עבור לתוכן

קניית MD בחו"ל

Featured Replies

פורסם

שווה לי לקנות מיני דיסק בחו"ל?

איזה דגם? (מהמחירים של האתרים בארה"ב, לא לפי ישראל)

חשבתי על סוני MZN1 או על סוני MZN10

פורסם

אם החלטת שמיני דיסק זה מכשיר שמתאים לך, אז כן, מאוד שווה לך לקנות בארה"ב.

מחירים של מכשירים תוכל לראות כאן.

את המכשיר תבחר לפי התקציב, והצורך (ספורטיבי, דק וכל שאר השטויות)

אתה גם יכול לשקול במחיר כזה נגני MP3 ודיסקמן MP3

פורסם
  • מחבר

איזה מכשיר לדעתך הכי טוב?

וקצת לא הבנתי איך מקליטים את השירים על המדיות...

ישר מהמחשב למדיה בכבל usb? והמינידיסק צורב?

כל השאר הבנתי...

תודה

פורסם

אישי הייתי הולך על דבר כזה:

http://www.consumer.philips.com/global/b2c/ce/catalog/assets/products/act300_l_us.jpg

תחפש באתר של פיליפס על Psa[cd8 זה דיסקמן mp3 לדיסקים קטנים של 8 ס"מ זה הכי חמוד שיש!!!!! :o

למרות שלי יש מיני יחסית חדש וממש תותח על... ;D ;D ;D

נ.ב. אם אתה מזמין מחו"ל אז יש אתר של נטוויזיון (mustop.com) שמאפשר לקנות מחול ולשלוח לארץ...

פורסם

כרגע הכי טוב זהו ה sony mz-n10 אם אתה רוצה סוני.

אך יש נגנים יותר טובים ויפים תוצרת sharp ו panasonic

למשל ה SHARP IM-DR80S

עכשיו בנוסף לאתר שהוצע לך, יש את האתר הבא שמכיל מידע הכי עדכני שיש בנושא.

http://www.minidisct.com

good luck

פורסם

לי יש את ה MZ-N1 שקניתי לפני שנתיים..

מ ע ו ל ה ! יש בו כל כך הרבה דברים שהייתי רוצה שיהיו בנגני HDD-Mp3 ..

ה MZ-N10 הוא הדגם החדש יותר - מבחינת גודל ומשקל הוא טיפטיפה יותר קטן/קל מה MZ-N1 (שאגב, גם ככה פיצפון - הוא בגודל של מינידיסק).

הוא יכול להעביר שירים מהמחשב במהירות של עד X64 , לעומת X32 של ה MZN1 .

אבל, משום מה, אורך חיי הסוללה התקצרו לעומת הMZN1 , לא ברור למה..

לא יודע אם לאנשים יש מושג ... אבל הנגנים האלה (ובמיוחד ה MZN1) מסוגלים להגיע עם סוללת הניקל הנטענת ל 30 -40 שעות.

אם אתה מוסיף סוללת AA אתה יכול להגיע ל 80 - 110 שעות. זה מטורף ואני כמעט ולא מטעין את המכשיר, ששוקל אגב, 100 גר' עם הסוללה.

אז תהנה ואם תרצה עוד פרטים, שלח הודעה.

פורסם

ובאותה נימה...

לי יש את ה-MZ-N810 שהוא גם מהחדשים , ואני נהנה מכל רגע.

אחלה מכשיר איכות מצויינת, מהירות הקלטה טובה ובנוסף יש רדיו.

וכמו שנאמר למעלה - אורך הזמן של הסוללה באמת מטורף.

בהחלט ממליץ לך על MD...

פורסם

אגב, לפי ביקורות שקראתי בחו"ל המינידיסקים של שרפ יותר טובים מבחינת סאונד, לגבי השאר אני לא בטוח אבל תן להם מבט!

פורסם

יש לי את הN-707 ואני מת עליו

הביקורת שכתבו עליו פה באתר היא פשוט בולשיט המיני הזה צריך לקבל ציון 9.5 כי הדבר היחידי שמעצבן בו זה שבגלל שיש לו סוללת AA אז יש לו כזאת בטן למעלה וזהו

אני כל כך נהנה מהמיני שלי והוא כזה קטן! והוא נחשב לענק היום אז אז הN10 הזה בכלל.... קח אותו

פורסם

בסכום כזה אתה יכול לקנות נגן של גיגה וחצי שיהיה קטן יותר ממיני דיסק...

או אפילו לקנות איזה זן NX של 20 גיגה.

פורסם

האמת שגם אני טס בקרוב לארה"ב ואני מעוניין לשדרג את המינידיסק הישן שלי (MZR-500), שדרך אדב פועל בצורה ממש טובה, פשוט יש לי אותו שנתיים ואני כבר רוצה שלט וגם עוצמה חזקה יותר לאוזניות שלי...

אני אישית מתלבט בין נגן MP3 עם הרדיסק (iRiver IHP-120) או מיני-דיסק...

אני ממש לא בטוח, מצד אחד לiRiver יש את כל האופציות של המיני-דיסק (וגם רדיו שלא לכולם יש) מצד שני הוא יותר גדול וגם יש לי כבר דיסקים של מינידיסק והוא יותר יקר... הגדול זה הדבר הכי משמעותי מכיוון שאני אוהב לשים את הנגן שלי בכיס, אבל אני משער שאם יהיה שלט זה יהיה פחות נוראי...

עכשיו בקשר לשאלתך, אם אתה מתכוון לקנות מיני דיסק ואתה לא מתכוון לטוס למזרח הרחוק בזמן הקרוב אז ארה"ב זה מקום טוב לקנות בו (זול משמעותית מישראל..) .

אתה צריך לשאול את עצמך אם אתה הולך להעתיק דרך המחשב או דרך דברים אחרים ואם אתה רוצה להקליט בהופעות חיות וכו'.

אם אתה רוצה להעתיק דרך המחשב הרבה , אז תקנה נגן שתומך בNetMD :

Sony MZN10/1/810 או Sharp DR80 (שהוא הרבה מעל המחיר אבל זה מכשיר שלפי הבנתי הוא איכותי... אבל לא בטוח ששוה את המחיר היקר...)

אם אתה לא רוצה להקליט מהמחשב אין לך צורך לקנות נגן שתומך ב NetMD ואז אתה יכול לקנות את ה Sharp MD-DR7 או Panasonic MR230 (שאני בספק אם תמצא מחוץ ליפן, אבל בכל מקרה מכשיר מעולה)

בנוסף אם אתה מעוניין בהקלטות בהוםעות וכדומה Sharp מספקים את האיכיות הכי טובות...

בנוסף אני ממליץ על שני אתרים שמוקדשים למינידיסקים:

www.minidisct.com

www.minidisc.org

מקווה שעזרתי לך...

פורסם

לגבי עוצמה לאוזניות, רוב המינידיסקים לא עולים מעל ל5Mw+5Mw כלומר 5 מיליוואט לערוץ.

לIHP-120 יש 20+20 לאייפוד ולקארמה יש 30+30 ולזן (לכל מיניו) יש 50+50.

לדעתי עדיף לך נגן מבוסס הארד דיסק, גם בשביל המסך הענקי, הניווט הנוח, האפשרות לגיוון (אתה יכול להכין רשימה ענקית של כל השירים שלך לא חיב להיות מוגבל ל30 שירים לדיסק)

פורסם

שלא תעז לקנות MZ-N1!!!!

יש דפק בלייזר של הסדרה הזאת.

מתקלקל מהר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים