ריאלים לחלוטין...)

אני אישית עם T400 כבר כמעט שנתיים ואני מאוד מרוצה...

קניתי את המחשב בארה"ב ותודה לאל לא הייתי צריך לממש אחריות אבל האחריות הבינלאומית שקניתי תופסת ל3 שנים גם בארץ...

פורסם
  • מחבר

תודה.

א. המחשב די דחוף לי ואני כעת ללא כלי עבודה... השאלה מתי זה באמת יקרה וכמה זמן יקח לזה להגיע לארץ (ולך תדע באילו מחירים)

ב. יש לי גורם מממן (זה גם קשור לבעיף א', לך תדע אם הוא לא יתחרט :-\ ... ובעיקר, זה צריך להיות מסודר לגמרי. מעבר לכך שאין לי מושג מה צריך לעבור כדי ליבא מחשב...

פורסם

אם אני מבין נכון, המחשב נרכש דרך גוף. ואם זה המצב קניה בארה"ב אינה אופציה.

והשווק של הדגם החדש ה-W520 מתוכנן לסוף מרץ-תחילת אפריל.

במידה והקניה דחופה - אין לך ברירה אלא לקנות את הדגם הקיים. ושלא תבין לא נכון - גם הוא מצויין.

כמו שאמרתי, מעבד 820 נראה לי מיותר בתקציב.

פורסם
  • מחבר

תודה!

מישו מכיר את קיוסיס? אפשר לקבל חוות דעת?

פורסם

חנות שעושה יבוא מקביל.

אם אתה מזמין שם, חשוב לוודא שהאחריות היא אחריות רשמית של IBM בארץ ולא "אחריות מעבדה" שלהם למשך כל ה-3 שנים.

במקרה של לנובו זה קל יחסית, בדיקה עם המספר הסריאלי של המחשב באתר היצרן תתן לך את המידע הזה

פורסם
  • מחבר

תודה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים