פורסם 2011 בפברואר 614 שנים אהלן,אני נמצא בדילמה לפני רכישה, בתחום הזכרונות כפי שמרמזת הכותרת.ההתבלטות היא בין שניים כאלה של קורסייר - http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksprishonlezion&uin=11744לבין הקיט הזה של פטריוט - http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksprishonlezion&uin=12032לקורסייר מתח עבודה נמוך יותך (והפרש קל במחיר לטובתו) ולפטריוט תזמונים נמוכים יותר.אלו ההבדלים היחידים שמצאתי על פני השטח, כעת אשמח אם תוכלו לייעץ לי מי מבין השניים עדיף.תודה רבה!
פורסם 2011 בפברואר 614 שנים לא הייתי אומר שאלו תזמונים נמוכים יותר, זה הפרש זניח (898-24 לעומת 999-24), כשמלכתחילה לתזמונים אין השפעה גדולה על הביצועים, כלומר גם אם ההפרש היה גדול זה לא היה משנה יותר מידי.המתח חשוב יותר והמודול של Corsair אף זול יותר אם משווים עלות של שני מודולים. אז כן, זו האפשרות העדיפה לדעתי.. על אף שזה לא משנה יותר מידי. אם כבר משהו חשוב כאן אז זה מתח נמוך אבל זה גם תלוי בפלטפורמה שתשולב עם הזיכרונות.
פורסם 2011 בפברואר 714 שנים שים לב כי בזכרונות שציינת של CORSAIR ישנה בעיה של התפרקות הקירור.מהרכבות שלנו נוכחנו לדעת כי הקירור מורכב בצורה קצת "חדשנית "ובלחיצה נוטה פשוט להתפרק דבר העלול לגרום נזק לזיכרונות ו/או ללוח אם.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.