עבור לתוכן

כבלים עם לווין

Featured Replies

פורסם

אני מנוי של yes. האם אני אוכל בעתיד להתחבר לאינטרנט מהיר של ערוצי זהב בלי להתנתק מ-yes?

ועוד משהו - כאשר מתחברים לאינטרנט כבלים משלמים, למשל, גם לחברת הכבלים וגם לספק כלשהו, כמו שבאיי.די.אס.אל משלמים לבזק ול-012(למשל...)?

תודה!

פורסם

לא. (לפחות לא נראה לי)

הכבלים רוצים אותך בעיקר בגל הטלויזיה, ויתנו את האנטורנט שכך שתהיהי מנוי שלהם.

ו..כן. לפחות לפי מה ששמענו כך יתנהל הדבר, אבל שמעתי על תשלום אחד לחברה (כבלים) שתספק את כל השרותים, או שתחלק את הכסף בין עצמה והספק.

שום דבר עדין לא סגור.

פורסם

בכאשר לשאלה הרשאונה קראתי איפה שהוא שהם מתחיבים לחבר את כולם גם מי שלא מנוי

פורסם

חברות הכבלים יחוייבו לחבר כל לקוח לאינטרנט בכבלים (זה הניסוח של חברות הכבלים)ללא קשר להתחברות לטלוויזיה הרב ערוצית.

אפשרי פשוט שמים פילטר בתוך הארון טל"כ ( זו הקופסת פיצול שנמצאת בכל בניין) שמאפשרת רק לתדרים הנמוכים - תדרי הערוץ חזור של האינטרנט -לעבור כל השאר נחסמים ולא מאפשרים צפייה.

לכל מי שחשב שישאר בלויין ויהנה מיצפאן.........................טעה!!!!!!!! :nono: :nono: :nono:

פורסם

לפי חברות הכבלים כרגע אין להן אפשרות לחסום מלקוח המעוניין בחיבור אינרנט בכבלים בלבד את היכולת לצפות בערוצי הכבלים ולכן התשובה היא לא.

ולמר BAMBA10, אם זה כ"כ פשוט אולי תציע את עזרתך לחברות הכבלים, אני בטוח שהן יגמלו לך ביד רחבה.

פורסם

נ ש מ ה !!!!!!!

אני עובד חברת הכבלים מת"ב ולכן כל ההבנה בתחום.לגבי החסימה זה העיסוק שלי בחברה אז.............

כדרך אגב, טכנית זה אפשרי .לדוגמה בתי המלון מחוברים לכבלים אך רואים רק מספר ערוצים מצומצם-הכיצד?

אותו רעיון.

יום טוב לך ידידי !!!!

פורסם

אתה מוזמן לפתוח את מוסף כלכלה של ידיעות (מיום ראשון) ולקרוא שם את דבריו של נציג ערוצי זהב שרואיין לכתבה.

בשלב זה לא יחוברו לקוחות לשירותי אינטרנט מהיר בלבד.

אז כנראה שאתה לא עושה את העבודה שלך כמו שצריך ;D ;D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים