פורסם 2002 במרץ 923 שנים יש מספיק מדריכים שילמדו אותך וידרכו אותך מה צריך לעשות, אני חושב שיש גם כמה פה באתר.תחפש ב-Google או משהו.נ.באני מקווה שאין לך בעיה עם אנגלית.
פורסם 2002 במרץ 923 שנים מחבר אני לא עושה סתם דברים אני מחפש את האפשרות להגדיל את מהירות האפיק אבל אני לא מוצא את זה
פורסם 2002 במרץ 923 שנים בסדר אבל לא צריך לעשות בן-אדם כ"כ מבוהל הוא בסה"כ רוצה להגדיל קצת את מהירות האפיק.
פורסם 2002 במרץ 923 שנים בסדר , אבל עדיין , אם בן אדם לא יודע מה הוא רוצה מעצמו , ואיך לעשות את זה ,עדיף לו לעשות את זה מתוך הוינדוס ולא להתעסק עם הביוס .
פורסם 2002 במרץ 923 שנים ברור... אם אני לא טועה יש תוכנה שמאפשרת לעלות את מהירות האפיק דרך הוינדוס, אני מחפש אותה עכשיו.
פורסם 2002 במרץ 923 שנים אין לי מושג איך קוראים לה אני מחפש...EasyTune זה לא ללוחות של GIGA-Byte?כן זה ללוחות של gigabyteוהתוכנה שפרוטו צירף עובדת על לוחות ישנים.........העניין הוא שאם תצליח להגדיר אותה ללוח שלך אז היא אמורה לעבודד"א בנוגע לתוכנה הזאת אם מישהו מצליח למצוא את ההגדות ללוח שלי אז תגידו לי בבקשה........... אני לא מצליח ואני מפחד להרוס את הלוח
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.