פורסם 2003 בנובמבר 1722 שנים הייתי אומר שקר לבן.אתה יודע משקרים לך לטובתך, הרי הם רצו את הטוב בשבילך , הרי מה היית עושה אםהיית תקוע ככה ב55 מעלות הload זה מצב לא נוח.
פורסם 2003 בנובמבר 1722 שנים מחבר חח תודה כבר ענית/ם לי על השאלה ;Dטחנו את זה כבר יותר מדי.. באמת בכל אופן תודב רבה רבה על העזרב, עכשיו אני אדע לפעםהבאה לא להאמין לכל מילה שיוצאת מפיהם של מוכרים..
פורסם 2003 בנובמבר 1722 שנים חח תודה כבר ענית/ם לי על השאלה ;Dטחנו את זה כבר יותר מדי.. באמת בכל אופן תודב רבה רבה על העזרב, עכשיו אני אדע לפעםהבאה לא להאמין לכל מילה שיוצאת מפיהם של מוכרים..אבל לאנשים בפורום כן.
פורסם 2003 בנובמבר 1722 שנים בנצי היקר שלום.הטעות היא (כמו תמיד) טעות בהבנה.אני "עבדתי" עליך כשאמרתי לך שה6CU לא מתאים לקרור של ה2500+.1. טמפ' העבודה יהיו גבוהות מהמומלץ.2. **האחריות על מעבד "tray" תלויה בקרור שאיתו המעבד נקנה, עם הייתה מחליט לקחת את ה6CU האחריות הייתה לשנה אחת במקום לשלוש שנים עם כל מאוורר מכובד אחר. **כל הנ"ל נובע מנסיון (של המעבדה) בהרכבת מאות מערכות AMD.
פורסם 2003 בנובמבר 1722 שנים בנצי היקר שלום.הטעות היא (כמו תמיד) טעות בהבנה.אני "עבדתי" עליך כשאמרתי לך שה6CU לא מתאים לקרור של ה2500+.1. טמפ' העבודה יהיו גבוהות מהמומלץ.2. **האחריות על מעבד "tray" תלויה בקרור שאיתו המעבד נקנה, עם הייתה מחליט לקחת את ה6CU האחריות הייתה לשנה אחת במקום לשלוש שנים עם כל מאוורר מכובד אחר. **כל הנ"ל נובע מנסיון (של המעבדה) בהרכבת מאות מערכות AMD.אם אתה מוכר טוב למה עבדת עליו?
פורסם 2003 בנובמבר 1722 שנים לפי מה שהבנתי, הוא התכוון שה V6 לא מתאים - לא מבחינת התאמה פיזית לסוקט, אלא מבחינת המהירות/חום שמפיק המעבד the V6 isn't suitable for a 2500+. ולכן המליץ לו על הוולקנו 11 כתחליף הולם.
פורסם 2003 בנובמבר 1722 שנים מחבר חח גם אם אותי הוא לא שיכנע את אמא שלי הוא שכנע והיא קנתה לי במקום וולקנו 11... חחחמה אכפת לי ש"יעבוד" (שאגב הוא התכוון לזה בצחוק, ציניות למי שלא הבין...) עליי עדמחר אני מרוצה.. ואפילו למדתי משהו על כל העניין הזה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.