עבור לתוכן

אוזניות למחשב/גיטרה 350 ש"ח

Featured Replies

פורסם

שלום..

מעוניין באוזניות איכותיות.. בעיקר למוסיקה ובנוסף למגבר של הגיטרה..

למחשב כרגע מחובר רסיבר של hramen/kardon ואליו אחבר את האוזניות לדעתי.. עדיף מאשר ישר למחשב לא?

מה גם שהוא מחובר בחיבור אופטי, ואת האוזניות אני מתכוון לחבר עם PL גדול (בעזרת מתאם אם צריך), ובלי קשר, אקבל יותר איכות מהמגבר לדעתי לא?

הגיטרה זה עניין יותר זניח מבחינת האוזניות, אבל אשמח אם יש אוזניות שמתאימות יותר לגיטרה מאשר למחשב ולהיפך, ואם כן, איך אני נפגש באמצע מה שנקרא?

בעיקרון אוהב לשמוע FLAT, אבל שלא יהיה צליל "פתוח" מדי, שיהיה קצת "עגום" או לא יודע איך לקרוא לזה, פשוט לא פתוח מדי, אבל מצד שני שלא יפגע בטראבל,

קשה לי קצת להסביר למה אני מתכוון, בעיקרון ציינתי את זה כי כרגע הרמקולים הרצפתיים שלי מאד "פתוחים" ואני רוצה לגוון קצת (אולי עכשיו הצלחתי להסביר תצמי? :screwy: )

חח בכל מקרה..

גם חשוב לי שלא יחממם לי את האוזניים יותר מדי לאורך זמן, כי תמיד הייתה לי בעיה עם זה, אולי זה רק אני?! ככה שנדפקתי חח?!

בכל מקרה, תמיד סבלתי מאוזניות, מצד שני אף פעם לא שילמתי עליהן יותר מ 50 שקל..

כרגע חשבתי על הGRADO S60 אבל השאלה אם הם עונים על כל הדרישות למעלה, כולל "הצליל הסגור" יותר..

ומה ההבדלים בינם לבין ה S80 ?

כרגע אין סיבה מקצועית שבחרתי בהם, אני פשוט זוכר שלפני כמה שנים המליצו לי עליהם חחחח, נחקק בזכרוני פשוט...

אני יודע ש 350 שקל זה לא בשמיים, ועם כל הדרישות שלי זה נשמע כאילו אני מדבר על אוזניות של 1000 שקל, אבל אולי בכל זאת נמצא לי משהו..

תודה

פורסם

לגבי הרסיבר, לא בטוח שתקבל סאונד יותר טוב דרכו, אבל שווה לנסות.

לגבי גיטרה - אין דבר כזה אוזניות שמתאימות יותר או פחות לגיטרה, יציאת האוזניות במגבר גיטרה היא שערורייתית ב99% מהמגברים, וגם בלי זה רובם ברמה נמוכה.

הבחירה שלך צריכה להיות בין הSR60 של גראדו ל SRH240 של Shure.

הגראדו יתנו לך את הסאונד הפתוח, הבהיר. הshure סגורות ויתנו סאונד יותר שטוח וסגור, אם זאת הן יחממו לך את האוזניים בלי בעיה.

אלו שתי דגמים השונים לחלוטין אחד מהשני, אבל תעשה את השיקול שלך.

פורסם
  • מחבר

ומה לגבי הsr80? אני יודע שהן יורדות מהתקציב.. אבל מבחינת סאונד, הבנתי שהן נותנות יותר באס, האם זה מעיד על צליל סגור יותר?

פורסם

תנסה koss portapro, נוחים ולא מחממים

ויש להם באס יחסית אבל לעומת רמקולים הטאבל והמיד הרבה יותר דומיננטיים.

פורסם
  • מחבר

אז בסוף קניתי את ה SRH240,

נותנות סאונד "שטוח וסגור" כמו שאמרת, קצת פחות באסים ממה שציפיתי,

הסאונד מאד בטוב טעם, קצת חסרה תחושה של "עוצמה" לא חשוב באיזה ווליום,

בשורה התחתונה אני ממש לא מעדיף אותם על הסט סטריאו וורפיידל שיש לי בחדר, אבל גם לא ציפיתי להעדיף אותן על סט יחסית יוקרתי ועוצמתי כזה..

סה"כ אני אוהב את הסאונד, אם הייתי חוזר אחורה אני לא בטוח שהייתי לוקח אותן שוב, אבל בגלל זה שילמתי עליהן 220 ולא יותר..לכל דבר יש מחיר מה שנקרא,

ומבחינתם יחס מחיר תמורה, לדעתי הן לוקחות כאן בענק.

לגבי החיבור למגבר הגיטרה - באמת כמו שנוכחתי לדעת כאן באשכול, זה על הפנים, ב CLEAN זה עוד נחמד ומספיק כדי לא להפריע לשכנים, אבל ביסטרושיין זה על הפנים, אבל מספיק לאימון בשבילי לפחות... שוב, בגדול זה פשוט על הפנים (זה היה מבחינתם מגבר גיטרה כמובן!)

לגבי החיבור ל harman/kardon .. שומעים טוב מאד, אני חושב שאני מפיק כאן את המיטב מהאוזניות האלו..

ניסיתי גם לחבר ישר למחשב ולא שמעתי הבדל משמעותי, לצערי ה sound max לא מזהה יותר והוא לא מקפיץ לי לבד בין האופטי ל PL כשאני מחבר את האוזניות, אבל לא ממש מעניין אותי כי אני כבר מחבר ישר למגבר שעושה תעבודה לבד..

בגדול - כשפתחתי את הדיון כתבתי שאני מחפש את הסאונד הסגור, כדי לקבל את ההיפך מסט שיש לי כרגע,

היום אני חושב שאני לא מספיק מתחבר לסאונד הזה, אחרי שעות של האזנה.. אני חושב שהייתי מקבל תחושה יותר חזקה של איכות ועוצמה מאוזניות פתוחות..

עוצמה מבחינתי זה תדרים גבוהים של טראבל בשילוב באס שלא "אוכלים" אחד את השני, והכי חשוב, לא יפגעו בווליום כשצריך אותו..

יכול להיות שהייתי נהנה יותר יותר עם ה SR60...

בכל זאת, לא מכרתי את הבית :) בזמנים שלנו 200 שקל לא מספיק לכיכר לחם חחח (לפריכיות כנראה שכן)

וזהו, התגובה הזאת מכוונת להבאים אחרי שמחפשים אוזניות והגיעו לאשכול הזה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים