פורסם 2011 בפברואר 414 שנים שלום לכולם אני עובד כאיש HD בחברה ורציתי קצת עזרה בהחלתה כרגע יש לי 180 משתמשי קצה לאחר שינויים והגדלת מספר המשתמשים ואני די חדש בתחום.כמה מבי רזרבה אני צריך בכדי לתת מענה ראוי לכמות כזו של משתמשים ועם יש עוד דברים שרצויי שהערך עלייהם אני יודע שזו שאלה משונה אבל מה לעשות אני חדש בתפקיד ולפני לא ממשת תחזקו את הנושא כרגע אני רוצה לתת שרות מעולה ומהירבתודה מראש
פורסם 2011 בפברואר 414 שנים טיפים כלליים (מאחד שטיפל בכמות גדולה יותר של משתמשים במשך שנים..)1. תכין לעצמך מערכת Images, להתקנת מחשבים מרחוק, אם זה בעזרת WDS, או בעזרת GHOST, GHOSTCAST SERVER, או משהו דומה.2. תתקין מערכת לקריאות הלפדסק, כגון SYSAID.3. תנסה להכין כלי הדרכה למשתמשים בדברים מסויימים שחוזרים על עצמם, לדוגמא: איך עושים משהו ספציפי באאוטלוק, איך לשנות סיסמא לרשת וכו'...אם יש לך שאלות ספציפיות יהיה יותר קל לענות לך.
פורסם 2011 בפברואר 414 שנים סגמנטציה של הרשת בכדי להגדיל את כמות הכתובות שתוכל לנפק לתחנות.טווח כתובות מסויים ילך לשרתים, טווח אחר למשתמשים וכך הלאה.ככל שתמדר יותר את המחלקות בחברה, יהיה לך יותר קל גם לנטר תקלות ברשת.אפשר לעשות זאת ע"י סוויץ' מנוהל וחלוקת המחלקות ל-VLanים.
פורסם 2011 בפברואר 414 שנים מחבר המון תודה על כל התגובות זה ממש עוזר.בכל מקרה כל מה שאני רוצה לדעת זה מבחינת חומרה עם יש לי כרגע 180 מחשבים כמה מחשבים תקינים אני צריך להחזיר במלאי זמינים למקרים של תקלות בעמדות קצה אני אמור לבצע הזמנה כזו ולא יודע אייך לעמוד את הכמות הרצויה.בכל מקרה כל התגובות ממש הוסיפו לי עזרה ואני כבר עובד על הכל תודה תודה
פורסם 2011 בפברואר 414 שנים על תחזיק במלאי מחשביםתחזיק מלאי חלקים4 ספקים10 מקלדות10 עכברים4 כרטיסי מסך10 כרטיסי רשת15 דיסקים
פורסם 2011 בפברואר 414 שנים מחבר המון תודה הפורום הזה הפתיעה אותי לטובה תודה אנשים יקרים.להחזיק חלפים זה נכון אבל אני יצטרך להחזיר מספר מחשבים על מנת לתת מענה לעמדות חדשות לעובדים כי הארגון מעוד דינמי מה עוד שרוב המחשבים נורא ישנים בנוסף מה אני עושה במקרה שלוח אם הלך ?15 דיסקים הכוונה ל HD
פורסם 2011 בפברואר 414 שנים אם כבר התחלתם להעבוד עם רכש של מחשבי מותג תכין לך אימאג'ים של מערכות מוכנות לפי מחלקות עם כל התוכנות שהם צריכים.אין פה באמת נוסחא של כמה להחזיק איפה. אתה צריך בעצמך לראות מה קצב ההחלפות והתיקונים בארגון.
פורסם 2011 בפברואר 414 שנים תלוי גם ב-SLA שמצופה ממך בכדי לעמוד בתקולת.אם יש מחלקה בחברה שאפשר להגיב לתקלות בפתרון תוך 24 שעות, או 3 שעות או שבוע.תסכים איתי שיש הבדל בכמות המחשבים שאתה צריך לרכוש במידה ומרבית העובדים יכולים להיות יום-יומיים בלי מחשבבמקרה של תקלה, או שזה לא סובל דיחוי אפילו לרגע.אני הייתי ממליץ לך על 10 מחשבים ספייר, או מחשב על כל מחלקה. משהו בסגנון.
פורסם 2011 בפברואר 514 שנים מחבר תודה רבה רוב המשתמשים שלי זקוקים למהירות תגובה של עד 24 שעות מקסימום נראה לי שאני ילך על עניין של מחשב אחד ספר על כל מחלקה ואוסיף שניים כללים
פורסם 2011 בפברואר 614 שנים באילו תחנות עבודה מדובר? קח בחשבון שהסכם ה-SLA שלך עם ה-Vendor של תחנות העבודהצריך להיות גם 24 ש'. כדי שלא תתקע בלי מחשב במידה ויילכו לך כמה בו זמנית.ואל תשכח את המוטו של מנהלי הרשת(כתבו אותו כאן איפשהו): תקווה לטוב, תתכונן לגרוע מכל.
פורסם 2011 באפריל 414 שנים אני מציע לך להעזר בחברה שנותנת לך שירותים מנוהלים מרחוק או בכלל לעבור למחשוב ענןזה יוריד ממך הרבה מהמעמסה וגם ישדרג את החברה שלךאני מכיר מישהו שעובד בחברה שנותנת שירותים מהסוג הזה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.