עבור לתוכן

עכשיו לשאלה הבאה שלי - איך צובעים כונן??

Featured Replies

פורסם

אני קונה מחשב חדש עם מארז שחור דיוידי שחור וגם פלופי שחור בקיצר הכל שחור.

יש לי צורב ישן אבל הוא לבן :-\ עם איזה סוג צבע הכי טוב לצבוע אותו{כמובן שרק את הפאנל}.

עשיתי חיפוש ולא מצאתי משהו שקשור לזה בבקשה אם יש איזה מדריך או משהו כזה שיכול לעזור.

תודה רבה לעוזרים!!! ;D

פורסם

לא בעיה.

קנה ספריי לפלסטיק מאחת הרשתות (לא רוצה לפרסם) אתה מוציא את הפאנל הקידמי של הכונן את זה אתה עושה על ידי יצה על הקליפסונים הקטנים שלצדי ומעל הכונן צובע שכבה או שתיים נותן לזה להתייבש והנה לך כונן שחור.

בהצלחה!

פורסם
  • מחבר

תודה רבה אחי נשמע פשוט לאללה תודה שוב :)

פורסם

גם אני מתכנן לצבוע את הפאנל של הצורב בשחור אבל הבעיה זה

שאחרי שאני צובע אז הכול יהיה שחור ויש על הצורב דברים כתובים כמו :

LG ואז הסמל שלהם ובצד ימין כתוב לו המהירות שאני לא רוצה שזה יעלם..

זה יצא יפה אם אחר כך אני יעבוןר על זה בחזרה עם צבע לבן ?

פורסם

תדביק על הלוגו ועל המהירות נייר דבק ואחר כך תוריד אותו .

פורסם

כן אבל אז גם המסביב יהיה בצבע לבן ואז זה יהיה ממש מכוער...

פורסם

קח קיסם אוזניים

שים קצת טרמפנטין ותעבור על האותויות הצבע ימחק האותיות אני מקווה שלא

פורסם

זאת ממש עבודה על עיוור...

מקסימום לא יהיו לך המספרים והלוגו... העיקר שהכונן מתאים

פורסם

תחתוך את הנייר דבק בידיוק שישב על הניירות . תקנה נוזל דוחה צבע על בסיס שמן ותצבע איתו את האותיות ואת כל מה שאתה לא רוצה שיצבע והוא לא יצבע

פורסם

אין טעם לנסות להציל את הלוגו והמהירות, זה לא יעבוד. אם כבר אז לצבוע אותם מחדש אחרי שצובעים את שאר הכונן.

כשמפרקים את הפאנל צריך בד"כ לפרק ממנו את הכיסויי השקוף של הלד אחרת לא יראו את הלד בפעולה.

פורסם

גם אני חשבתי לעשות את זה ולא ידעתי כמה זה קל... מקווה שעד סוף השבוע אני אוכל להתגאות במארז שחור לחלוטין! :)

תודה למי שענה!

פורסם

לי יש מארז שחור וצבעתי את הכוננים בכחול, אני מציע שתשקול ברצינות צבע אחר ולא דווקא שחור.

פורסם

לי יש מארז לבן ומצאתי ברחוב CDROM במהירות *2 חחחח....LOL אז לקחתי את הפנאל צבעתי בכחול שמתי לד אדום ויצא דיי מגניב

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים