פורסם 2003 בנובמבר 1622 שנים אני קונה מחשב חדש עם מארז שחור דיוידי שחור וגם פלופי שחור בקיצר הכל שחור.יש לי צורב ישן אבל הוא לבן :-\ עם איזה סוג צבע הכי טוב לצבוע אותו{כמובן שרק את הפאנל}.עשיתי חיפוש ולא מצאתי משהו שקשור לזה בבקשה אם יש איזה מדריך או משהו כזה שיכול לעזור.תודה רבה לעוזרים!!! ;D
פורסם 2003 בנובמבר 1622 שנים לא בעיה.קנה ספריי לפלסטיק מאחת הרשתות (לא רוצה לפרסם) אתה מוציא את הפאנל הקידמי של הכונן את זה אתה עושה על ידי יצה על הקליפסונים הקטנים שלצדי ומעל הכונן צובע שכבה או שתיים נותן לזה להתייבש והנה לך כונן שחור.בהצלחה!
פורסם 2003 בנובמבר 1622 שנים גם אני מתכנן לצבוע את הפאנל של הצורב בשחור אבל הבעיה זה שאחרי שאני צובע אז הכול יהיה שחור ויש על הצורב דברים כתובים כמו :LG ואז הסמל שלהם ובצד ימין כתוב לו המהירות שאני לא רוצה שזה יעלם..זה יצא יפה אם אחר כך אני יעבוןר על זה בחזרה עם צבע לבן ?
פורסם 2003 בנובמבר 1622 שנים קח קיסם אוזנייםשים קצת טרמפנטין ותעבור על האותויות הצבע ימחק האותיות אני מקווה שלא
פורסם 2003 בנובמבר 1622 שנים זאת ממש עבודה על עיוור...מקסימום לא יהיו לך המספרים והלוגו... העיקר שהכונן מתאים
פורסם 2003 בנובמבר 1622 שנים תחתוך את הנייר דבק בידיוק שישב על הניירות . תקנה נוזל דוחה צבע על בסיס שמן ותצבע איתו את האותיות ואת כל מה שאתה לא רוצה שיצבע והוא לא יצבע
פורסם 2003 בנובמבר 1622 שנים אין טעם לנסות להציל את הלוגו והמהירות, זה לא יעבוד. אם כבר אז לצבוע אותם מחדש אחרי שצובעים את שאר הכונן.כשמפרקים את הפאנל צריך בד"כ לפרק ממנו את הכיסויי השקוף של הלד אחרת לא יראו את הלד בפעולה.
פורסם 2003 בנובמבר 1622 שנים גם אני חשבתי לעשות את זה ולא ידעתי כמה זה קל... מקווה שעד סוף השבוע אני אוכל להתגאות במארז שחור לחלוטין! תודה למי שענה!
פורסם 2003 בנובמבר 1622 שנים לי יש מארז שחור וצבעתי את הכוננים בכחול, אני מציע שתשקול ברצינות צבע אחר ולא דווקא שחור.
פורסם 2003 בנובמבר 1722 שנים לי יש מארז לבן ומצאתי ברחוב CDROM במהירות *2 חחחח....LOL אז לקחתי את הפנאל צבעתי בכחול שמתי לד אדום ויצא דיי מגניב
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.