פורסם 2011 בפברואר 614 שנים זו ההתלבטות...Z2300 חדשאו Z-CINEMA משומששתיהם בתקציב של 800₪לפי מה שהבנתי בראשון צריך גם כרטיס קול ולשני לא צריך?ובראשון יש דבר שנקרא איכות THX שלפי הבנתי זה סתם עוד דרך לבזוז מהלקוחות כסף?זה באמת נכון שזה מיותר?אני מחפש איכות מאשר עוצמה לכן נראה לי שהסינמה יותר יתאים ליאבל לא לשכוח שחלק מההתלבטות גם זה חדש מול משומש50% מוזיקה, 30% סרטים, 20% משחקים
פורסם 2011 בפברואר 714 שנים Z2300, ללא כל ספק.ה-Z-CINEMA מכיל מסנן בסאב שמעביר רק תדרים מעל 40HZ, ז"א שהוא לא יורד נמוך בכלל, דבר שאין ב-Z2300, וזה (לדעתי) מה ששם את ה-Z-CINEMA בכיס הקטן של ה-Z2300.
פורסם 2011 בפברואר 714 שנים לי יש את ה Z-Cinema כשנה ואני מרוצה מהם. אולי אי אפשר להגיע לרמות ווליום שמרעידות את הבית, אבל אם אתה לא מהאלו ששומעים ממש ממש חזק הם בסדר גמור ואיכות הסאונד מעולה. את ה Z2300 לא יצא לי לשמוע ככה שאני לא יכול לתת חוות דעת עליהם. אתה יכול להסתכל גם בסרטון הזה:
פורסם 2011 בפברואר 714 שנים מחבר אני מסתכל על ה-Z623 והם פשוט מושלמים עבורי...אבל למה המחיר ההזוי? :-\טוסטר, שאלה לי אלייך...אני מגביר רק עם השלט או שאני יכול גם ישירות דרך הרמקול?אותו דבר לגבי כיבוי והדלקה?עוד דבר שלא מצאתי..יש חיבור לאוזניות על הרמקולים עצמם או שחיבור אוזניות נעשה רק דרך המחשב?
פורסם 2011 בפברואר 714 שנים אפשר לשנות את הווליום ולהדליק/לכבות מהשלט או ישירות מהמחשב (אחרי התקנת הדרייבר.. כל מה שאפשר לעשות עם השלט אפשר לעשות גם דרך הדרייבר)אני משתמש בעיקר בכפתורי הווליום שנמצאים על המקלדת שלי וכמעט ולא משתמש בשלט כי רוב הזמן אני ליד המחשבעל הרמקולים עצמם אין שום כפתורים...יש חיבור לאוזניות על הרמקול הימני וגם חיבור AUX בשביל לחבר מה שתרצה (נגן MP3 לדוגמא)
פורסם 2011 בפברואר 814 שנים מחבר Z-CINEMA ירד מהפרק מכמה סיבות (בעיקר בגלל חוסר אחריות)כרגע זה ה-Z2300 מול ה-Z623 (חדש מהחנות כמובן)לוג'יטק טוענת שה-623 הוא היורש של ה-2300 אבל הרבה אומרים שהם לא יותר טובים...הפרש של כ-250₪ ל-623יש דיעות בנושא?
פורסם 2011 בפברואר 814 שנים בהתחשב בהפרש המחירים עדיף לך ללכת על ה-Z2300.ה-Z623 נחשב מתקדם יותר ובעל צליל יותר איכותי, אך ה-Z2300 טומן יתרונות רבים שלא שווה גם לשלם 250 ש"ח יותר וגם לפספסם. (סטליטים שניתנים להחלפה, סאב בגודל תעשייתי [חלש מה-Z623 אבל אתה יכול להחליפו], פאנל שליטה נפרד וכו')בתור בעלים של 2X Z623 הם קניה מאוד מוצלחת, ואני נהנה מאוד מהעוצמה והאיכות - למרות שסטליטים שניתנים להחלפה ופאנל שליטה נפרד היו פשוט משלימים את הסט.
פורסם 2011 בפברואר 914 שנים מחבר ועם סטליסטים מתחלפים ושלט נפרד זה לא משהו שמעניין אותי?עדיין עדיף ללכת על ה-2300 בגלל ההפרש מחיר?אגב..למה הלכת על ה-623 ולא על ה-2300?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.