פורסם 2011 בפברואר 514 שנים התקנתי ווינדוס ליותר עדכני(xp) לאחר מכן הרזולוציה ירדה ואין שום אפשרות להעלות אותה.האיכות ירודה גם שולחן עבודה וגם אינטרנט מה הסיבה? האים צריך לעדכן דריברים?(הכרטיס הוא מובנה בלוח).או שהוא פשוט חלש וצריך כרטיס מסך יותר חזק?
פורסם 2011 בפברואר 514 שנים צריך לעדכן/לתקן דרייבר.אין שום כרטיס מסך בעולם כיום, אפילו שיהיה מובנה בציפורן הקטנה של בקר הUSB שלך, שלא מספיק חזק כדי להציג שולחן עבודה ברזולוציה מלאה וצבעים מלאים.
פורסם 2011 בפברואר 514 שנים מחבר יש סיכויים שהכרטיס המובנה פשוט תקול הלוח אם לא מזהה, שאני נכנס ל"מנהל התקנים" אין כרטיס מסך ואין כרטיס קול ואין כרטיס רשת,בלוח יש חיבור לכרטיס מסך וקול ורשת זה אומר שהם מובנים על הלוח, את שלושתם המחשב לא מזהה, קניתי כרטיס רשת זול וזה פתר את הבעיה,יש אינטרנט.עכשיו עדיין חסר כרטיס מסך וכרטיס קול, יכול להיות שהם תקולים כי בהגדרות רזולוציה המסך תקוע על 6XX-4XX,בלי אפשרות לשנות רזולוציה, מהמסכנה הזאת יכול להיות שצריך לקנות כרטיס מסך?לפני ההתקנה של ה "אקס פי פרופשיונל" הרזולוציה היתה יפה, איפה הבעיה?המסך כרגע ניראה יותר גרוע מ"סייפ מוד" בתוספת "רעשים" וחסר המון צבעים?
פורסם 2011 בפברואר 514 שנים קליק ימני על המחשב שלי->ניהול->מנהל התקנים: אם מופיע לך התקנים עם סימן שאלה צהוב זה אומר שלא התקנת את הדרייברים, לכן, תתקין את הדרייברים כמו שאמר לך Qttp והכל אמור להסתדר עם הכרטיס מסך וכרטיס קול תקרא בסטיקי, יש מספיק מדריכים איך להתקין דרייברים וגם איך למצוא אותם
פורסם 2011 בפברואר 514 שנים מחבר זה אומר שלא התקנת את הדרייברים של הלוח. מה קשה להבין?קצת בילבלתה אותי, אני צריך להוריד דריבר ללוח אם או לכרטיס מסך?[br]פורסם בתאריך: 5.02.2011 בשעה 21:17:17לא משנה מחר אני ינסה המחשב לא אצלי כרגע אני מקווה שלא יצוצו בעיות.
פורסם 2011 בפברואר 514 שנים אני מאמין שיש חבילת דרייברים באתר של החברה של לוח האם.אם לא, בטוח אתה יכול להוריד אותם אחד-אחד, גם, מאתר החברה של לוח האם.
פורסם 2011 בפברואר 514 שנים אתה צריך דריבר לכרטיס המסך המשולב. הדריבר הזה כלול בחבילת הדריברים ללוח האם שכדאי מאוד להתקין.
פורסם 2011 בפברואר 714 שנים מחבר ניסיתי להתקין pc wizard לקבל מעט פרטים על המחשב התוכנה פשוט נתקעה בשניה הראשונה, עים CPU על 100% במנהל משימות, לאחר שניסיתי את הצד הזה ולא הלך לי, פשוט התקנתי כרטיס מסך לאחר ריסטרט למחשב, איזה פלא מחשב חדש, ה CPU נורמלי לחלוטין
פורסם 2011 בפברואר 714 שנים כן, כשהמחשב לא מזהה כרטיס מסך, הכל נופל על המעבד, אז הוא תמיד במאמץ. העיקר שהכל התסדר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.