עבור לתוכן

מחפש כרטיס מסך למפרט הבא (תקציב 500 ש"ח)

Featured Replies

פורסם

אהלן :) ,

אני מחפש כטיס מסך שיתאים למערכת שלי, המערכת אומנם לא כ"כ חזקה אבל היות ואני חייל ולא רואה בית אז אני לא משדרג את כולה (=

הפרטים:

Processor: AMD Athlon 64 bit 4200+ Dual Core

Motherboard: Gigabyte GA-M55Plus-S3G

Memory: kingston 2x2gb sticks (4gb) 887 Mhz

למקרה שצריך לדעת צג רחב 22"

שוב, התקציב הוא עד 500שח.

הצורך הוא משחקים ואינטרנט, אני מתייעץ מפני שאני לא רוצה סתם לקנות כטיס חזק מידי ששאר המערכת לא תעמוד ברמה שלו.

תודה מראש (:

פורסם

אים אתה מוכן לחרוג ב50 שקל יש לך את ‏HD 5670, חריגה קטנה של 150 שקל יש לך את ‏GTS450.

פורסם

מה לגבי הספק?

זה לא במקרה 500W ג'נרי?

פורסם

המעבד שלך יתחיל ליצור צוואר בקבוק סביב ה 5670..

פורסם

אים אתה מוכן לחרוג ב50 שקל יש לך את ‏HD 5670, חריגה קטנה של 150 שקל יש לך את ‏GTS450.

הHD5670 עולה 391 שקל (הכי זול לפי זאפ) בSkypc ואתה עוד אומר לו "אים אתה מוכן לחרוג ב50 שקל יש לך את ‏HD 5670" :facepalm:

לגבי GTS450 הוא עולה 559 שקל ומעלה...

פורסם

המחירון זה של KSP, אולי הם יקרנים או שבגלל שזאת גירסת ה1GB,

ראיתי שהGTX460 1GB וגירסת ה700MB הפרש בינהם גדול.

פורסם
  • מחבר

יש לי את האופציה לרכוש Gigabyte ATI Radeon HD 5670 1GB GDDR5 OverClocked Retail HDMI PCI-E במסגרת התקציב שלי, האם הוא ינוצל במלואו ע"י המחשב שלי?

תודה ;)

פורסם

יש לך תשובה לזה?

מה לגבי הספק?

זה לא במקרה 500W ג'נרי?

פורסם
  • מחבר

יש לך תשובה לזה?

סלח לי על הבורות אבל אני לא יודע מה הכוונה ב"ג'נרי" ??? , אבל הספק הוא אכן 500W

פורסם

ספקי 500W מסויימים יכולים לספק כמות וחשמל כפולה מזאת של אחרים, דגם ספק הכח חשוב ומשנה החלטות.

אז, תן בבקשה את דגם ספק הכח שברשותך. במידה ואין לך דגם צילום ברור של המדבקה על גביו תעזור

לגביי כרטיס יש לך ב390 שקל את 9800GT שעדיף מHD5670, זאת במידה והספק איכותי מספיק.

פורסם
  • מחבר

ספקי 500W מסויימים יכולים לספק כמות וחשמל כפולה מזאת של אחרים, דגם ספק הכח חשוב ומשנה החלטות.

אז, תן בבקשה את דגם ספק הכח שברשותך. במידה ואין לך דגם צילום ברור של המדבקה על גביו תעזור

לגביי כרטיס יש לך ב390 שקל את 9800GT שעדיף מHD5670, זאת במידה והספק איכותי מספיק.

הבנתי, תודה רבה על ההסבר. (:

שוב, לצערי יש לי עוד שבוע לריתוק, אבל אני אבדוק את זה ואברר כבר. (:

שוב תודה רבה לכולם על העזרה, מעריך את זה. :yelclap:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים