פורסם 2003 בנובמבר 2022 שנים אני לא מבין מה קשה להבין...אם הסטפינג שלך מופיע ברשימה אז הוא נעול (גם אם יש לו המשך!)אם הוא לא מופיע אז הוא לא נעול (כתוב שם במפורש שכל הסטפינגים שלא מופיעים ברשימה לא נעולים)
פורסם 2003 בנובמבר 2022 שנים מחבר זהו אבל תשים לב, הסטפינג שלי מופיע לפחות 3 פעמים ברשימהלפעמים הוא מופיע עם המשך ולפעמים בלי.. עם ההמשך שיש לי הוא עוד לא הופיע..זה למה אני מבולבל מבין ?! תסתכל בעצמך ותבין על מה אני מדברעריכה----------http://forum.oc-forums.com/vb/showthread.php?s=&threadid=244237הנה קישור תרד קצת למטה בעמוד ותראה רשימה של locked ו- unlockedהסטפינג שלי מתחיל ככה AQYFA 0340, שים לב שיש לפחות 3 כאלה ברשימה
פורסם 2003 בנובמבר 2022 שנים בכל מקרה כל הסידרה של AQYFA נשמעת דיי טובה מביקורות של אנשים שעוש OC ראיתי כמה חברה שאמרו שהם הגיעו ל 200*11 ב VCORE ברירת מחדל .
פורסם 2003 בנובמבר 2122 שנים מחבר ואת המהירות הזו שציינת הם הצליחו לעבור ?! טוב נו כשאני אקבל את הלוח והקירור וכל השאר אני אבדוק אותו..ואם במידה והוא יהיה נעול אז למה כדאי לי להחליף אותו ? אם בכלל ?! :-\
פורסם 2003 בנובמבר 2122 שנים העובדה שהמעבד שלך נעול זו לא סיבה מספיק טובה להחליפו ואפילו אם החנות תתחשב בך זה לא יעזור לך כי המשלוח העכשוי של אזטק הוא כבר נעול והמשלוח הבא שלהם 100% יהיה נעול וגם של כל היבואנים האחרים.חוץ מזה המעבד הוא מעבד דיי טוב כך שאני לא רואה סיבה להחליפו אולי בהמשך ימצאו דרך לפתוח את המכפלה אם זה כל כך חשוב לך.
פורסם 2003 בנובמבר 2122 שנים אני מתכוון לקנות כזה מעבד השבוע (מרדנית)מקווה שיתנו לי לבחור סטפינג ושבכלל יש להם משהו לפני שבוע 39
פורסם 2003 בנובמבר 2122 שנים אם הם לא ציינו מספרים אחרי ה40 זה אומר שכל המעבדים נעולים!.עכשיו להבנה: המעבד שלך כן נ-ע-ו-לואין על זה וויכוח
פורסם 2003 בנובמבר 2122 שנים מחבר לפי הכתבה ההיא לא זוכר איפה גם הנעולים יכולים להגיע בערך ל-oc של 2200mhz נכון ? או שאני טועה
פורסם 2003 בנובמבר 2122 שנים אני מתכוון לקנות כזה מעבד השבוע (מרדנית)מקווה שיתנו לי לבחור סטפינג ושבכלל יש להם משהו לפני שבוע 39במקרה ביררתי אתמול בכל הסיניפים של מרדנית אם יש בארטונים במלאי אמרו שאין אז אין סום סיכוי שיהיה לך מעבד משבוע נמוך יותר מ 40 כי הם קונים את המעבדים מ אזטק ולאזטק אין עכשיו גם במלאי הם אמורים לקבל משלוח בשבוע הבא והמשלוח עם המעבדים החדשים בטוח נעולים.היום השגתי מעבד אבל לפי מה שראיתי הוא גם נעול אבל לא בטוחים ב 100% זה:AQZFA 0342 TPMWאני לא מצליח למצוא מידע בכלל על איך הוא ב OC.
פורסם 2003 בנובמבר 2222 שנים אני לא בטוח שהבנתי נכון...האם הנעילה חלה על כל מעבדי AMD בעלי ליבת ברטוןאו רק על ה-2500+ ??תודה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.