עבור לתוכן

חיבור שני מאווררים לספק הכוח - לא מבין כיצד

Featured Replies

פורסם

שלום.

הנה המאווררים:

P78568153.jpg

והנה תמונה של החיבורים שלהם (משמאל) והחיבור של ספק הכוח (מימין).

P86491677.jpg

(סלחו לי אני חדש בתחום - אז בסבלנות איתי)

כל שאני יכול לחבר זה רק אחד מה"לבנים" (שלו פינים). ואני מניח שזאת הסיבה שרק מאוורר אחד עובד (השני מקבל איזה תזוזה, אבל לא מסתובב).

לא מצאתי עוד יציאה מספק הכוח שלה פינים! ז"א - אין לי לאן לחבר את החיבור השני

יש פתרון?

לא רק זאת, אלא גם שבעוד שלמארז יש מצב של LOW, HIGH ו OFF, רק ה High וה OFF עובדים. ואין מצב ביניים של Low (לצערי)

פורסם

אין מצב ביניים כיוון שהמתח שהמאוורר מקבל הוא 12V או כלום, אין לו מצב ביניים בחיבור הנתון. לפי איך שאני רואה בתמונה.

בקשר לחיבור המאווררים לספק:

p864916771.jpg

החיבור הוא בעצם מפצל וגורם לכך שהוא מאפשר חיבור מאווררים ללא "איבוד" של מחבר חשמל במחשב.

פורסם
  • מחבר

ווואו!!!

מעריך מאוד את התשובה שלך!!!!

אם כן - אין יותר דבר שאני אוכל לעשות כדי לשנות את המצב הקיים הזה, נכון?

פורסם

תוכל לציין האם המחבר השחור מימין הוא שייך למאווררים או לספק ?

במידה והחיבור השחור הוא של המאוורר - ברמת העיקרון, ניתן להעביר את המחבר הצהוב לצד השני, איפה שהיה צריך להיות חיבור אדום וככה המאווררים יקבלו מתח נמוך יותר.

צהוב = 12V

שחור = אדמה

אדום = 5V

imagescaj1exd8.jpg

ואם החיבור של המתח יראה לך כנמוך מידי, ניתן לבצע שינוי אחר למתח ביניים של 7V בתצורה הבאה:

example.gif

כל זה בתנאי שמה שאני רואה בתמונה כחיבור השחור הוא של המאווררים.

פורסם
  • מחבר

החיבור השחור הוא של הספק כוח (עוד לא קראתי את ההודעה שלך - עכשיו אקרא - רציתי להגיב מייד)

פורסם

החיבור השחור הוא של הספק. המתח בו הוא לא 12 V, אלא מתח משתנה שנשלט אל ידיי הספק. בספק יש חיישן טמפרטורה שמודד את הטמפ' של האוויר שעובר דרך הספק (מתוך המחשב) ומעלה / מוריד בהתאמה את המתח בחיבורים השחורים כדיי לשנות את המהירות של המאווררים

אתה יכול לחבר את החיבור של המאווררים לחיבורים השחורים שצילמת, או לחיבורי מולקס רגילים של הספק (נראים כמו השחורים אבל יש להם 4 חוטים ולא 2, יכולים להיות גם לבנים). במקרה כזה המאווררים יקבלו מתח 12 V קבוע, ויעבדו תמיד אל מקסימום

המפסק במארז מיועד לחיבור כזה, של מתח 12 V. המפסק מוריד את המתח במצבים Med ו Low כדיי להוריד את המהירות למאוורר

אם אתה מחבר את החיבור של המאוורר מהחיבורים השחורים שצילמת, המתח כבר מהתחלה נמוך יותר מ 12 V. אם אתה בנוסף לזה גם מעביר את המפסק מ High למשהוא אחר, הוא מוריד את המתח עוד יותר והמתח הזה כבר נמוך מדיי כדיי להתניע את המאוורר

חוצמזה נראה כיאלו מהחיבור הלבן כבר יוצאים יותר מ 2 חוטים למאוורר, מה שאומר שיכול להיות שההאק ש chevy מראה כבר מובנה לתוך המערכת. אם זה כך, הוא לא יעבוד אם החיבורים השחורים כי אין להם חוט של 5 V

אתה יכול לחבר את החיבור הלבן לחיבור מולקס רגיל של הספק (ולקבל שליטה מהמפסק של המארז בלבד) או לחיבורים אם המתח המשתנה (ולקבל שליטה מהספק, אבל כנראה שתהיה לך בעיה לשלוט מהמארז)

אם יש לך 2 חיבורים לבנים כאלה של המאווררים, תחבר אותם ל 2 החיבורים השחורים, או תחבר אחד לחיבור השחור ואחד בתור "המשך" מהצד השני של החיבור הלבן

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים