עבור לתוכן

החלפה של כרטיס המסך במסגרת האחריות

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

לפני כשלושה שבועות כרטיס המסך שלי:

Innovision Geforce 8800GT iChill OC 512MB שבק חיים.

למזלי הכרטיס היה עדיין במסגרת האחריות ומהחנות שממנה רכשתי את הכרטיס(נעה מחשבים) בקשו ממני שאביא את הכרטיס אליהם.

שבוע שעבר דיברתי עם החנות בשנית ובקשתי לדעת מה קורה עם הכרטיס, לאחר ברור קצר הבחור שענה לי אמר לי שהם יחליפו לי את הכרטיס אבל הוא לא יודע להגיד לי לאיזה כרטיס אבל ידברו איתי בימים הקרובים.

רציתי לדעת מנסיון/ידע שלכם:

1. איזה כרטיס מסך החברות הישראליות בד"כ מחליפות, כלומר, האם עליי לצפות לכרטיס שווה ערך לכרטיס שמסרתי (שאני מניח שהיום זה משהו בסביבות הGTS450, תקנו אותי אם אני טועה...) או שאולי כרטיס חלש ממה שקניתי?

2. מה דין האחריות על הכרטיס המוחלף, ממשיכים עד תום תקופת האחריות של הכרטיס המקורי או האחריות מתחדשת מכיוון שזה כרטיס חדש?

אגב, אני לא יודע אם זה רלוונטי אבל כאשר קניתי את הכרטיס המקורי מחירו היה מעט מעל ל1300 ש"ח.

תודה על התשובות,

שלומי

פורסם

ה-450GTS הרבה יותר חזק מה-8800GT. כל מה שתקבל אמור להיות תחליף ראוי. תעדכן!

פורסם
  • מחבר

אז לפי מה שאתה אומר אני אמור לשמוח גם אם אקבל GT220?

פורסם

לגבי שאלת אורך האחריות - ממשיך את האחריות של הכרטיס המקורי.

לגבי הכרטיס שתקבל - תלוי בתנאי האחריות, אבל כאמור GTS450 הוא ממש לא סביר. יותר הגיוני שתקבל משהו כמו 8800GT אחר או 9800GT אחר. מחיר הקניה של הכרטיס אז לא בהכרח רלבנטי.

לא מאד סביר שתקבל GT220 אם כי גם זו אפשרות.

פורסם
  • מחבר

הבנתי, תודה על התגובות הממש ממש מהירות (10 דקות אחרי שפרסמתי את הפוסט ;))

אעדכן כשיהיו לי תשובות

פורסם

GT220? אין סיכוי. זה כרטיס עם חצי כח בקושי, אם תקבל GTS450 זה יהיה נהדר בשבילך.

פורסם

ככל הנראה תקבל 9800GT או כרטיס דומה בעל תמיכה ב DX10 ברמת ביצועים שלו +/- מנגד אולי תנסה לשאול אותם כמה הם יכולים לתת לך זיכוי על הכרטיס.. , זה עדיף ואז תוסיף עוד קצת ותרכוש כרטיס נורמלי

ו.. ותחדש לך את האחריות בנוסף.

פורסם

כן, עדיף לשאול אותם מה הם מוכנים לתת לך בתוספת תשלום (אם אתה מעוניין) ככה שני הצדדים ירוויחו.

GT220 כרטיס low end שלא משתווה ל-8800GT.

פורסם
  • מחבר

אוקיי, יש לי עדכון לגבי העניין,

בדיוק סיימתי שיחה עם החנות, והם אמרו לי אחרי שלחצתי טיפה שהם מחליפים לי את הכרטיס לכרטיס 5750 של גיגהבייט.

ע"פ המחיר של הכרטיס היום אני מבין שנתנו לי אחלה של תחלופה (תקנו אותי אם אני טועה, אני לא מכיר את הכרטיס)

אבל אני חייב לציין שנעה קצת פגעו במוניטין שלהם אצלי, מכיוון שהכרטיס היה אצלם יותר מחודש, לא שמעתי מהם פעם אחת מאז שמסרתי אותו, וגם התקשרתי אליהם 3 פעמים ככה שכל פעם אמרו לי שעוד יומיים יחזרו אליי עם תשובה.

אפילו היום כשהתקשרתי הבחור בטלפון אמר לי שיחליפו לי את הכרטיס, אבל אמר שזה יקח כמה זמן..

אחרי שאמרתי לו שדיברתי איתם כבר כמה פעמים ושהכרטיס יושב אצלם חודש אז הוא ברר, ואחרי בירור של כמה דקות אמר לי שמחליפים לי את הכרטיס אמר לי גם איזה כרטיס ופתאום לא צריך לחכות עוד זמן, אלא הכרטיס כבר אצלם...

בקיצור אני מאוד שמח שהחליפו לי את הכרטיס, אבל בהתחשב בטיפול של החנות בעניין ושהייתי צריך לרדוף אחריהם, פעם הבאה שארצה לקנות משהו מהם אחשוב פעמיים...

אשמח לקבל תגובות,

שלומי

פורסם

5750 חזק יותר מהכרטיס שלך, צורך פחות חשמל תומך DX11 וכניראה אוברקלוקר עדיף, קיבלת אחלה תחלופה :)

פורסם

ה- HD5750 חזק יותר מה- 8800GT ביותר מ- 30% (ותומך בכל הגודיז מהדור האחרון). תתחדש ותהנה.

פורסם

לא הייתי הולך כל כך רחוק ומגזים עם "יותר מ-30%", מדובר בקצת מעל ל-20%

אבל בכל זאת נחמד מצידם, זה לדעתי המינימום שאפשר לעשות במקרה כזה.

פורסם
  • מחבר

אחלה, הכרטיס אמור להגיע תוך 48 שעות, אני אתקין אותו כשאתפנה אליו ואהנה ממנו

תודה לכולם על התגובות

פורסם

כל הכבוד לנועה! אין ויכוח ש HD 5750 זה כרטיס יותר חזק ויותר מתקדם מ 8800GT.

כאשר בסתיו 8800 GTS 512 שלי שבק חיים הייתי מאוד שמח שהחליפו לי אותו ל HD 4870 באיוורי. אבל אתה נראה לי קיבלת החלפה עוד יותר טובה :xyxthumbs:

תעדכן איך הכרטיס בהשוואה ל GT 8800 שלך :)

פורסם

כרגיל נעה עם שירות טוב גם לי בזמנו החליפו לכרטיס טוב יותר מזה שהתקלקל תתחדש!!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים