עבור לתוכן

Z2300 VS Z-CINEMA

Featured Replies

פורסם

זו ההתלבטות...

Z2300 חדש

או Z-CINEMA משומש

שתיהם בתקציב של 800₪

לפי מה שהבנתי בראשון צריך גם כרטיס קול ולשני לא צריך?

ובראשון יש דבר שנקרא איכות THX שלפי הבנתי זה סתם עוד דרך לבזוז מהלקוחות כסף?זה באמת נכון שזה מיותר?

אני מחפש איכות מאשר עוצמה לכן נראה לי שהסינמה יותר יתאים לי

אבל לא לשכוח שחלק מההתלבטות גם זה חדש מול משומש

50% מוזיקה, 30% סרטים, 20% משחקים

פורסם

Z2300, ללא כל ספק.

ה-Z-CINEMA מכיל מסנן בסאב שמעביר רק תדרים מעל 40HZ, ז"א שהוא לא יורד נמוך בכלל, דבר שאין ב-Z2300, וזה (לדעתי) מה ששם את ה-Z-CINEMA בכיס הקטן של ה-Z2300.

פורסם

לי יש את ה Z-Cinema כשנה ואני מרוצה מהם.

אולי אי אפשר להגיע לרמות ווליום שמרעידות את הבית, אבל אם אתה לא מהאלו ששומעים ממש ממש חזק הם בסדר גמור ואיכות הסאונד מעולה.

את ה Z2300 לא יצא לי לשמוע ככה שאני לא יכול לתת חוות דעת עליהם.

אתה יכול להסתכל גם בסרטון הזה:

פורסם
  • מחבר

אני מסתכל על ה-Z623 והם פשוט מושלמים עבורי...אבל למה המחיר ההזוי? :-\

טוסטר, שאלה לי אלייך...אני מגביר רק עם השלט או שאני יכול גם ישירות דרך הרמקול?אותו דבר לגבי כיבוי והדלקה?

עוד דבר שלא מצאתי..יש חיבור לאוזניות על הרמקולים עצמם או שחיבור אוזניות נעשה רק דרך המחשב?

פורסם

אפשר לשנות את הווליום ולהדליק/לכבות מהשלט או ישירות מהמחשב (אחרי התקנת הדרייבר.. כל מה שאפשר לעשות עם השלט אפשר לעשות גם דרך הדרייבר)

אני משתמש בעיקר בכפתורי הווליום שנמצאים על המקלדת שלי וכמעט ולא משתמש בשלט כי רוב הזמן אני ליד המחשב

על הרמקולים עצמם אין שום כפתורים...

יש חיבור לאוזניות על הרמקול הימני וגם חיבור AUX בשביל לחבר מה שתרצה (נגן MP3 לדוגמא)

פורסם
  • מחבר

Z-CINEMA ירד מהפרק מכמה סיבות (בעיקר בגלל חוסר אחריות)

כרגע זה ה-Z2300 מול ה-Z623 (חדש מהחנות כמובן)

לוג'יטק טוענת שה-623 הוא היורש של ה-2300 אבל הרבה אומרים שהם לא יותר טובים...

הפרש של כ-250₪ ל-623

יש דיעות בנושא?

פורסם

בהתחשב בהפרש המחירים עדיף לך ללכת על ה-Z2300.

ה-Z623 נחשב מתקדם יותר ובעל צליל יותר איכותי, אך ה-Z2300 טומן יתרונות רבים שלא שווה גם לשלם 250 ש"ח יותר וגם לפספסם. (סטליטים שניתנים להחלפה, סאב בגודל תעשייתי [חלש מה-Z623 אבל אתה יכול להחליפו], פאנל שליטה נפרד וכו')

בתור בעלים של 2X Z623 הם קניה מאוד מוצלחת, ואני נהנה מאוד מהעוצמה והאיכות - למרות שסטליטים שניתנים להחלפה ופאנל שליטה נפרד היו פשוט משלימים את הסט.

פורסם
  • מחבר

ועם סטליסטים מתחלפים ושלט נפרד זה לא משהו שמעניין אותי?עדיין עדיף ללכת על ה-2300 בגלל ההפרש מחיר?

אגב..למה הלכת על ה-623 ולא על ה-2300?

פורסם

עניתי לך בה.פ.

לגבי השאלה שלך, כן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים