פורסם 2002 במרץ 923 שנים אני רוצה לעשות אוברקלוק ו אני מבין שצריך להעלות את מהירות הבאס או את המכפלה עם ביוס או עם ג'אמפרים אבל אני לא יודע איך אז אתם יכולים להגיד לי???לוח אם:MS-6318 micro ATX VA6VIA VT82C694X
פורסם 2002 במרץ 923 שנים מחבר כן יש לי אבל איך להעלות את ה-FSB? זה קשור לזה שלפני שה-WIN עולה צריך לעשות משהו?
פורסם 2002 במרץ 923 שנים תקרא בחוברת איך אתה שולט על מהירות FSB . זה או בג'אמפרים או בביוס עצמו . וכן , זה לפני הוינדוס ...
פורסם 2002 במרץ 923 שנים מחבר עכשיו המחשב פועל על מהירות באס 133MHz X6.5 אבל אני לא חושב שאני יכול להעלות את המהירות יותר מ-133 אבל אפשר להגדיל את מספר המכפלה לא?
פורסם 2002 במרץ 923 שנים מחבר בקיצור לא נראה לי שאפשר לעשות OCאה ועוד משהו...אתה מכיר תוכנה שמודדת טמפרטורה חוץ מ-MBM5? אם כן תן לי את הכתובת של האתר
פורסם 2002 במרץ 923 שנים מחבר בגלל שלא כתוב בחוברת של הלוח... כתוב שם רק איך אני מזהה את המהירות של המעבד אבל אם אתה יודע איך אז תגיד לי
פורסם 2002 במרץ 923 שנים אולי הוא לא יודע איך? אתה יכול לעשות OC, אבל תבדוק שיש לך מאוורר טוב ושכרטיסי ההרחבה שלך יעמדו במהירות.אם אתה רוצה למדוד את מהירות ה-PCI אז תחלק את מהירות האפיק ב-4 ואם את ה-AGP אז ב-2.בהצלחה.
פורסם 2002 במרץ 923 שנים מחבר בדיוק אני לא יודע איך מה לפני שה-WIN עולה אני צריך ללחוץ על DELETE ואז לשנות שם כמה דברים?
פורסם 2002 במרץ 923 שנים מחבר פעם ראשונה צריך לעשות משהו לא? אם ככה אז אף פעם אני לא אדע לעשות אוברקלוק
פורסם 2002 במרץ 923 שנים זה לא "עוד תפריט אחר" זה "התפריט".אם אתה לא מבין מה שאתה עושה, אתה בקלות יכול לעשות דברים לא נעימים למחשב שלך ואחרי זה תתפלא מאיפה באו לך כל התקלות...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.