פורסם 2003 בנובמבר 1622 שנים הייתי היום ב- pch וקניתי לי את רב המפרט עכשיו לפני שהייתי אצלם החלטתי שאני הולך על TT volcano 6cu בתור מאוורר למעבד אבל כשהיית שם אחד מהמוכרים אמר לי שאי אפשר לשים אותו על המעבדשאני קניתי (amd 2500 barton) טוב בסדר הקשבתי לוובסוף הלכתי על הוולקנו 11+..עכשיו אני רוצה לדעת אם מה שהם אמרו לי זה באמת נכון שאי אפשרלשים את הוולקנו 6 עם הלוח שלי ?הם אמרו לי שהמהירות שלו לא טובה או שהיא מהירה מדי או שהוא ישרף או משהוכזה נראה לי סתם בלבלו לי בשכל..
פורסם 2003 בנובמבר 1622 שנים לא יודע מה עם התאימות שלו ללוח שלךאבל בקשר למעבד אני מהמר שהוא מתאיםכי בזיגזג2000 כתוב :המאורר מאושר עד XP2700 ע"י AMD הקליפס שופר והינו בעל 3 תפסנים.ושוב אני מבהיר שאין לי שום ידע על AMD.
פורסם 2003 בנובמבר 1622 שנים סתם בילבלו לך את השכל, יש לי אותו והוא נותן ביצועים סבירים עם איורור טוב במארז.יש לי מעבד Tbird 1.2 שידוע כמאורר שבימים חמים אפשר לבשל עליו חביתה, והוא מתחמם הרבה יותר מהברטון.למחיר שלו הוא סביר לא יותר מזה.
פורסם 2003 בנובמבר 1622 שנים מחבר נכון בדיוק מה שאמרתי !!!!!אבל לא בחנות אמרו שהוא לא מתאים ושהוא ישרוף לי את המעבד..טוב מה אכפת לי ברגע שהוא אמר שזה יכול לשרוף לי את המעבד (כביכול)אמא שלי נבהלה ואמרה לי לא לקנות את זה ולקנות משהו טוב, כמובן שהמוכר המליץ על משהו יקר אז אמרתי טוב אם יש לאמא תקציב אני אקח כבר משהו נורמלי כמו הוולקנו 11סבבה בסוף יצאתי עם משהו יותר טוב אז סבבה לי
פורסם 2003 בנובמבר 1622 שנים מחבר אני לא מאמין שהוא עבד עליי אני יותר חושב שהוא פשוט לא מבין מהחיים שלו..נשמע יותר הגיוני אחרי הכול הוא רק רוצה למכור..
פורסם 2003 בנובמבר 1622 שנים צריך להיות מוניטין לחברהואם אחד המוכרים או כל עובד שםשמרשה לעצמו להמליץ או לתת חוות דעת על מוצר צריך לדעת על מה הוא מדברלא להטעות כי הוא לא סתם חבר שלך שנותן את דעתו הוא מייצג את החנותעריכה:ואולי בעצם הוא כן יודע על מה הוא מדבר ולא מומלץ לשים את הסינק הספציפי הזה על הלוח שבחרת, אין לי מושג..
פורסם 2003 בנובמבר 1622 שנים הוולקנו6CU בעל ביצועים טובים מאוד ויכול להיתמודד ישירות בגופי הקירור החדשים של היום (*שיעול* ארו-פלו *שיעול*).סה"כ יצאת עם סינק מצויין (וולקנו11) ועם שליטה על מהירות המאוורר (מה שלא היה אפשרי בוולקנו6CU ואולי הייתה סובל מהרעש הצרמני שלו..)
פורסם 2003 בנובמבר 1622 שנים מחבר כן אבל חשוב לי מאוד לדעת אם באמת הוולקנו 6 לא היה מתאים למעבד שלי..אני רוצה לדעת אם בחנות לא הטעו אותי סתם.. או שהם צודקים
פורסם 2003 בנובמבר 1622 שנים אם ללכת על בטוח אז ע"פ TT הוא לא מתאים...http://www.thermaltake.com/products/heatsink/v6.htmאם לומר מנסיון, אז את ה2200+ של חבר שלי הוא מקרר ל 45-44אחרי מאמץ,ז"א שה2500 לא היה נשרף אבל עובד על יותר מ 50
פורסם 2003 בנובמבר 1622 שנים אם ללכת על בטוח אז ע"פ TT הוא לא מתאים...http://www.thermaltake.com/products/heatsink/v6.htmאם לומר מנסיון, אז את ה2200+ של חבר שלי הוא מקרר ל 45-44אחרי מאמץ,ז"א שה2500 לא היה נשרף אבל עובד על יותר מ 50 זה לא ממש נכון, הכול תלוי באיורור של המארז, אני עם הTbird 1.2 הייתי מגיע עם הvolcano 6CU ל68 מעלות ו71-72 במאמץ, ולאחר שהוספתי עוד שלושה מאוררים וסידרתי את הכבלים המעבד היה על 48 ובמאמץ על 51-52.והTbird עובד ב 0.18 שמתחמם בטירוף, והברטון בנוי ב0.13 שמתחמם הרבה פחות.
פורסם 2003 בנובמבר 1622 שנים מה שבטוח זה שהוולקנו 6 CU יותר טוב מהמאוורר המגעיל ש AMD שמים באריזת ה BOX שלהם אז אני משוכנע שהכל היה עובד באופן תקין.
פורסם 2003 בנובמבר 1622 שנים מחבר חחחאת המאוורר שבא עם האריזה (נדמה לי spire fridgrock)שללתי ישר...אבל מציק לי העניין שאמרו לי שהוולקנו 6 לא יתאים.. אני עוד חושב עלזה וזה לא מסתדר לי.. חלק אומרים ככה חלק ככה.. טוב נו העיקר שהוא הבהיל אמ אמא שליוהיא קנתה לי וולקנו 11.. חח
פורסם 2003 בנובמבר 1722 שנים זה נכון שהמעבד היה פועל עם הvolcano 6cuאבל השאלה איך.המעבד היה מגיע למעלות סטנדרטיות שלא כל 1 היה מסכים לעבוד איתםולכן המליץ על מאורר חזק יותר , שיהיה מבסוט.
פורסם 2003 בנובמבר 1722 שנים מחבר סבבה ולא באתי אליו בטענות.. להפך יצאתי מורווח (לא בטוח שכותבים ככה..)רק רציתי לדעת אם עבדו עליי או לא... :-[
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.