עבור לתוכן

Epox 8RDA3 VS Abit NF7

Featured Replies

פורסם

אם כבר אפוקס, תנסה להשיג את ה 8RDA+. זה באמת לוח טוב. ה- 8RDA3+ פחות טוב לאוברקלוקינג, וגם יש איתו בעיה של יציבות מתחים.

אפשר בבקשה לינק ?

לפי מיטב הבנתי וניסיוני ה 8RDA3 וגם ה +8RDA3 בעלי 6 פאזות מתח

ומצליחים לעשות באס 250 על הקירור הרגיל .

לדעתי חברים אתם מפספסים ה 8RDA3 הוא זהה לגמרי ב PCB לאחיו הבכור

אני לא מזלזל באביט , שני היצרנים מעולים וסביר להניח שכל לוח שתקנה יספק אותך .

בכל מקרה תתחדש על הלוח החדש .

• תגובות 34
  • צפיות 2.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

תראה היה לי את ה 8rda+ והוא עבד מצויין והכל והגעתי לאוברקלוקינג דיי טוב

ואז נשרף לי הספק ולקח איתו את הלוח אם

אז החלפתי ל 8rda3+ (כי לא היה להם את הרגיל)

ומאז יש לי איתו רק בעיות

בכל אוברקלוקינג קטן הוא נתקע במאמץ

המתחים לא סדירים (באופן קבוע אני על 11.79V והמעבד תמיד 0.02V יותר נמוך ממה שהוא צריך להיות)

בתחילה חשבתי שזה הספק לא טוב, אז החלפתי לספק של ANTEC 350W SMARTPOWER, ואין שינוי.

וגם אני לא מצליח להגיע לאותו אוברקלוקינג שהגעתי פעם

שום דבר אחר במפרט לא השתנה מאז

פורסם

יתכן והלוח שאתה קיבלת לא תקין (איזה גרסה )

היות ואצלי לא הגיע אף RMA של לוח

אני רק יכול להניח שזה גרסה ישנה יותר .

וגם אז זה לא מסביר את הבעיות שלך .

בקיצור - משהו אצלך לא תקין (לוח\מעבד )

פורסם

מממ... למרות הכל אני הייתי מעדיף (וגם העדפתי ;)) nf7-s, בגלל הסאונדסטורם, בינתיים הלוח שלי עושה 230Mhz על מתחי סטוק - המעבד לעתים זקוק לתוספת קטנה ביותר של 0.5-0.75 לvcore אבל זה כבר לא קשור ללוח - בוט חלק אגב גם ב240mhz על סטוק - אבל כמה שניות אחרי הכניסה לווינדוס ריסט (סביר להניח שהמעבד לא עומד בזה ללא תוספת מתח) אבל עוד לא ראיתי שום הוכחה לעליונות של איפוקס על אביט בתחום הfsb אלא לצערי רק הבטחות... (ארמגדון - אני עוד מחכה... :P) ושלרגע לא אובן לא נכון אין לי מילה רעה להגיד רק שאם נניח שמבחינת אוברקלוק ביצועיהם די דומים ההבדל המשמעותי הוא איכות הסאונד ואם אינני טועה האביט גם יותר זול...

*** שוב ארצה להדגיש לפני הפליימינג - לא הטלתי ספק ביכולותם של האיפוקס להגיע לבאסים גבוהים כ"כ רק שהאנשים שהבטיחו עוד לא קיימו :P...

פורסם

מממ... למרות הכל אני הייתי מעדיף (וגם העדפתי ;)) nf7-s, בגלל הסאונדסטורם, בינתיים הלוח שלי עושה 230Mhz על מתחי סטוק - המעבד לעתים זקוק לתוספת קטנה ביותר של 0.5-0.75 לvcore אבל זה כבר לא קשור ללוח - בוט חלק אגב גם ב240mhz על סטוק - אבל כמה שניות אחרי הכניסה לווינדוס ריסט (סביר להניח שהמעבד לא עומד בזה ללא תוספת מתח) אבל עוד לא ראיתי שום הוכחה לעליונות של איפוקס על אביט בתחום הfsb אלא לצערי רק הבטחות... (ארמגדון - אני עוד מחכה... :P) ושלרגע לא אובן לא נכון אין לי מילה רעה להגיד רק שאם נניח שמבחינת אוברקלוק ביצועיהם די דומים ההבדל המשמעותי הוא איכות הסאונד ואם אינני טועה האביט גם יותר זול...

*** שוב ארצה להדגיש לפני הפליימינג - לא הטלתי ספק ביכולותם של האיפוקס להגיע לבאסים גבוהים כ"כ רק שהאנשים שהבטיחו עוד לא קיימו :P...

נכון אין שום הוכחה לעליונות של איפוקס בoc זה רק דיבורים של חסידי איפוקס ,לא שאני שונא איפוקס אני דווקא חושב שזוהי חברה מעולה בתחום הלוחות אם אבל לפני שאומרים משהו צריך שתהיה לזה גם הוכחה אז אם אמרתם שהוא יותר טוב בoc והיו פו כאלה ששאמרו גם שהוא גם יותר טוב מבחינת פצ'רים אחרים אז הוכחו את דבריכם!!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים