עבור לתוכן

בעיה עם splash pro עם כרטיס מסך HD 5850 עם הדרייבר הכי עדכ&#1504

Featured Replies

פורסם

בכל פעם שאני מריץ סרט בתוכנת המדיה splash pro אחרי כמה דקות של צפייה חלקה התוכנה נתקעת בליווי מסך בצבעים יפים ואחידים המכסים את כל המסך.

הבעיה כבר קיימת לאורך הרבה עדכונים הן של התוכנה והן של הדרייבר של הכרטיס מסך.

לאחר שהצבע (שמאוד מגוון ולפעמים הוא אפור, לפעמים ירוק ולפעמים אפילו תכלת) נעלם כתוב graphics adapter hang ואני צריך לפתוח task manager כדי לסגור את התוכנה ולהפעיל מחדש רק כדי שהסרט יתקע חמש דקות לאחר מכן.

הטמפרטורה של הכרטיס מסך סבירה ביותר (בסביבות 40 מעלות ומקסימום של 60 במאמץ גבוה מאוד) והתקלה נוצרת גם כשיש בוסטים שונים של splash pro וגם כשהם כבויים (מי שמכיר את splash pro אמור להבין למה אני מתכוון).

נתקלתי בבעיה הזאת בינתיים רק בתוכנה הזאת, אבל אני לא יודע להגיד בוודאות אם היא היחידה.

תודה מראש לעוזרים

שקד.

עריכה: הבעיה היא גם באינטרנט כאשר אני צופה בסירטונים. (קרה לי בינתיים בפיירפוקס 4 בטא 10 אני לא יודע בקשר לדפדפנים אחרים אבל אותה בעיה זהה ואחרי שהמסך שלי חוזר לעצמו הסרטון ממשיך בצבע ירוק ואני צריך לרענן את העמוד כדי לראות אותו עוד פעם. ובכל פעם שזה קורה כתוב graphics adapter has stopped responding and is back on או משהו בסגנון).

פורסם
  • מחבר

עזרה מישהו? לא כולם בבת אחת...

פורסם
  • מחבר

אם אף אחד לא עוזר לי פה, אתם יכולים לפחות להעביר את זה לפורום תוכנות או משהו כזה (למרות שאני עדיין חושב שהפורום של כרטיסי מסך הכי מתאים בגלל הצבעים וההודעה על כך שהדריבר של הכרטיס מסך הפסיק לעבוד וחזר)

פורסם

זה קורה גם אם ההאצה הגראפית מבוטלת בSPLASH ? (גם ככה מדובר בכמה אחוזים מהמעבד סך הכל).

פורסם
  • מחבר

לא ראיתי את התקלה בלי האצה גראפית.

אבל להתעלם מהבעיה לא מעלים אותה, ובנוסף הבעיה קיימת גם בדפדפן שלי כשאני צופה בסרטונים.

אני מחפש דרך לפתור את הבעיה ולא לעקוף אותה

פורסם

אז הבעיה קשורה לכרטיס הגראפי או לדריוור או הגדרות הדריוור.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים