פורסם 2003 בנובמבר 1622 שנים שלום!אני מחפש דרך או תוכנה לאקס פיאשר תאפשר רק למתמש שלי מבין כל האחרים להכנס לכונן הארד דיסק מסוים שכמובן חילקתיהכוונה שהמתמשים האחרים אפילו לא יראו את הכונן החדש שלי ורק מי שנכנס דרכי יוכלשלא תיהיה לו שום גישהתודה לכולם
פורסם 2003 בנובמבר 1622 שנים הכי פשוט זה EFS שזה חלק מהWINDOWS אבל זה על ספריות לא על כוננים משתמשים אחרים יוכלו לראות את הספריה אבל לא להיכנס ואתה לא תצטרך להכניס סיסמהבשיל להפעיל את זה כל מה שאתה צריך לעשות זה קליק ימני על הספריה להכנס ל Advanced ולסמן V ב Encrypt contents to secure dataשים לב שאי אפשר גם להשתמש בדחיסה האוטומטית של WINDOWS (הכפתור ליד) וגם בזה באותו זמן
פורסם 2003 בנובמבר 1722 שנים מחבר תודה בכל אופן אבל אני לא רואה שום ADVENCEDכשאני לוחץ על כפתור ימני על תיקיהבכל מקרה זה לא עזר כי חיפשתי תוכנה שלא תראה למשתמש החא כלל וכלל את הכונןאני יודע שקיימת תוכנה כזאת כי חבר שלי השתמש בה פעם והוא לא יודע איך קוראים להאודה למוצא השםאו הפתרון
פורסם 2003 בנובמבר 1722 שנים מחבר הוא התכוון שתעשה קליק ימני ואז properties ואז advancedאני עושה מאפיינים ואין שום advancedיש רקSHARINGGENERALCOSTUMIZE
פורסם 2003 בנובמבר 1722 שנים מחבר דרך אגב אני מחפש משהושבכלל המשתמשים האחרים לא יוכלו לראות ואני יודע שזה קיים כתוכנהבגלל הנ"ל
פורסם 2003 בנובמבר 1722 שנים בתוך General יש Advanced מצטער ששכחתי לומר שצריך Propertiesנ.ב. זה עובד רק עם NTFSאם הכונן שלך הוא לא NTFS תעשה Start > Run ותשתמש בפקודהConvert [הכונן] /fs:ntfsלמשל בשביל להפוך את C לNTFS תכתובconvert c: /fs:ntfsרק תזכור שרק XP/2000 יכולות לראות כונן NTFS
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.