פורסם 2003 בנובמבר 1722 שנים כל פעם שעולה הוינדוס עולה ה msnmsg.exe המעאפן הזה שנדבק לי לחיייייםםםםםםושאני מפעיל את הMSN MESSENGER 6.1 שפועל בקובץ msnmsgr.exeהם מתחילים להלחםכל אחד מתחבר ומנתק את השניככה איזה 3-4 פעמים עד שה MSN MESSENGER 6.1 מנצחאו שאני מתעצבן וסוגר את ה msgmsg.exe שבא בתוך הוינדוס דרך מנהל המשימותעכשיו מה הקטעעעעעאני לא יכול למחוק את ה windows messengerכי ביל גייטססססס המציק הזההההה דחף אותו לתוך הוינדוס בלי אפשרות למחוקקקקקקקקק!!!!!!!!!!!!מה עושים???????
פורסם 2003 בנובמבר 1722 שנים Start -> RunRunDll32 advpack.dll,LaunchINFSection %windir%/INF/msmsgs.inf,BLC.Remove
פורסם 2003 בנובמבר 1722 שנים בעיקרון אי אפשר להסיר את הוינדוז מסנג'ר כפי שאמרת בגלל שביל גייטס החליט כךיש לך אפשרות להוריד את המסנגר של וינדוז מעליה יחד עם המחשב ב msconfigעריכה* תודה אלון גם לי זה מציק ועכשיו אפשר להיפטר מזה
פורסם 2003 בנובמבר 1722 שנים מחבר בעיקרון אי אפשר להסיר את הוינדוז מסנג'ר כפי שאמרת בגלל שביל גייטס החליט כךיש לך אפשרות להוריד את המסנגר של וינדוז מעליה יחד עם המחשב ב msconfigעריכה* תודה אלון גם לי זה מציק ועכשיו אפשר להיפטר מזהואי אפשר להוריד אותו מהmsconfigכי הוא חוזר..הוא מוסיף את אותה שורה שוב..תודה רבה אלון!!
פורסם 2003 בנובמבר 2022 שנים זה משהו שקשור ברגיסטרי של המחשב.תסיר אתהMSN MESSENGER . בשורת הפקודה תקיש: regedit ותבצע חיפוש חוזר ונישנה למילה :msn . לאחר שסיימת תחזור לקבצים "המעצבנים"(הבילתי נמחקים), ולשמחתך תראה שהם כן נימחקים.בילוי נעים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.