עבור לתוכן

בעיה דחופה במעבד 1055 של AMD

Featured Replies

פורסם

שלום.

קניתי מחשב חדש אתמול בחלקים וניסיתי להרכיב אותו...ואפשר להגיד שבהרכבה הצלחתי בקלות אבל המחשב לא נידלק..

אחרי הרבה מאוד ניסויים וטעיות מצאתי את הבעיה..

קניתי קירור למעבד NINJA 3 וכשחיברתי אותו טיפה ניסחפתי עם החומר הטרמי וסחטתי את המיץ של המנה שהם הביאו וכנראה שזה היה ממש יותר מידי....

החומר גלש החוצה כשסגרתי את הגוף על המעבד ונגע במספר פינים...מיותר לציין שהמחשב סירב לעבוד אתמול כל היום למרות שניקיתי אותו במשך שעות..וגם היה לי חוסר וודאות בקשר למה שהרסתי.. אם זה המעבד או הלוח אם או אולי אפילו שניהם..והיום קראתי אפשהו שאם אין אציטון או אלכוהול ניתן לנקות מישחה עם דאודרנט..

ושוב ניקיתי עם דאודרנט וקיסמי אוזניים ופתאום(טה טה טה טה) המחשב עבד.. הכול עובד הבעיה היא עכשיו שאני עדיין מפחד שלא יקרה כלום למעבד... מה אתם ממליצים לעשות??(מיותר לציין שבצאת שבת אני אלך לקנות 70 אחוז אלכוהל וינקה אותו שוב..)

פורסם

תנקה טוב טוב עם אלכוהול ובזהירות לא לעקם את הפינים ולא להשאיר סיבים של צמר גפן או משהו כזה ואם הכל עובד אז לא צריכה להיות בעיה במקרה הכי גרוע תממש אחריות הם לא יוכלו לדעת מה עשית למעבד או ללוח אם אם תנקה אותם טוב...

ובפעם הבאה -משחה טרמית שמים ממש מעט במרכז המעבד (בגודל חצי אפונה) ואז שמים את הגוף קירור וזה נמרח לבד על המעבד...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים